Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer Metin2 od podstaw na 32 i 64 bitowym FreeBSD 8.2

Xyli

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja również posiadam ten plik :)

W ustawieniach sieci nic nie zmieniać rozumie ?

Zaraz zrobię jeszcze raz sysinstall

EDIT:

Zrobiłem tak jak mi mówiłeś i wyskoczyło mi takie coś

30253794.png

Upnij go na speedyshare.com i jeszcze jak możesz tam jeszcze bd potrzeba jakieś pliki Mysql-a czy jakoś tak tam pisze w poradniku :)

Ip internetu mam wewnętrzne :)

• Odpowiedzi 978
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapraszam na moją sieć hamachii jeżeli ktoś umie mi w tym pomóc .. DarkWorld--1 haslo 12345 .

EDIT:

Będę później mam nadzieję że mi ktoś w tym pomoże narazie :)

Opublikowano

To jest możliwe tylko na płatnych hostingach albo serwerach ftp. Na darmowych jest limit pliku. Przynajmniej ja takiego nie znalazłem, który by miał możliwość większego limitu pliku.

PS. Uploaduje właśnie SF, może za pół godziny będzie (nie za dobrego neta mam ;)).

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

REUP SF:

http://speedy.sh/BN8Rz/ServerFiles2011.tar.gz

PS. Ewentualnie narazie te można upnąć.

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Kończę już prawie prace nad serwerem ale mam problem z 8 punktem podpunkt 6

37152052.png

Wie może ktos o co chodzi ?

Opublikowano

Tamten problem rozwiązałem .. Teraz mam problem z zalogowaniem sie do navicat'a

Ma ktoś może instalke czystą metin2 2010 ?

Opublikowano

Torrent do czystego pla:

http://speedy.sh/NyvbD/Metin2-PL-20100528.exe.torrent

https://www.virustotal.com/file/13c3e2d0fa5f9e29c461109bb0af5da81d43bff8cfb47c40f56d2a5814099782/analysis/

Opublikowano

34264539047164211900.jpg

Nie chca mi sie pobrac aktualne port , ktos wie jaki moze byc powod? Instalacja poszla bez zadnych problemow.

Opublikowano

Serwer mi działa bez zarzutów tylko nie wiem, jak zmienić eq które otrzymuję się na start oraz jak zwiekszyc max lv :)

Opublikowano

Mam pytanie

42. Zaznaczamy pakiet curl-7.21.3 (Enter i strzałka w prawo, a potem w lewo i enter)

43, Wybieramy Install. Strzałka w prawo i enter.

jak zrobilem enter strzalka w prawo i install bo inaczej nie mogel to nic sie nie stalo ?

athlonsygnaturka.png

Opublikowano

Zrobił by mi ktoś rooty dla mojego brata żeby mógł pograć ze mną ?

Moje Ip hamachi to 5.140.88.24

Opublikowano

To zrobił by mi ktos te rooty ? Bo ciągle jak ja robię dla brata to Błąd podczas łączenia się z serwerem :) Zeby brat grał potrzeba IP hamachi z normalną końcówka

Opublikowano

Zrobiłem root uruchomiłem portmap ale niestety gdy brat się loga do wyboru postaci i po wybraniu postaci go wywala jaka może być przyczyna ?

Opublikowano

W navicacie w katalogu player i folderze item_proto nie mam żadnej zbroi nw dlaczego gdy na serwerze wpisuję komendę na np stal 11299 to mi się pojawia w eq .. Nie wiem co jest z tym plikiem wie ktoś może ?

EDIT:

Pilnie potrzebuję pomocy ..

Zrobi mi ktoś odpowiednie i działające rooty pod moje Ip hamachi z tego względu że gdy ja robię to ch*ja nie chce działać i wyskakuje błąd podczas łączenia się z serwerem ... Na Ip z końcówka 100 dla mnie i z normalną dla brata z góry thx,,, Moje Ip hamachi to 5.140.88.24..

Wszystko mi się zrąbało po kliknięciu ikony metina PL'a

Opublikowano

Poprosze o reupa do poprawionej bazy mysql :)

Baze masz w załączniku do tematu.

Kończę już prawie prace nad serwerem ale mam problem z 8 punktem podpunkt 6

37152052.png

Wie może ktos o co chodzi ?

Nieprawidłowa ścieżka do pliku, zrób to raczej wygenerowanym rootpackgen.xml.

Serwer mi działa bez zarzutów tylko nie wiem, jak zmienić eq które otrzymuję się na start oraz jak zwiekszyc max lv :)

Edytujesz odpowiedniego questa. Na tych plikach jest on w '/usr/home/game/Polish_SF/share/locale/poland/quest/object/notarget/login/give_basic_weapon.start'.

Dokładnie nie wiem jak się to robi ;)

Co do max lvl wgrywasz game_2089 i dajesz odpowiednie wpisy do configów

Wszystko robię jak w poradniku.

47673504068409261778.png

Niepoprawnie wpisujesz hasło.

Opublikowano

@up podałem kilka postów wyżej, nie zauważyłeś?

REUP SF:

http://speedy.sh/BN8Rz/ServerFiles2011.tar.gz

PS. Ewentualnie narazie te można upnąć.

Ponawiam prośbę :).

Opublikowano

LeSSter jak będziesz mógł to napisz do mnie na pw lub na gg najlepiej 13198895 widzę znasz się na rzeczy może pomożesz w moim problemie :)

Opublikowano

nie ogarniam tego wgrałem wszystkie wersje libów jakie tylko znalazłem , a nadal :

ELF interpreter /libexec/ld-elf.so.1 not found
Abort trap
start.sh: ./game: Text file busy
start.sh: ./game99: Text file busy
start.sh: ./auth: Text file busy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...