Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Industrial Diamonds [Dedyk][Online mode][NO-Wl][1.2.5][96 slotów][Mody: nowe maszyny, przedmioty, złoża]

mirraseq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema pościągałem wasze pliki i ok ale gdy wchodzę na serwer pisze mi internal exception: java.io.ioexception: bad packet id 230

PRoszę o pomoc

• Odpowiedzi 508
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

siema pościągałem wasze pliki i ok ale gdy wchodzę na serwer pisze mi internal exception: java.io.ioexception: bad packet id 230

PRoszę o pomoc

źle wgrane mody - przeczytaj plik instrukcja.txt

Wykonuję launchery/updatery na zamówienie

Opublikowano

nie grajcie wybudujecie się i dostaniecie bana dostałem ban za to ze mialem mod na indcraft oraz za to samo ip co siostra ... nie polecam admin dziecko

Opublikowano

A ty nie jesteś dziecko?

Swoimi wypowiedziami naprawdę pokazujesz poziom.

Co do serwera - Gdyby nie te lagi było by pięknie.

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

A ty nie jesteś dziecko?

Swoimi wypowiedziami naprawdę pokazujesz poziom.

Co do serwera - Gdyby nie te lagi było by pięknie.

To może powiesz wszystkim za co i dasz ss co ?

Opublikowano

Nie nie jestem ale skype możemy

przykro nam, nie potrzebujemy na serwerze neosów

a bana dobrze wiesz, za co dostałeś i przestań wymyślać, bo zachowujesz się jak typowy zawistny polaczek (nie mylić z polakiem)

Opublikowano

Nie nie jestem ale skype możemy

Głos czy wiek jest nieistotny w stwierdzeniu faktu czy nie jesteś dzieckiem. Tu liczy się zachowanie, które w Twoim przypadku skłania do zastanowienia się nad tym.

YOU MUST DIE

- Ganon, Koridai

Opublikowano

a bana dobrze wiesz, za co dostałeś i przestań wymyślać, bo zachowujesz się jak typowy zawistny polaczek (nie mylić z polakiem)

Hmm to napisz wszystkim może za co

hmm

A może powiesz wszystkim za co i dasz ss co ?

Opublikowano

blabla

nieźle się uśmiałem

trzeba czytać regulamin przed wejściem na serwer, zbyt trudne, co?

każdą sprawę do administracji zgłasza się komendą /modreq, a nie spamuje wszędzie gdzie możliwe

kolejny neos do odstrzału, ciężko utrzymać poziom na serwerze non-premium

Opublikowano

Za co niby dostałem bana? Buduje sobie domek pisze /modreq wychodze na chwile i ban...

sygna4.jpg
Opublikowano

Za co niby dostałem bana? Buduje sobie domek pisze /modreq wychodze na chwile i ban...

gracz Noobel nie ma bana

Opublikowano

Server jak dla mnie totalne Dno co do samej statystyki gry jest fajnie Ale Administracja nie umie dawac Cuboida jak gracze chca , nie ogarnia wcale ;/ zamiast pomagac to olewa graczy i sobie gra bez sensu dla mnie robic w takiej sytulacji server tylko po to by zarobic

Opublikowano

Server jak dla mnie totalne Dno co do samej statystyki gry jest fajnie Ale Administracja nie umie dawac Cuboida jak gracze chca , nie ogarnia wcale ;/ zamiast pomagac to olewa graczy i sobie gra bez sensu dla mnie robic w takiej sytulacji server tylko po to by zarobic

Administracja nie jest po to zeby dawac cuboida JAK GRACZE CHCĄ, tylko tak jak mówi regulamin. A że niektórzy nie potrafią go przeczytać, to potem pretensje są do nas.

Opublikowano

Wszystkim up co napisali że server jest głupi gratuluję bycia debilem

ŻART

Prawidłowe:

Wszystkim up co napisali że server jest głupi gratuluję chęci kłócenia się z pojeba**mi adminami.

Admini nie którzy Nie umieją czytać

Dowód problemy z cuboidem.

Ale do rzeczy czemu piszę ten post.

Piszę ten post ponieważ mój dom został splądrowany i zniszczony oczywiście z cubem i zabezpieczeniami [Private]

HeadAdmin napisał żeby złożyć /modreq a sprax da griferowi bana i odzyskam wszystko.

Otóż myślałem, że wszystko wróci do normy no ale się myliłem.

Napisałem /modreq Admin po dłuższym czasie zareagował.

Przyszedł pobawił się nitką i powiedział: Nie mogę nic zrobić. Czy coś w tym stylu....

Wszystkie maszyny, solary, panele, mfe, rzeczy ze skrzyń

"Poszły sobie się jebać" Wiele godzin pracy poszło w piach...

A on mi mówi że nie może nic zrobić?!

Nie będę się w to zagłębiał bo było by tego z 100 linijek

Ale nie ma serwera bez błędów.

Ale tutaj to przesada.

Serwer byłby Dobry gdyby nie liżący dupę adminom gracze <--- (niewielu ich jest ale jest)<--(Ci uczęszczający na serwerze bo wszyscy "normalni" nie grają) No i sami admini....

Moja ocena 2/10 Czemu 2 a nie 1 ? Bo są mody ....

Taka jest prawda większość gra tylko dla modów

Pss hqSparx

Bronisz się regulaminem bardzo, a nawet nie przeczytałeś regulaminu forumowego....

6.jpg

"Ucieczka może być czasem dowodem wielkiej odwagi.

Romuald Cabaj "

Kliknij To nic nie kosztuje

http://pajacyk.pl/

Opublikowano

Serwer świetny. Wiele ciekawych pluginów, które urozmaicą grę w MC. Brak lagów i duża ilość slotów pozwala na bezstresową zabawę. Ogarnięta administracja zawsze pomaga w problemach. Naprawdę Polecam.

Opublikowano

Da ktos ip tego serva? : F

po poprawnym zainstalowaniu paczki bedziesz mial go dodanego do listy serwerow

Jak odzyskać hasło?

Bo zapomniałem.

/changepassword starehaslo nowehaslo

Opublikowano

świetnie kur. ściągnołem to gowno i nie dość wyczyściło mi all serwy to jeszcze chcialem dodac too many items żeby zobaczyc nowe eq to teraz włączyć minecrafta. Pzdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...