Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] MultiBot (ExpBot) 1.8.8 by Slait po 02.02.12r.

.Fixel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 480
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Potwierdzam, u mnie to samo co up. :/

Pewnie jakiś był. Ale na epvp nic nie pisze (chyba że jestem ślepy)

Opublikowano

Ja mam tak o problemrz.png

Dll: i tutaj daje różne rzeczy .

Klikam window - inject, ładuje się pasek i po chwili z komputera 3 piski wychodzą, prosiłbym o pomoc.

( 64bit )

Opublikowano

działa na Metin2.US ?

jak tak to proszę zrobić specjalną instrukcje . ;d

za pomoc lajk i 5

pozd.

Czekam na

Pliki by Badar !!

:)

Opublikowano

^^ musisz czekać na nową wersję ...... ten "błąd" nie wychodzi sam z siebie (no chyba że masz starą wersję )

Edit:

Aktualnie trzeba czekać na nową wersję (slait musi wrzucić) .

Ps.

W głównym temacie na epvp jest już nowa wersja bota (1.8.5)

Opublikowano

Mam problem z nowym expbot'em. Mianowicie gdy wszystko już ustawiłem i zaczyna sam expić,po 15-20 sekundach wylogowywuje mnie z gry.O co chodzi?

bez linków

Opublikowano

Witam mam pytanie u mnie duzym problemem jest czeste wylogowywanie postaci po wlaczeniu bota:) Czy mógłby mi ktoś udostępnić jakis relogger autologin nie znam sie za bardzo. Z góry dzięki:)

Opublikowano

śmiga aż miło,ale gdy próbuje odpalić 2 konto wysyła mnie do 2 strony i trzeba się rejestrować,nie wiem czy się rejestrować bo nie wiem czy niema jakiś opłat a strona jest w innym języku ,do 2xup autor postu dał link do blokady hs miska,,,usuń hs z metka i wklej ten od miśka i będzie działać

Opublikowano

Jest auto logowanie na haku wiec ystaw wszytsko i bedzie smigac a to że loga to kazdemu chyba raz czesciej raz nie ... Mógłby ktoś podać linka z HS od miska tylko aktualnego na dziś !!

Opublikowano

Sprawdzałem, nie działa ten relogger na slaicie chyba ze nie umiem nastawic...;/ jak ktos może posiłbym o linka to jakiegos reloggera z gory dzieki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...