Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VirtualMT2 [Dedyk] [Easy]

vckat

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy na tym serwerze jest możliwość zmiany profesji postaci?

Jeśli tak to ile kosztuje i do którego lv. :)

Sorry stary zle Cie zrozumialem.Zwoj powrotu statusu kosztuje grosze i mozna go uzyc do 255lv.

sygnatura2lg.png
Opublikowano

Mam 140 lvl jaki najlepszzy zarobek ??

fananit.png

Pomogłem ?

Daj like to nic nie kosztuje !

Like mnie motywuje do udzielania pomocy na mpcforum.pl

Opublikowano

Gdy mam już buffa, to jaką postać polecacie do grania ? I czy są jakieś poradniki początkowe aby dobrze zacząć grę, jakie bronie do pvp itp. Proszę o linki lub pw. 

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Ogólnej zmiany profesji postaci nie ma -- jest "zwój powrotu statusu" oraz możliwość wbicia skili na P od 4 levelu zwojem profesjonalisty o od 254 Kapitan + Zmiana klasy postaci w raz z eq

Mam 140 lvl jaki najlepszzy zarobek ??

Eventy // jeżeli masz czas i lubisz kopać to sprzedaż rudy badz robienie boskiego // dropienie perełek i selanie // Razador DT //

Gdy mam już buffa, to jaką postać polecacie do grania ? I czy są jakieś poradniki początkowe aby dobrze zacząć grę, jakie bronie do pvp itp. Proszę o linki lub pw. 

Body//WP//Dager -- postacie dobre do expa i bardzo przydatne na mapki typu runiczne i zaginki. Cały system ulepszeń znajdziesz na oficjalnym forum serwera. Jeżeli masz pytania proszę o PW

Opublikowano

naucz się czytać.

Przerwa: 12 październik godzina 5:00.

Dnia jutrzejszego w godzinach porannych przeprowadzimy krótką 5-cio minutową przerwę techniczną,

która wprowadzi do życia nowy autorski system zmiany klasy wraz z aktualnie założonym eq.

virtual_1413020177__1011_111851.jpg

Przedmiot umożliwiający uruchomienie procesu zamiany klasy.

virtual_1413020626__adas.png

Menu główne.

virtual_1413020661__asdasd.png

Wybór nowej klasy.

Po zatwierdzeniu wyboru quest uruchamia zapętlone okno blokujące wszelkie działania gracza.

Ma to na celu umożliwić bazie danych zapis aktualnie założonego eq.

Po minięciu 5 minut wystarczy nacisnąć przycisk "GOTOWY", aby ukończyć proces zamiany.

Oczywiście wcześniejsze naciśnięcie przycisku spowoduje ponowne wyświetlenie okna (z aktualizacją pozostałego czasu).

virtual_1413020717__dasd.png

Zapętlone okno przetwarzania danych.

Quest wyloguje nas z gry a następnie w ułamku sekundy dokona zmiany klasy.

Informacje dodatkowe:

Postać nie jest zmieniana za każdym razem! Szansa na pomyślną zmianę wynosi 75%.

( w przypadku zakończenia procesu niepomyślnie mamy możliwość ponownej próby bez odczekania 7 dni. )

Drop przedmiotu - Pająk na Katakumbach i Smok na Niebiosach.

Koszt próby zmiany klasy - 10 000 bryłek złota ( płatność bankowa ).

Zamiana broni - od Virtualnego +0 w górę.

Zamiana zbroi - od Szarego Hwanga w górę.

Czas między pomyślną zamianą - 7 dni.

virtual_1413021145__dasdd.png

Prosimy także o aktualizację klienta gry.

Administracja zastrzega sobie prawo wyłączenia w/w aktualizacji w przypadku niestabilności serwera.

Pozdrawiamy, Administracja VirtualMT2

Opublikowano

Dajmy na to że zmieniam z ninji na szamana moge wybrać czy chce wachlarz czy dzwon czy jest to losowe ?

Przerwa: 12 październik godzina 5:00.

Dnia jutrzejszego w godzinach porannych przeprowadzimy krótką 5-cio minutową przerwę techniczną,

która wprowadzi do życia nowy autorski system zmiany klasy wraz z aktualnie założonym eq.

virtual_1413020177__1011_111851.jpg

Przedmiot umożliwiający uruchomienie procesu zamiany klasy.

virtual_1413020626__adas.png

Menu główne.

virtual_1413020661__asdasd.png

Wybór nowej klasy.

