Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer Metin2 od podstaw na 32 i 64 bitowym FreeBSD 8.2

Xyli

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czekaj dałem gdzieś reupload tych plików...

Proszę :):

http://speedy.sh/BN8Rz/ServerFiles2011.tar.gz

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

• Odpowiedzi 978
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pomógł by mi ktoś z dodaniem nowych zbroi i broni na mój serwer hamachi ? Nie ogarniam tego dodałem wsyzstko jak w poradnikach ale brak tekstur pod zbroje i miecze chociaż dodawłem w icon ikony tak j jak pisali :)

Opublikowano

Nieaktualne :) Jak by ktoś miał paczke z fajnymi bronmi i zbrojami + biżuteria zapodajcie tutaj linka :) razem z qwery i iconami do nich :)

Opublikowano

Zrobilem wszystko tak jak na tucie i mam blad podczas laczenia sie z serwerem.

Jak to naprawic?

Daje lajki za pomoc.

Opublikowano

Najwidoczniej luncher ? :)

Ja mam teraz problem z item_proto_dump screen niże kto pomoże dostanie 10 lajków

http://iv.pl/viewer....86818707085.png

EDIT2:

Teraz mam jeszcze jeden problem założyłem stronę rejestracyją dla swojego serwera hamachi ale gdy próbuję założyć konto wyskakuje takie coś .

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'ODBC'@'localhost' (using password: NO) in C:\xampp\htdocs\index.php on line 6

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in C:\xampp\htdocs\index.php on line 6

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'ODBC'@'localhost' (using password: NO) in C:\xampp\htdocs\index.php on line 7

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in C:\xampp\htdocs\index.php on line 7

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'ODBC'@'localhost' (using password: NO) in C:\xampp\htdocs\index.php on line 8

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in C:\xampp\htdocs\index.php on line 8

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'ODBC'@'localhost' (using password: NO) in C:\xampp\htdocs\index.php on line 9

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in C:\xampp\htdocs\index.php on line 9

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Access denied for user 'ODBC'@'localhost' (using password: NO) in C:\xampp\htdocs\index.php on line 12

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in C:\xampp\htdocs\index.php on line 12

Ten login jest już zajęty, spróbuj innego.

Opublikowano

http://speedy.sh/BN8Rz/ServerFiles2011.tar.gz

A reszta jest w załączniku.

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Instalowałeś wcześniej apache22 i php?

Opublikowano

mam problem. nie moge polaczyc sie z filezilla. wczesniej mialem roznice w poradniku. w poradniku trzeba wlaczyc tak Configure -> Networking -> Interfaces -> em0 a u mnie bylo Configure -> Networking -> Interfaces -> tylko zamiast em0 wyskoczyly mi pytania Do you want to try IPv6 configuration of interface? a po odpowiedzi Do you want to try DHCP configuration of interface?

Opublikowano

IPV4 -> no, DHCP -> NO i ustawiasz tak jak powinno być.

Opublikowano

Root ściągnięty z tego tematu?

Opublikowano

tak zrobilem wszystko jak bylo w tym temacie i wszystko z niego pobieralem. Najpierw dalem do folderu z tym plikiem mt2 i zanim rozpakowalem RootPackGen to usunolem rooty i potem byly te drugie rooty i potem dalem je do folderu pack i podmienilem

Opublikowano

To bierzesz roota z oryginalnego metka, rozpakowujesz go, ściągasz serwerinfo.py generator stąd:

http://www.mpcforum.pl/topic/204180-downloadserverinfopy-generator-new/

Wpisujesz w odpowiednie miejsca ip i nazwę serwera, zapisujesz, wklejasz wygenerowane serverinfo.py do folderu z rozpakowanym rootem, pakujesz go i wklejasz do folderu z twoim clientem.

Bo coś mi się wydaje, że rooty z tego tematu są lewe.

Opublikowano

Witam

Mam pytanie. Czemu nie mogę się zalogować na serwa. Ściągnąłem tego gotowca plików od Xyli'ego i mam cały czas zostaniesz połączony z serwerem!!

proszę o pomoc!!

Opublikowano

Chyba nieprawidłowy pong. Sprawdzałeś czy się zgadza?

Opublikowano

Dzieki LeSSter zrobilem wszytko jak kazales ale znowu mam problem tym razem dotyczy on pakowania plikow. nie chca sie zapakowac. Probowalem roznie i roznymi programami. Moze na to tez masz jakas rade

Opublikowano

Polecam tego pakera:

http://www.mpcforum.pl/topic/504780-dl-metin2-file-archiver-v2/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...