Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] MultiBot (ExpBot) 1.8.8 by Slait po 02.02.12r.

.Fixel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja mam taki problem.

Robie tak:

Odpalam start.bat ,wlącza mi sie metin. Właczam injectora wybieram dll i loguje sie na postac wybieram postac i klikam process-inject i wyswietlaja mi sie obok logi ale bot nie wlacza sie i nie wylacza sie injector.

Nie wiem co mam robic. Mam Windowsa 7 ,na XP przez injector-perx nie maiłem problemów z odpaleniem bota a z tym 64 bitowym mam caly czas problemy. Pobrałem takze dll z elitepvp i to samo.

• Odpowiedzi 480
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wszystko dziala tylko mi skili nie laduje tak to ok po reinstalce 3x metka wczesniejsze wersje crakowaly metka odpalam przez obejsciei jest ok

archenemy1bb.jpg
Opublikowano

@up Bot ładnie dziala ale jak loguje sie na postac to do bota nic sie niazalogowuje co moze byc przyczyna ??

Opublikowano

Mi bot nie działa :/. W injectorze w wersji 32 bitowej bot bez problemu się odpalał itp ,a w wersji 64 w injectorze pokazują się logi ale bot się nie odpala.

Co może być przyczyną że bot się nie włącza? Mam zainstalowanego frameworka 4.

Opublikowano

Pisałem wcześniej że u mnie jest tak jakby ten bot się nie łączył z objeściem metina i nie chodzi mi tu o zostaniesz połączony ........ Bot mi się włącza metin też, loguje się do gry bot jest, ale nic w nim nie działa.

Mam najnowsze aktualizacje, blok hs'a działające z innymi botami obejście.

Opublikowano

Wszystko niby poprawnie zainstalowane, najnowsza wersja bota jest, a informacja o aktualizacji do nowszej wersji nadal wyskakuje.

Posiadam Win7 x64 SP1

Biblioteki zainstalowane, NET Framework zainstalowany.

Czysty folder z zaktualizowaną grą, następnie wrzucam HS bypass, blokada logów, blokada hs, aktualizacja plików gry i następnie odpalam clienta. Inject odpala się bez problemu, ale informacja o aktualizacji wyświetla się cały czas.

Ma ktoś jakiś pomysł na obejście tego? Przy ostatniej wersji wszystko śmigało bez problemu.

Opublikowano

Ja mam taki problem ze wszystko śmiga tylko ze poexpi 5 min. i crashuje metina i bota wyłącza się poprostu wszystko. Proszę o pomoc będę wdzięczny,

Opublikowano

Kurde , ja dałem w logonie behind zamiast front i nie moge się zalogować! Kto wie jak to naprawić? Nie moge zmienić też w programie bo program nie wczytuje postaci... Cały próbuje się zalogować na pustej postaci

Opublikowano

Mam problem...

do wersji 1.8 bot dzialal dobrze od wersji 1.8.1 nie chce sie injectowac.

Gram na windows xp 32 bity. Przy injectowaniu pisze ze nie da sie.

Mam net frameworka. Ktos pomoze?

Opublikowano

Masz moze coś na win7? Nwm czy ta wersja dziala ale wczesniej nic mi nie wchodziło,odpalalem przez twojego injectora i nic.

Opublikowano

Ladny bot, wszystko smiga, tylko sa dwa zapytania:

1.Moglby ktos doradzic w jaki sposob bociak mialby bic tylko na okreslonym obszarze? Ciagle chodzi za mobkami, nie chce ataku w miejscu, tylko zeby chodzil sobie po okreslonym terenie.

2. Da sie filtrowac drop? Chodzi o to, by bociak podnosil tylko wybrane rzeczy

Z gory dziekuje

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

jak sie pyka na kmr modzie to nie trzeba hs blokowac?

Pomogłem ? Nie dawaj + ani minusa. Wejdź na www.pajacyk.pl i kliknij na brzuszek pajacyka !

Opublikowano

Mam jedno pytanie co do bota czy działa on na us jak tak to jak go tam włączyć

Kolego niżej bot musi działać bo w tym momencie używam go na Pl tylko pytam się czy na us działa bo mi injector nie chce go dodać do us'a

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...