Po zatwierdzeniu wyboru quest uruchamia zapętlone okno blokujące wszelkie działania gracza.

Ma to na celu umożliwić bazie danych zapis aktualnie założonego eq.

Po minięciu 5 minut wystarczy nacisnąć przycisk "GOTOWY", aby ukończyć proces zamiany.

Oczywiście wcześniejsze naciśnięcie przycisku spowoduje ponowne wyświetlenie okna (z aktualizacją pozostałego czasu).

virtual_1413020717__dasd.png

Zapętlone okno przetwarzania danych.

Quest wyloguje nas z gry a następnie w ułamku sekundy dokona zmiany klasy.

Informacje dodatkowe:

Postać nie jest zmieniana za każdym razem! Szansa na pomyślną zmianę wynosi 75%.

( w przypadku zakończenia procesu niepomyślnie mamy możliwość ponownej próby bez odczekania 7 dni. )

Drop przedmiotu - Pająk na Katakumbach i Smok na Niebiosach.

Koszt próby zmiany klasy - 10 000 bryłek złota ( płatność bankowa ).

Zamiana broni - od Virtualnego +0 w górę.

Zamiana zbroi - od Szarego Hwanga w górę.

Czas między pomyślną zamianą - 7 dni.

virtual_1413021145__dasdd.png

Prosimy także o aktualizację klienta gry.

Administracja zastrzega sobie prawo wyłączenia w/w aktualizacji w przypadku niestabilności serwera.

Pozdrawiamy, Administracja VirtualMT2

Zmiana jest przypisana do  Broni:

Broń 2 Reczną(Miecz) [Wojownik] mozemy wymienić na Sztylety [Ninja] // Ostrze [sura]// Dzwon [szaman]

Broń 1 Reczną(Tasak) [Wojownik] możemy wymienić na Łuk [Ninja] // Grot [sura] // Wachlarz [szaman]

W  razie nie jasności prosze pytać

Opublikowano

W  razie nie jasności prosze pytać

45673616745188840599.png

Po co to jest ? xD  Jeśli to jest do niczego potrzebne to może zrobić takie coś że np. zapamieta 3/5 wybranych przez nas pozycji cos na styl zwojów powrotu ?

Opublikowano

45673616745188840599.png

Po co to jest ? xD  Jeśli to jest do niczego potrzebne to może zrobić takie coś że np. zapamieta 3/5 wybranych przez nas pozycji cos na styl zwojów powrotu ?

Kiedyś było potrzebne do misji na chwile obecna nie potrzebne. Zostanie usuniete przy zmiane sklepów

Warto zaczynać gre? Daggerem dam rade ubijać bossy jak i dam rade w pvp ? Na czym zarobie od 0 bez botów ?

Dzieki swojej szybkość duzo daje w PVP jak i na Bossach

Opublikowano

Dlaczego nie można handlować petem niedźwiedź kenai, nie ma możliwości abym przełożył je na inne konto ? Zwierzak ma 15 lvl już..

Jaką broń sura przerabia się na broń do pvp ( sura wp ) ?

Opublikowano

Czyli dagger będzie dobrą postacią w pvp jak i bossach?

Tak Sam posiadam dagera którym robie Runiczne mapki i zaginki

Dlaczego nie można handlować petem niedźwiedź kenai, nie ma możliwości abym przełożył je na inne konto ? Zwierzak ma 15 lvl już..

Jaką broń sura przerabia się na broń do pvp ( sura wp ) ?

Trzeba go najpierw spakowac u Beak-go 10 szkat nagini i 10 szkt smierci + pets

(Sura)

VirtualMt2 Ostrze:

* Diabelskie Ostrze > Magiczne Ostrze > VirtualMt2 Ostrze

VirtualMt2 Grot:

* Miecz Egzorcysty > Brzegowe Ostrze > Święty Miecz > Gniew Bogów > Skrzydła Smoka > Zatruty Miecz Diabła > VirtualMt2 Grot

Opublikowano

Tak Sam posiadam dagera którym robie Runiczne mapki i zaginki

Trzeba go najpierw spakowac u Beak-go 10 szkat nagini i 10 szkt smierci + pets

Z tego co pamietam to trzeba po 20 szkat + pieczeć, a nie 10 :)

Dało by rade zrobić coś na wzór zwoi powrotu tj. 1 itemek- 3/4 pozycje do zapisania i tylko na 1 postać bez wywalania, przekladania przez depo, sellania itd. żeby małe lv nie wchodziły na mapy 100+ ?? 

