Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Industrial Diamonds [Dedyk][Online mode][NO-Wl][1.2.5][96 slotów][Mody: nowe maszyny, przedmioty, złoża]

mirraseq

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 508
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Server jest narazie OFF bo podobno ktoś go nie opłacił

~Vandalier

A skąd niby masz takie informacje?

Opublikowano

Podobno admin wczoraj na TS'ie tak mówił, że nie ma kasy na opłacenie serwa.

~Vandalier

//Jakaś plota chyba, bo serwer działa a sparx na forum dał odpowiedź:

"Zwykły connection reset (wywołany wewnętrznym bugiem w modzie, trzeba pamiętać, że to nie są jeszcze finalne wersje)

Kto ci powiedział, że nie opłacony?"

Opublikowano

Przepraszamy za parogodzinną przerwę - mimo działania systemu czuwającego nad serwerem, nie wykrył on błędu wewnętrznego w jednym z modów, który spowodował utratę połączenia. Trzeba pamiętać, że wciąż nie są to wersje finalne - jestem jednak w kontakcie z twórcami i zgłaszam im wszystkie napotkane problemy.

Serwer już działa, zapraszamy!

Wykonuję launchery/updatery na zamówienie

Opublikowano

Takie sobie, nie polecam.

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Dziękuję bardzo, ale już nie zagram na tym serwerze, gdzie admin banuje, BEZ OSTRZEŻENIA, tylko od razu "BAN". Mógłbyś ruszyć za przeproszeniem "dupę" i napisać to czy piszę źle, niż banując? Widać chcesz pokazać, jaki ty jesteś zajebisty, bo banujesz osobę, która tylko się zastanawia, czy budowla musi być estetyczna, żeby dostać cuboida, czy też nie.

Opublikowano

Dziękuję bardzo, ale już nie zagram na tym serwerze, gdzie admin banuje, BEZ OSTRZEŻENIA, tylko od razu "BAN". Mógłbyś ruszyć za przeproszeniem "dupę" i napisać to czy piszę źle, niż banując? Widać chcesz pokazać, jaki ty jesteś zajebisty, bo banujesz osobę, która tylko się zastanawia, czy budowla musi być estetyczna, żeby dostać cuboida, czy też nie.

Dostałeś bana na 5 minut za wprowadzanie innych użytkowników w błąd - na doczytanie sobie regulaminu

Po czym wchodzisz na innych nickach po to, żeby obrazić administrację - gdzie tu jakakolwiek logika?

Opublikowano

Ja wchodzę na innych nickach? Proszę, moje IP i sprawdzenie logów, czy logowałem się na inne nicki (Pacmenie). I czy ja obrażam administrację? Nie. Nie wprowadzaj tu fałszywych informacji krętaczu. Po za tym ostrzeżenie Ciebie nie wykończy fizycznie.

Opublikowano

Pograłem w sumie 3 dni, i wyszło szydło z worka ;3

Pierwszy dzień: Zacząłem grać, kontakt z administracją praktycznie zerowy. Znalazłem kogoś do wspólnej gry, kto mi pomógł to wszystko ogarnąć i zaprowadził do swojej kampy oddalonej od spawna o wiele, wiele chunków. Zacząłem się powoli budować, potem po pewnym czasie dostałem cuboida.

Drugi dzień: Zacząłem gromadzić jakąś tam energię i zrobiłem sobię quarry. (... robiłem całą masę rzeczy w tym pompowanie roby i stworzenie elektrowny geotermalnej ...)

Dzień trzeci: Wbijam rano do siebie na szyb naftowy i widzę że ktoś mi podpierdzielil silnik i pompę. Tutaj już nie chodzi o to kto, tylko ile musiałem na to czekać. Tak samo o channel na TS - musiałem się prosić na różne sposoby. Od priva zaczynając, przechodząc przez modreq i kończąc na temacie na forum serwera. W ogóle na serwerze jest tylko jeden admin na prawie sto osób. Gdy zaproponowałem pomoc zostałem odrzucony (bo niby nie jestem kulturalny, tylko słuchaj Sparx - nie każdy będzie Ci lizał dupcię i machał ogonkiem na zawołanie. Ludzie to nie psy, i nie myśl sobie że jak jesteś adminem to masz prawo do pomiatania każdym.).

Kolejna sprawa: Lagi! Lagi w godzinach 9:00-1:00 są poprostu tak wielkie, że maszyny chodzą 4-5 razy wolniej. Wystarczy spojrzeć na quarry.

Następna sprawa - resety co chwilę. Rozumiem reset serwera raz na jakiś czas ale niekiedy serwer był resetowany po kilka razy w ciągu 30min. Można kurwicy dostać.

Mapa - niby freebuild, ale spawn by wypadało ogarnąć. Na spawnie stoi jakaś budka i pare bloczków różnych rud które są podpisane tabliczkami. Gdzieś tam na jakiejś górze widnieje napis "INDUSTRIAL DIAMONDS". Reszta jest rozjebana w pizdu.

