Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Industrial Diamonds [Dedyk][Online mode][NO-Wl][1.2.5][96 slotów][Mody: nowe maszyny, przedmioty, złoża]

mirraseq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mozna dodac nowy link do pobrania bo multiupload nie dziala?

http://dl.dropbox.com/u/61119428/Industrial_Diamonds_V7_modpack_FULL.rar

skan:

https://www.virustotal.com/file/516440dc8c713a44ad48e51919071360a6041fa413a9550d8717085dc248a35e/analysis/1326505574/

Wykonuję launchery/updatery na zamówienie

• Odpowiedzi 508
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Planujecie reset mapy po aktualizacji? (bądź w najbliższym czasie)

To już 9 lat z MPC <3

Opublikowano

nie było i nie będzie żadnych resetów mapy (jeżeli już, to regeneracja nieaktywnych regionów, budowle zawsze zostają)

Opublikowano

Kasuje jedynie szałasy, jedynie wczoraj odkrył takie coś, że griefer robił nowe konta żeby niszczyć ludziom budowle bez cuboida i przekładał to na główną postać. Wtedy sparx odebrał temu grieferowi cuboida, i tepnął wszystkich w myśli "Jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie". Za nic na pewno nie banuje, musi mieć jakiś powód. Owszem, czasem bany są nakładane z błahego powodu, jednak to też jest powód. Nikogo nie wyzywa, tak, czasem przeklina, jednak regulamin tego nie zakazuje ani graczom, ani adminowi. A co do "Oraz jest to duble" - co chciałeś tym przekazać?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

umiem pisać na czerwono

Kasuje jedynie szałasy, jedynie wczoraj odkrył takie coś, że griefer robił nowe konta żeby niszczyć ludziom budowle bez cuboida i przekładał to na główną postać. Wtedy sparx odebrał temu grieferowi cuboida, i tepnął wszystkich w myśli "Jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie". Za nic na pewno nie banuje, musi mieć jakiś powód. Owszem, czasem bany są nakładane z błahego powodu, jednak to też jest powód. Nikogo nie wyzywa, tak, czasem przeklina, jednak regulamin tego nie zakazuje ani graczom, ani adminowi. A co do "Oraz jest to duble" - co chciałeś tym przekazać?

Nic dodać, nic ująć, nie życzę żadnemu serwerowi takiego cwaniaka.

Poza tym, spider miał już u nas bana dawno temu, dopiero się zorientowałem, że to on: żeby 2 razy dostać perma też trzeba mieć talent ^^

Opublikowano

Na początku serwer wydawał się fajny, dobra, sporo osób kończyło grę z niewiadomego powodu, ignorowałem to. Ukradli mi itemy ze skrzyni, w której trzymałem najcenniejsze rzeczy. OK, odbiję się. Posprzedawałem to co zostało, wyszło ponad 20 diaxów. Wyszedłem z gry. Wchodzę, patrzę - zniknęły. Patrzę do innej skrzyni z resztą minerałów - pustka. Jeżeli wszystko mają mi zabierać, to wolę nie grać na tym serwerze. Jeżeli ktoś też nie chce tracić czasu na grę na serwerze, gdzie wszystko można stracić w jednej chwili, to nie polecam tego serwera.

Pozdrawiam, PlusPL.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Na początku serwer wydawał się fajny, dobra, sporo osób kończyło grę z niewiadomego powodu, ignorowałem to. Ukradli mi itemy ze skrzyni, w której trzymałem najcenniejsze rzeczy. OK, odbiję się. Posprzedawałem to co zostało, wyszło ponad 20 diaxów. Wyszedłem z gry. Wchodzę, patrzę - zniknęły. Patrzę do innej skrzyni z resztą minerałów - pustka. Jeżeli wszystko mają mi zabierać, to wolę nie grać na tym serwerze. Jeżeli ktoś też nie chce tracić czasu na grę na serwerze, gdzie wszystko można stracić w jednej chwili, to nie polecam tego serwera.

Pozdrawiam, PlusPL.

Nic ci nie zabierałem, nastepnym razem uważaj, kogo dodajesz do swojej działki

Opublikowano

Whitelist nie jest potrzebna, większość graczy zaczynała przygodę z tym modem na właśnie tym serwerze (np. ja). Jeżeli przyjmowało by się na WL tylko te osoby, które znają już ten mod doskonale, została by tylko malutka część z graczy, co teraz grają. A jeżeli ktoś łamie regulamin itd. to dostaje bana. Nie mamy pretensji o to, że grają osoby takie jakie grają.

Pozdrawiam, PlusPL

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Najlepszy serwer na jakim grałem POLECAM!

Sometimes to find what you're searching for you have to change the way you look

Sygnatura MPC.png

Opublikowano

Wprowadziliśmy walutę (monety) i mały sklepik przy spawnie! Paru graczy ma już też swoje markety, zapraszamy!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...