Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja - Mistrzostwa MPC - League Of Legends - II Edycja

Farex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jakby co to my jesteśmy wolni prawie cały tydzień. Napiszcie do nas (grupa K) 2 dni przed meczem.

Sharimi.png

• Odpowiedzi 669
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To ja proponuje WTOREK (31.01.12.) godzina 17:00

Całej mojej drużynie pasuje, teraz tylko czekam na odpowiedź z naszej strony.

S29zdDNrMl9fX2V1bmVfX180NzlfX19ONV9fXzJfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzJfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Farex, turniejem się nie zajmujesz, ale wygrani mogliby odebrać swoją nagrodę w postaci tego śmiesznego paska przy nicku. Ja chce swoją range. ;D

Opublikowano

Farex, turniejem się nie zajmujesz, ale wygrani mogliby odebrać swoją nagrodę w postaci tego śmiesznego paska przy nicku. Ja chce swoją range. ;D

Napisz do Geoninga, a Ci da "śmieszny paseczek" :>

Ps. Musisz dać linka do tematu z demkiem lub SS'em.

Opublikowano

A po grupie K [EP] ślad zaginął. Sharimi pisał kilka postów wyżej, że pasuje im cały tydzień i jak coś mam napisać 2 dni przed grą. Wiadomość z datą meczu pisałem 27 stycznia, a dziś jest 30. Od tamtej pory, ani razu do mnie nikt w tej sprawie nie pisał. Czy mam to traktować jako ostateczny termin i jeżeli nikt się nie zjawi to walkower ?

Data meczu półfinałowego K vs H [EP] - 31 Stycznia 2011 roku, godzina 17:00

S29zdDNrMl9fX2V1bmVfX180NzlfX19ONV9fXzJfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzJfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Jesteśmy, z małymi problemami, gdyż 2 osoby od nas przeniosły się na Westa, jednak znaleźliśmy już ich zastępców i jesteśmy gotowi zagrać we wtorek o 17.

Sharimi.png

Opublikowano

Jutro gracie, postujecie wyniki i kończymy turniej, hm? ;)

Planuję zrobić 3 Edycję, ale myślę, że nie pojawią się tam osoby, które wygrały w drugiej, bo jaki to ma sens...

EXPmIpC.gif

Opublikowano

A mecz finałowy ?, co się stało z tą 3 grupą do półfinału.

Ps. Mógłbym prosić o aktualizacje drzewka [EP].

Opublikowano

w [EP], w półfinale powinny być grupy:

K i H jeszcze bo widziałem, że D już jest.

A w ogóle można prosić o jakieś potwierdzenie o aktywności grupy D, bo jeśli odpadną to dzisiaj finał pomiędzy grupami K i H

Opublikowano

Ok spoko kolega zaraz wysle. Dziękujemy grupie K za dobrą gre , było bardzo dużo emocji :)

PS. Screen na dole.

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano

Screen w załączniku

Czy teraz można prosić grupę D o jakiś kontakt, w sprawie drugiego meczu półfinałowego, a jeśli grupa D się nie odezwie to znaczy, że wygraliśmy.

post-360652-0-56974000-1328029395_thumb.png

Opublikowano

Czyli jednak coś jeszcze się gra, bo z tego co się orientuję to jeszcze jest 1 drużyna z którą powinniśmy zagrać, lecz pierw niech zagra z nimi grupa H, gdyż jak wygra to będą mieli automatycznie 2 wygrane = win.

Sharimi.png

Opublikowano

A co będzie jak Grupa D przegra z Grupą K, ale wygra z grupą H

będzie 1 wygrana 1 przegrana dla dróżyny H i D i K :D

1331337770-U247153.gif

Opublikowano

Hm, myślę, że można. Tylko wtedy trzeba w zapisach podać: "Rezerwowy: "

I pamiętajcie że 1 rezerwowy to jest max.

Grupa K wymienila wczoraj 2 :P

1331337770-U247153.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...