Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer Metin2 od podstaw na 32 i 64 bitowym FreeBSD 8.2

Xyli

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jeśli pobrałeś lunchera z mojego uploadu to w pliku serverimfo wpisz swoje ip hamachi z normalną końcówką z hamachi i oczywiście podmieniłeś plik Lex.dll ? :P

Pomogłem ? klik up to Like ;D ( Lubię to ! ) xD

300 postów-> 10.10.2013 godz. 9:00
400 postów-> 19.10.2013 godz. 9:00

• Odpowiedzi 978
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Daj mi linka do uploadu ..

http://www.mpcforum.pl/index.php?app=core&module=attach&section=attach&attach_rel_module=post&attach_id=26538 bratu wyskakuje takie coś ... Roty mu zrobiłem z normalną końcówką , locale dałem mu od siebie Lunchera wziąłem z tego Tuta http://wyzima.eu/topic/1375-tutjak-zrobic-launcher-pod-swoj-prywatny-serwer-metin2/ Pong zmieniłem w game tak jak jest w Luncherze .. Przez tego Luncherza z tego tuta ja moge wejść normalnie ale niestety brat już nie :) Proszę o pomoc

Opublikowano

Ok. zrobiłem hasło..

teraz inny problem otóż nie mogę się połączyć z ftp. w momencie gdy trzeba wrzucić pliki serwerowe przez ftp

graphic.png

Opublikowano

zrobiłem no-hamachi..

wszedłem na serwa tylko.. jakie ip dać w launcherze dla kolegi?

dałem normalne ip (nie 192.168..)

z końcówką 100 i bez końcówki 100 i nie działczy :F

graphic.png

Opublikowano

Siemka mam taki problem juz utwozylem maszyne i jezyku dalem unite i dalej jak w isntrukcij a potem jak daje yes yes ok ok to mnie daje do głównego menu .;/ pomocy

Opublikowano

Moriaz jeśli Ty możesz wejść a brat nie to wina lunchera.. a czy masz mój upload lunchera ? jeśli tak to powinien działać jak napisałem trzeba zmienić w serverimfo na Twoje hamachi i będzie gut.

Pomogłem ? klik up to Like ;D ( Lubię to ! ) xD

300 postów-> 10.10.2013 godz. 9:00
400 postów-> 19.10.2013 godz. 9:00

Opublikowano

Chmody nadane na folder /usr/lib ?

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Cześć : ) Mogę zamiast tymi plikami 2011 by Sherer&Mastick. robić własnymi plikami ? Gdy będę robił na własnych plikach wedługo poradnika wyjdzie mi tak samo ? Serwer będzie działał ? Czy muszę robić na tych Sherera ?

a tak wgl. Co to są za pliki tego sherera ? Ma ktoś jakiegoś linka do nich ? Co tam znajdziemy itp ?

Opublikowano

Cześć : ) Mogę zamiast tymi plikami 2011 by Sherer&Mastick. robić własnymi plikami ? Gdy będę robił na własnych plikach wedługo poradnika wyjdzie mi tak samo ? Serwer będzie działał ? Czy muszę robić na tych Sherera ?

Tak. Jeśli masz oczywiście pliki, które są sprawne.

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Ściągnąłeś płytę z FreeBSD? Zamontowałeś ją?

Opublikowano

A nie wyświetlił ci się asystent pierwszego uruchomienia? Nie robiłeś tak jak w tym poradniku?

Opublikowano

No niestety już dawno padł hosting. Musisz to zrobić przez FZ.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...