Opublikowano

Z tego co pamietam to trzeba po 20 szkat + pieczeć, a nie 10 :)

Dało by rade zrobić coś na wzór zwoi powrotu tj. 1 itemek- 3/4 pozycje do zapisania i tylko na 1 postać bez wywalania, przekladania przez depo, sellania itd. żeby małe lv nie wchodziły na mapy 100+ ?? 

Masz racje szybko odpisywałem -- po 20

Nie widze sensu wprowadzaniu zwoju powrotu. jakies ciekawe uzasadnienie aby go dodać

Opublikowano

Masz racje szybko odpisywałem -- po 20

Nie widze sensu wprowadzaniu zwoju powrotu. jakies ciekawe uzasadnienie aby go dodać

Głównie miałem na myśli drogę do razadora, 3 konta i taki kawał drogi, a jak by był zwoik to cyk i jestem, ale przydał by sięterz na dropienie itemow do biologa po grocie cały czas jeżdzic i dobrego spota na zinach odszukac to tez meczarnia.

P.s

Wiem, że wiekszość graczy uzna to zalenisto, ale części graczy by pomogło troche

P.s #2

To może niech po razadorze loga pod potomka że jak sie idzie pare razy pod rzad  odrazu by sie było przed wejsciem

@ edit

01713011939720476664.jpg

21879200380293829600.jpg

Nie wiem czy tylko u mnie tak jest ale klienta patchowałem dzisiaj rano ^^

Opublikowano

Głównie miałem na myśli drogę do razadora, 3 konta i taki kawał drogi, a jak by był zwoik to cyk i jestem, ale przydał by sięterz na dropienie itemow do biologa po grocie cały czas jeżdzic i dobrego spota na zinach odszukac to tez meczarnia.

P.s

Wiem, że wiekszość graczy uzna to zalenisto, ale części graczy by pomogło troche

P.s #2

To może niech po razadorze loga pod potomka że jak sie idzie pare razy pod rzad  odrazu by sie było przed wejsciem

@ edit

01713011939720476664.jpg

21879200380293829600.jpg

Nie wiem czy tylko u mnie tak jest ale klienta patchowałem dzisiaj rano ^^

Zastanowie sie nad zwojem powrotu.

A do tego błedu juz  poprawiony nalezy zaktualizowac gre

Opublikowano

A dałoby się coś zrobić z łączeniem itemów do biologa ? Bardzo by to pomogło i nie potrzeba by było dozo otwartego mieć i przekładać co chwilę.

Opublikowano

A dałoby się coś zrobić z łączeniem itemów do biologa ? Bardzo by to pomogło i nie potrzeba by było dozo otwartego mieć i przekładać co chwilę.

z tego co się orientuje każdy itemek do biologa można połączyć po 255 sztuk, o jakie konkretnie itemki chodzi

Opublikowano

Z tego co widzę to do matowych na pewno dropi tylko jeden item i gdy się nie wyrzuci lub dozo to kolejny nie poleci.

Opublikowano

Z tego co widzę to do matowych na pewno dropi tylko jeden item i gdy się nie wyrzuci lub dozo to kolejny nie poleci.

Ok sprawdziłem w początkowych misjach biolga wdarła sia mała gapa która sprawdza czy posiadasz taki item w eq ( jezeli tak to nie dostaniesz kolejnego) przeanalizuje reszte questów i przy najblizszej aktualizacji zostanie poprawione

Opublikowano

Moim zdaniem za dużo kombinują na tym serwerze raz jakieś pożyczanie EQ teraz jakiś bajer który pozwala z wojownika zamienić się w np surę. Ciekawe co dalej ;d Ale serwer polecam, jest stabilny gra sporo osób no i administracja coś robi  :)

xD 

Opublikowano

No dobra, a bs w kliencie w ogóle jest? Jeżeli, nie to go dodajcie.Nie myślicie chyba, że każdy bonuje ręcznie? Moglibyś dodać też takie bajery jak kilka stron eq, przyciski w eq itd a no i skille na P od 5 levela albo chociaz 10 ksiag tyle a nie 55...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...