Osoba admina, HqSparx - banuje dosłownie za BYLE GÓWNO! Spytałem się go czy umył oko to już mi groził permem.

Koleś dostał bana bo napisał do admina "Oddawaj wiertło z diaxa!!!" które stracił przez admina który go zabił.

Bezpodstawne oskarżanie o używanie bugów, hacków itp, itd.

Podsumowanie: Jeśli nie chcesz napsuć sobie nerwów pojebanym adminem, lagami, grieferami, byciem zabijanym przez admina bez powodu i bezpodstawnymi oskarżeniami o czity - lepiej nie wchodź.

Poza tym admin deklaruję że sam pisze pluginy, podczas gdy serwer stoi na plikach pod 1.0.0. Skoro admin potrafi pisać pluginy, dlaczego samemu nie uaktualni tych pluginów?

Ostatnie słowa: HqSparx ma wyjebane na ludzi którzy grają na serwerze do czasu kiedy trzeba ich pobanować. Do banowania to on jest pierwszy.

Opublikowano

kontakt z administracją praktycznie zerowy

Tak samo o channel na TS - musiałem się prosić na różne sposoby

Od kontaktowania się ze mną służy komenda modreq (co zresztą jest zawarte w regulaminie). Zwykle nie mam czasu odpowiadać każdemu na czacie, zauważ, że nie jesteś sam na serwerze.

Co do kanału na TS, ja go opłacam i NIE NALEŻY ci sie na nim prywatny kanał (który zresztą dostałeś mimo twojego zachowania), to jedynie moja dobra wola

Koleś dostał bana bo napisał do admina "Oddawaj wiertło z diaxa!!!"

Dostał bana na całe pięć minut.

Na serwerze obowiązuje kultura, gdyż jest to miejsce publiczne. Każdy przejaw chamstwa będzie karany.

Poza tym admin deklaruję że sam pisze pluginy, podczas gdy serwer stoi na plikach pod 1.0.0. Skoro admin potrafi pisać pluginy, dlaczego samemu nie uaktualni tych pluginów?

I tu wychodzi twoja ignorancja, pluginy nie mają nic do uaktualnienia serwera na 1.1 - potrzebne są, oprócz rekomendowanego buildu bukkita, nowe wersje modów.

Osoba admina, HqSparx - banuje dosłownie za BYLE GÓWNO! Spytałem się go czy umył oko

pojebanym adminem

HqSparx ma wyjebane

do banowania to on jest pierwszy

Pewnie dlatego dostałeś bana za brak kultury i poszanowania mojej pracy, po wielukrotnych ostrzeżeniach.

Opublikowano

Haha ;D kto jest ignorantem ten jest.

Do ludzi: po napisaniu tego posta wyżej, odrazu dostałem bana na TS'ie. Czyżby ograniczanie wolności słowa?

1. Inni mieli, czemu ja miałbym nie mieć własnego channela? Poza tym od czego jest ten TS?

2. Dostał na 10min, wszedł i praktycznie w tej samej chwili dostał znowu bana, więc masz już 20min i to za byle gówno.

3. Pomyliło mi się ;p bywa

4. Kultura i cierpliwość to mi się skończyła do Ciebie człowieku.

Poza tym cytujesz tylko te fragmenty, które są wygodne dla Ciebie, i po wysłaniu Tobie linka do tego posta (tego 2x wyżej) wlepiłeś mi bana na TS. O czymś to świadczy, i na pewno nie o mnie.

Opublikowano

Reff

Zdejmiecie % ?

Proszę ;P

STOP ! Dla ACTA !

Zostaniemy Ogarniczeni Dostępowo ! Będą Nas Podsłuchiwać ! STOP DLA ACTA !

Opublikowano

Serwer Ciekawy. Te modyfikacje są po prostu imponujące. Dodają wiele nowych możliwości.

To jest zupełnie nowy Minecraft. Zalety serwera to wiadomo dobra zabawa, mili ludzie,

ogarniająca administracja (bez wyjątku). Bardzo polecam ten serwer graczom, których

interesują nowe przygody z tymi świetnymi modyfikacjami. Pozdrawiam

Opublikowano

Ogółem serwer jest super ! Świetnie dobrane mody , ogarnięta i wyrozumiała administracja , częste update , admin sam pisze pluginy , po prostu świetne ...

@hqSparx Mam pytanko dotyczące serwera - serwer będzie przechodził na następną wersję minecrafta gdy wyjdą mody , czy na takowej wersji zostajemy ?

mca.png

mca.png

Pomogłem ? Kliknij w pajacyka na stronie :

to Cię nic nie kosztuje a pomaga ! Zbieram -- !

Opublikowano

sparx nie chcesz ze mną gadać na grze za bardzo to tu napisze, za co dostałem perma na ts i grze? bo jak dobrze pamiętam to bany dostałem przed napisaniem posta, chyba każdy by się zdenerwował ze dostał perma hmm? za nic..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...