Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] MultiBot (ExpBot) 1.8.8 by Slait po 02.02.12r.

.Fixel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 480
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi bot nie dziala na privach , rowniez na kliencie balmory

Moze ktos pomoc?

vvnOp.jpg

Dostałeś bana na ip? Zapraszam:

http://www.mpcforum.pl/topic/528907-tutcyberghost-ukrycie-ip-komputera/

Opublikowano

Działa bez problemu.

@neba009:P:P

Nie ładuj do injectora tej dll'ki dbghelp.dll bo jak ja ją załadowałem to też miałem taki błąd.

Opublikowano

A jak użyć tego injectowa w 32 bit bo nie wiem?

Ściągnij sobie x1inject - znajdziesz go w spisie injectorów. Mi wstrzykuje wszystkie hacki bez problemów.

Opublikowano

mam wielką prośbę mógłbyś to wrzucić na speedyshare.com albo chociaż na multiupload? z góry dziękuje!

Opublikowano

jak jak włączam injector i potem kammermoda do mobberhack pojawia się na 3 sek i się wyłącza a mod sam odpala..wiecie co jest grane? może to wina windowsa? mam 7

Opublikowano

mi sie wlacza wszystko i wyskakuje blad jak go nie wylacze to sie moge normalnie zalogowac ale po wlaczeniu jakiejs opcji na bocie np auto expienie metin sie tnie w uj i chyba chce dzialac ale przez te lagi nie da sie. jak wylacze opcje wszystko smiga bez lagow

Opublikowano

Mi w ogóle się nie łączy z metinem. ^^^Mam obejście z rozszerzeniem exe nie wiem czy to w tym problem.

Opublikowano

Mi wszystko trybi, mam Windowsa 7, odpalam przez Kamera, zablokowany HS. Błąd z pytajnikami wyskakiwał jak włączyłem niektóre opcje. Kolega ma te samą konfiguracje tyle że bez kamera i też wszystko dobrze działa.

#Include <brain.h>

Opublikowano

Witam, Mam problem z cheatem Multibot by Slait.

Nie wiem, czy to ma jakiekolwiek znaczenie ale musiałem podmienić injectory bo folder z gra dostałem od kumpla i tamten u mnie nie działał.

Gdy odpalam najpierw injectora potem metina to odpala mi się ten Multibot. Pojawia się wtedy błąd z tą opcją " Nie wysyłaj" ( Pokazuje niżej na zdjęciu) Jeżeli kliknę nie wysyłaj to wyłącza mi się Metin, więc gram z oknem bo wtedy wszystko gra. Teraz przejdzmy do sedna sprawy. W tym multibocie powinnna mi się załadować moja postać, niestety tak się nie dzieje... przez co nie działa mi on poprawnie. W tym białym polu powinna być moja postać...

http://imageshack.us/photo/my-images/522/metine.jpg/

Opublikowano

A możesz mi podpowiedzieć, jak naprawić ten błąd bez nowej wersji? Bo nie mam czystego metka, żeby wgrać nowa wersję, bo mam jakiś błąd przy patchowaniu. i zawsze biore od kumpla

Opublikowano

Windows update, ale to zrobilem juz przed istalacja IE8 i tez byl problem. W sumie to wtedy pobral tylko IE7, recznie musialem sciagnac i zainstalowac osemke.

Opublikowano

Ja mam taki problem, że wszystko śmiga pyk, pyk

wyloguję mnie i powinno mnie automatycznie zalogować

a tu nagle crash i za kolejnym załączeniem metina Błąd ''LOG''

i musze reinstala robić :< pomóżcie co mam robić...

bo już przez 2 godziny cztery reinstale metka ;(

Pomogłem daj +? zapewne zminusujesz, ale to zależy od ciebie..

bo przecież nie każdy jest dzieckiem..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...