Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] MultiBot (ExpBot) 1.8.8 by Slait po 02.02.12r.

.Fixel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 480
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mam taki sam problem jak kolega wyżej, czyli

po odpaleniu metin2client.exe (injector), injector się zamyka, ale nie wyskakuję bot, też mam windows7

potrafi ktoś pomóc ?

Opublikowano

Czy może mi ktoś w prosty sposób wytłumaczyć jak się tu teleportuje i przechodzi przez ściany? Bot mnie automatycznie loguje i wybiera postać ale nic poza tym... Nie mam zielonego pojęcia jak z niego korzystać. Zaznaczone mam teleport i przechodzenie przez ściany ale jakoś mi to nie wychodzi. Na pierwszej zakładce (info) nie jest pokazana moja postać i wszystkie parametry sa na zero... Co jest nie tak?

Opublikowano

Szkoda, że nie posiada minimapy takiej jak w EM2 do szukania metinów ;/

Opublikowano

Czy może mi ktoś w prosty sposób wytłumaczyć jak się tu teleportuje i przechodzi przez ściany? Bot mnie automatycznie loguje i wybiera postać ale nic poza tym... Nie mam zielonego pojęcia jak z niego korzystać. Zaznaczone mam teleport i przechodzenie przez ściany ale jakoś mi to nie wychodzi. Na pierwszej zakładce (info) nie jest pokazana moja postać i wszystkie parametry sa na zero... Co jest nie tak?Dodam że mam windows 7 64 bity ale robiłem wszystko zgodnie z instrukcją.

Opublikowano

Siema zrobiłem tak Wgrałem metin2mod_pl od kamera najnowszy zablokowałem HS , wrzuciłem injector z plikiem dll i odpalam go po odpaleniu co muszę wpisać? metin2client.bin czy co ?

Opublikowano

jak robię przez notatnik te obejscie to wpisuje metin2client.bin i zapisuje start.bat odpalam to i wyskakuje błąd :Unexpected parameter "D\Metin2\METIN2~1.BIN A JAK NACISNE OK TO POTEM ZNOWU usage:metin2 [-p <str>] [-u<str>] [-s] [-v]

-p,--prefix=<str> set url prefix

-u,--update=<str> no comment

-s,--spawned no comment

-v,--version get app version

Opublikowano

;/

Download mi nie działa

Zmieniłem upodobania... Pomogłem ? - Lubię To !

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

jak ma działać jak nie mogę go ściągnąć ?

Zmieniłem upodobania... Pomogłem ? - Lubię To !

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

a wiesz jak to zrobić? bo ja mam coś z plikiem metin2client.bin i nawet jak normalnie chce odpalić przez to metka to wyskakuje błąd "D\Metin2\METIN2~1.BIN a po kliknięciu ok usage:metin2 [-p <str>] [-u<str>] [-s] [-v]

-p,--prefix=<str> set url prefix

-u,--update=<str> no comment

-s,--spawned no comment

-v,--version get app version

Opublikowano

Siema..Mam problem..bot dziala mam zrobione obejscie..wszystko gra lecz gdzy mnie pierwszy raz loglo metin nie ukazał serwerów do ponownego logowania lecz ciemne tło ..wyłaczyłem metka za pomoca menagera zadań lecz juz po ponownym uruchomieniu wyskakuje bład LOG!! Usunąłem metka i pobrałem poraz drugi..zablokowałem ponownie pliki HS i zrobiłem obejscie..bot znów działał ,,lecz po nastepnym logu dzieje się to samo...nie wiem co robić z Góry dzięki !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...