Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Industrial Diamonds [Dedyk][Online mode][NO-Wl][1.2.5][96 slotów][Mody: nowe maszyny, przedmioty, złoża]

mirraseq

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 508
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie no serwer jest warty polecenia gdyż lagi zostały opanowane , administracja stara się jak najbardziej umilić grę graczom , jutro prawdopodobnie przejdziemy na 1.0.0 same dobre newsy ! Po prostu grać i grać ! Jeden z lepszych serwerów na jakich grałem na prawdę :

Polecam !

mca.png

mca.png

Pomogłem ? Kliknij w pajacyka na stronie :

to Cię nic nie kosztuje a pomaga ! Zbieram -- !

Opublikowano

mozesz pomuc bo nie moge znalesc ip w paczce

Zainstaluj ja, serwer bedziesz mial automatycznie na liscie

Mody już są pod 1.0.0 na MP możecie zaktualizować serwer do 1.0.0?pliss ja nie moge na nim grać bo mam już 1.0.0

Czekam aż wyjdzie forge, powinien być dziś

Wkelajac paczke na 1.00 tez mozesz grac

Wykonuję launchery/updatery na zamówienie

Opublikowano

Serwer super, lekkie lagi, ale nie przeszkadzają w grze, ponieważ są prawie niezauważalne. Świetni gracze nikt nic nie kradnie nawet jak miałem skrzynkę bez privata gość sobie wszedł do mnie do domu i nic nie zabrał. Super się gra na tym modzie, od razu go pokochałem. Mieszkam w domku z 2 innymi osobami. Uwierzcie mi, że wtedy gra się łatwiej, bo każdy robi coś innego i szybciej się rozwijamy. Mój nick w grze: xszczepan

fanboy19_eune_121_1_logo.png

Opublikowano

Naprawde proo serwer dostalem bana do 1stycznia 16:06 czyli dzis proboje wejsc na serwer a tu You were banned za nic mam perma admin powinien mnie odbanowac.... a nie za nic dawac mi perma....

Opublikowano
nie ma ile placisz? wystarczy sie troche wysilic i oddalic od spawnu a co do wulgaryzmów, zgłaszamy administratorowi i osobnik traci możliwość pisania na chacie dostałeś bana za 'znam więcej bugów, ale nie powiem administracji' twoje groźby w stylu 'za godzinę ten serwer padnie' tylko utwierdziły mnie w przekonaniu, że kolejny raz miałem racje
Traci możliwość pisania na czacie? A nie ban? Bo napisałam SPIERDLAJCIE? Bo za mną admini leźli i chccieli zabić na początek, a tu ban na dzień. Nie mute, ban.

-Shit, they hate me, why?

-Because you are who you are. You don't want to be anyone else.

-Yeah... That makes sense.

Opublikowano

Traci możliwość pisania na czacie? A nie ban? Bo napisałam SPIERDLAJCIE? Bo za mną admini leźli i chccieli zabić na początek, a tu ban na dzień. Nie mute, ban.

Tylko ja jestem tu adminem, a dopiero wszedłem do gry. Poza tym bana dostałeś na parę godzin, na uspokojenie

Na serwerze obowiązuje kultura, gdyż jest to miejsce publiczne.

Opublikowano

Zainstaluj ja, serwer bedziesz mial automatycznie na liscie

Czekam aż wyjdzie forge, powinien być dziś

Wkelajac paczke na 1.00 tez mozesz grac

Ale mi pisze OutDated serwer!

Opublikowano

Ale mi pisze OutDated serwer!

nie moze ci pisac outdated server, skoro mamy go na najnowszej wersji minecrafta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...