Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VirtualMT2 [Dedyk] [Easy]

vckat

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

podałby ktoś launchera do tego serwera, aktualnie mam słabe łącze ;/

Za dużo nowości ma ten serwer, wiec wątpię że ktoś posiadał launcher na którym widział byś itemy i mógł wystawić shopa w m1.

sygnatura3k.png

Opublikowano

Fajny serwer znikła ma branza hwang kasa perły

Pozdrawiam wasze zabezpieczenia nikt nie znał passów :*

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Fajny serwer znikła ma branza hwang kasa perły

Pozdrawiam wasze zabezpieczenia nikt nie znał passów :*

A nie grales przypadkiem jeszcze na innym serwerze rozpoczynajacym sie na litere g z tymi samymi passami?

Jezeli faktycznie cos straciles napisz do Wojtka,lub wejdz na ts'a on wyjasni przyczyne i prawdopodobnie zwroci utracone przedmioty.

Opublikowano

A nie grales przypadkiem jeszcze na innym serwerze rozpoczynajacym sie na litere g z tymi samymi passami?

Jezeli faktycznie cos straciles napisz do Wojtka,lub wejdz na ts'a on wyjasni przyczyne i prawdopodobnie zwroci utracone przedmioty.

Nie wiem czy grałem.

Eq możecie sobie zatrzymać nie mam już siły tutaj grać.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Ich Troje

Do rozpoczęcia Eventu potrzebne są minimalnie

4 grupy.

Zadaniem każdej grupy jest stworzenie...

Więcej na naszym Forum w dziale Eventy !

sygnatura2lg.png

Opublikowano

Te ozdoby choinkowe dropia niezaleznie od lvla postaci?

Czy poleca np z psow gdy mam 150lvl?

Dropia na każdym lvl.

Fajny licznik odliczający czas do sylwestra, jak go zrobiliście ?

sygnatura3k.png

Opublikowano

Witam witam :).

Właśnie nie dawno zacząłem grę na tym serwerze... ale nie bardzo jeszcze ogarniam...

Mam pare pytań:

- Skąd tu stalki / bronie 65 / 75? Bo z preżki nie bardzo wyczytałem.

- Z czego robi się broń / zbrojkę do pvp, a z czego do expa? (Co z tego, że widzę w preżce na SS'ie jakie są bronie itd., skoro nie wiem, z czego co się robi? To samo tyczy się biżuterii.

- Ludzi 2k, a w M1 pustki, 0 shopów. Na czym polega handel na tym serwerze? Bo na klasycznym hardzie idziesz do M1 shopów multum to kupujesz co chcesz, a tu tego nie ma.

- No i ostatnie: jak się wybić? Bo zaczynam od zera, expić nawet w V2 nie idzie bo jakieś "254" dropiom -,-.

Ogólnie powiedzcie mi na czym tu handel polega. Bo shopów tak jak mówię prawie nic, głupiej stalki szukam od 2h.

A żeby cokolwiek kupić / sellnąć to trzeba być cyklopem... Chciałem te ozdoby sellnąć spamuje na chacie przez 2 godziny i jak dotąd napisała 1 osoba. Nie wiem czy ten wspólny chat to dobry pomysł, no ale....

Więc jakby ktoś chciał pomóc to dzięki z góry. Elo :).

Opublikowano

Witam witam :).

Właśnie nie dawno zacząłem grę na tym serwerze... ale nie bardzo jeszcze ogarniam...

Mam pare pytań:

- Skąd tu stalki / bronie 65 / 75? Bo z preżki nie bardzo wyczytałem.

- Z czego robi się broń / zbrojkę do pvp, a z czego do expa? (Co z tego, że widzę w preżce na SS'ie jakie są bronie itd., skoro nie wiem, z czego co się robi? To samo tyczy się biżuterii.

- Ludzi 2k, a w M1 pustki, 0 shopów. Na czym polega handel na tym serwerze? Bo na klasycznym hardzie idziesz do M1 shopów multum to kupujesz co chcesz, a tu tego nie ma.

- No i ostatnie: jak się wybić? Bo zaczynam od zera, expić nawet w V2 nie idzie bo jakieś "254" dropiom -,-.

Ogólnie powiedzcie mi na czym tu handel polega. Bo shopów tak jak mówię prawie nic, głupiej stalki szukam od 2h.

A żeby cokolwiek kupić / sellnąć to trzeba być cyklopem... Chciałem te ozdoby sellnąć spamuje na chacie przez 2 godziny i jak dotąd napisała 1 osoba. Nie wiem czy ten wspólny chat to dobry pomysł, no ale....

Więc jakby ktoś chciał pomóc to dzięki z góry. Elo :).

Stalki z mapy metin od 90 lvl'a

Tutaj jest wymiana bryłki/wagony na itemki.

Musisz szukać wolnego spota ;D albo idź na ziny tam zawsze pusto jest.

Opublikowano

Stalki z mapy metin od 90 lvl'a

Tutaj jest wymiana bryłki/wagony na itemki.

Musisz szukać wolnego spota ;D albo idź na ziny tam zawsze pusto jest.

Jakie Ziny? To są te takie ludziki z atlantydy ta? V1 czy V2? :)

Skąd tu perły?

Z czego się robi broń / zbrojkę do pvp, a z czego do expa?

Skąd bronie 75, ile kosztuje czysta trutka, czakramy? :D

Opublikowano

Skąd tu perły?

Tak to te ludni z antantydy, na forum w dziale poradniki znajdziesz całą encyklopedię opisu ulepszania.

sygnatura3k.png

Opublikowano

Skąd tu perły?

Perly dropia w grotach v3/4/5/6

Malze od 100 w av2( nawet 20 ze spota)

Bronie 75 nie sa drogie 100-200kk.Dropia z tzw oponki na mapie metin1

Opublikowano

Powie mi ktoś, z których sztyli najlepiej robić broń do PVP, kiedy ją mixować (bo na początku nie ma ŚR/UM, później ma)? To samo do expa.

Opublikowano

Powie mi ktoś, z których sztyli najlepiej robić broń do PVP, kiedy ją mixować (bo na początku nie ma ŚR/UM, później ma)? To samo do expa.

Mozesz robic ze smoczych nozy,miksujesz dopiero gdy przerobisz na wodne lub z siamesow-miksujesz sztylety zin.Z tych broni dojdziesz do sztyletow na 250lvl.Tak wiem,troche to skomplikowane xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...