Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Industrial Diamonds [Dedyk][Online mode][NO-Wl][1.2.5][96 slotów][Mody: nowe maszyny, przedmioty, złoża]

mirraseq

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 508
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jake ip

Jake ip plissss szybka odpowiedz

żeby wejść musisz mieć i tak paczkę, a w niej jest już ip, ale jak nalegasz:

IP serwera: industrialdiamonds.sytes.net:25043

Wykonuję launchery/updatery na zamówienie

Opublikowano

Polecam serwer. Na kompie z windowsem xp dziala swietnie, lagi bardzo male. ludzie zawszwe pomaga, czesto cos dadza, a admini odpowiadaja na pytania. tylko na laptopiem z windowsem 7 mam problemy z tym serwerem.

Opublikowano

Serwer Marny ;p

Gościu, mój kumpel, z którym byłem zaprzyjaźniony, ta przyjaźń zniszczona przez ten serwer ;p

Wszyscy wszystkich zabijają, griefują,spamują,przeklinają.

Okradają z najlepszych item, gdy ktoś chce spokojnie grać, normalnie zabijają.

Non- PVP dają tylko w zapełnionych miastach ;p

Nie polecam

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

Serwer Marny ;p

Gościu, mój kumpel, z którym byłem zaprzyjaźniony, ta przyjaźń zniszczona przez ten serwer ;p

Wszyscy wszystkich zabijają, griefują,spamują,przeklinają.

Okradają z najlepszych item, gdy ktoś chce spokojnie grać, normalnie zabijają.

Non- PVP dają tylko w zapełnionych miastach ;p

Nie polecam

Przyjaźń zniszczona przez serwer? Powodzenia dla ludzi, którzy grę traktują poważnie (DAMN DUDE, IT'S JUST F****** GAME!).

Zabijają bo to survival, grief należy zgłaszać, spamu jeszcze nie widziałem a przekleństwa nie są przesadne chyba, że nie ma nikogo z teamu ale kto wtedy ma na ludzi wpływ.

Chcesz grać spokojnie to idź na pisful a nie na survival.

YOU MUST DIE

- Ganon, Koridai

Opublikowano

Serwer jest bardzo dobry !

1.Świetna maszyna - 0 lagów

2.Ogarnięta administracja - nie ma wyjątków typu ty dostaniesz a ty nie

3.Miła atmosfera na serwerze - mili gracze czasem wyskoczy jakiś debil z tekstem "Kur** , Chu**" ale idzie się przyzwyczaić

4.Polecam serwer i sam na nim gram pod nickiem "PanEnderman"

Opublikowano

Server zapowiada się fajnie ale mam jeden problem. Jak wgrałem paczkę modów to coś stało mi się z texturami. Dirt wygląda jak liscie (podobnie) a niektórych rzeczy nie widze (tak jak na x-ray). Robiłem re-install 3 razy lecz to nie pomogło. Prosze o pomoc. Jak

źle wytłumaczyłem to przepraszam.

Spróbuj modpacka lite, zawiera tylko najpotrzebniejsze rzeczy do wejścia na serwer - jest na forum serwera (w jego statusie powinieneś znaleźć link)

Opublikowano

Nie mogę wbić na serwer. Mam bład : Internal exception bad packet id 230

blad ten oznacza nie zainstalowane lub zle zainstalowane mody

Opublikowano

Co do servera to się trochę myliłem. Dziś rano zrobiłem sobie elektryczny piecyk itp. teraz patre i widze że ktoś sie bawił w griefera.

Servera nie polecam!!

za duża sygna

Opublikowano

Co do servera to się trochę myliłem. Dziś rano zrobiłem sobie elektryczny piecyk itp. teraz patre i widze że ktoś sie bawił w griefera.

Servera nie polecam!!

a zgłosiłeś adminowi, albo poczekałeś aż jakiś będzie?

Cytat z regulaminu:

Grief jest zabroniony. Nie można niszczyć czyichś budowli, nawet gdy nie są zabezpiezpieczone.

W przypadku złamania tego punktu, administrator może przywrócić dany teren i ukarać gracza odpowiedzialnego za straty.

jak coś ni pierwszy server z modami pierwszy był CraftBlock.

pierwsze slysze

Opublikowano

Update trochę nam się przesunie - w nowej wersji jest od naprawienia pewien poważny bug, a jak wiadomo nikt nie ma teraz zbyt wiele czasu

Tymczasem, świąteczny spawn:

1.png

Opublikowano

Żeby gry się nie nudziły,

Pięknie półki wam zdobiły.

Oryginały były tanie,

Frajdę wam sprawiało granie.

Wesołych i udanych świąt życzy ekipa Industrial Diamonds!

swieta5.png

Zorganizowaliśmy też dla was świąteczny event - za każdy znaleziony diament jest szansa na losowy prezent dla każdego gracza!

Opublikowano

Można wiedzieć kiedy ten update w końcu się odbędzie ??

Kiedy zostanie naprawiony pewien poważny bug, pozwalający na nowej wersji kopiować itemy

Opublikowano

Pogralem tam z 2 mies, nick iPaC, wszystko super, zrobilem quantum, grałem z kumplem o nicku DarthSzrel. Obaj mieliśmy quantumy, DarthSzrel przestał grać bo hq zabił go komenda, mial quantum seta + 2 pary butów, hq oddał tylko quantum seta, reszty itemów nie oddał, bo jak twierdził, są skopiowane. Byłem od początku gdy robił quantuma, wszystko robiliśmy uczciwie, no ale admin myśli co innego. Z początku byłem serwerem zachwycony, ale gdy troche dłużej pograłem, zobaczylem jacy są admini, mirraseq to jeden z adminow który szuka gdzie są ludzie na mapie, bada cały dom i patrzy gdzie są pułapki, potem wchodzi na inne konto o nicku pszenica i wszystkich zabija . Nie polecam serwera jeśli ktoś chce dłużej pograć, po zrobieniu quantuma uczciwie, admin i tak Ci powie, ze jest skopiowany. Odradzam .

1377440917-U253647.png

Opublikowano

Pogralem tam z 2 mies, nick iPaC, wszystko super, zrobilem quantum, grałem z kumplem o nicku DarthSzrel. Obaj mieliśmy quantumy, DarthSzrel przestał grać bo hq zabił go komenda, mial quantum seta + 2 pary butów, hq oddał tylko quantum seta, reszty itemów nie oddał, bo jak twierdził, są skopiowane. Byłem od początku gdy robił quantuma, wszystko robiliśmy uczciwie, no ale admin myśli co innego. Z początku byłem serwerem zachwycony, ale gdy troche dłużej pograłem, zobaczylem jacy są admini, mirraseq to jeden z adminow który szuka gdzie są ludzie na mapie, bada cały dom i patrzy gdzie są pułapki, potem wchodzi na inne konto o nicku pszenica i wszystkich zabija . Nie polecam serwera jeśli ktoś chce dłużej pograć, po zrobieniu quantuma uczciwie, admin i tak Ci powie, ze jest skopiowany. Odradzam .

wszystko byłoby ok, jakby twój kolega nie krzyczał i się nie odgrażał

wtedy oprócz setu zrefundowałbym mu też jego zbugowane buty

btw. wasze posty obrażające mnie na każdym możliwym kanale tylko upewniły mnie co do bana

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...