Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VirtualMT2 [Dedyk] [Easy]

vckat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dużo ludzi którzy nie dają grać, dziwne bo od 3 lat tego nie zauważyłem.

Zamiast czaić się na ox i spamować na wołaj " GM zrób OX " weź się za normalną grę

Bo jesteś GM'ką? zrób postać 30 lvl wyjdziesz koło stajennego i od razu ded.

Nie spamuje "GM zrób OX" bo wiem że i tak nie zrobisz.

Gram normalnie...

Jesteś administratorką tego serwera a tak mało wiesz to przykre :(

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

30 lvl to zdobywasz w 5 minut :) Rozumiem że na tym lvl masz już dosyć, radze poszukać jakiegoś badziewia bez ludzi w m1

może wtedy zadowoli Cie gra.

Pamiętaj to nie Simsy tylko Metin2 ta gra polega na pvp

sygnatura2lg.png

Opublikowano

30 lvl to zdobywasz w 5 minut :) Rozumiem że na tym lvl masz już dosyć, radze poszukać jakiegoś badziewia bez ludzi w m1

może wtedy zadowoli Cie gra.

Pamiętaj to nie Simsy tylko Metin2 ta gra polega na pvp

K*rwa dałem przykład możesz iść nawet 120, staniesz i od razu masz deda.

Ty chyba jesteś jakaś upośledzona bo nie kumasz co się do ciebie pisze...

Opublikowano

Napisz w propozycjach na forum do administracji, prośbę o uruchomienie CH8 kanału dla takich ułomów jak ty. Wtedy będziesz stał jak sierota i nikt cię nie dednie

sygnatura3k.png

Opublikowano

Bo jesteś GM'ką? zrób postać 30 lvl wyjdziesz koło stajennego i od razu ded.

Nie spamuje "GM zrób OX" bo wiem że i tak nie zrobisz.

Gram normalnie...

Jesteś administratorką tego serwera a tak mało wiesz to przykre :(

Na konkurs ox,mozesz wejsc nawet z ch7 :)

Tylko nie płacz jak VirtualMT2 padnie bo kasa nie będzie się zgadzała.

Napisałem moje zdanie więc o co Ci chodzi ?

Już nie można miec własnego zdania.

Nie wiem czy wiesz ale serwer z twojej sygny zostal wylaczony bo hajs sie nie zgadzal

Topic@ virtualMT2 ma juz ponad 3lata i nic nie stoi na przeszkodzie aby ''stal'' drugie tyle.

Opublikowano

Rozumiem, to idź na inny Serwer o ilości graczy online poniżej 100 to będziesz miał święty spokój

sygnatura2lg.png

Opublikowano

Rocznik 1998 i wszystko jasne
Opublikowano

Rozumiem, to idź na inny Serwer o ilości graczy online poniżej 100 to będziesz miał święty spokój

Zresztą to:

Moja ocena tego serwera

-Serwer full is jeżeli masz kase jesteś kox

-Pety dające miliardy tysięcy hp

-kd dające 100% na klasy

-254 lvl'e ksujący w Gv2

-Nie ma normalnego ox, nagrody tylko za pytania O czy X

-6/7 bon na klasy

-Pełno ludzi którzy nie dają grać

+Duże drzewo ulepszeń

+Częste eventy

+Biolog dobrze rozbudowany

+Dużo map

Moja ocena serwera to 4/10

Jeżeli chcesz tracić czas i kase to zapraszam.

Ja osobiście odradzam grania na tym serwerze powód? Duża liczba debili którzy przeszkadzają grać innym nie da się wtedy expić, dropić itd.

to jest tylko moja ocena :)

Najlepiej wiesz co? znajdź mnie po ip i zbanuj wszystkie konta może ci ulży?

Nie spinaj się tak bo tracisz graczy...

@Edit

Rocznik 1998 i wszystko jasne

No i co z tego że jestem z tego rocznika?

Wiek to nie wszystko.

Opublikowano

To znaczy że jesteś w wieku mojego syna, i masz berbeluszke w głowie. Weź się za naukę

Ech...

Tyle krzyku dlatego że wyraziłem swoją opinię o serwerze?

Opublikowano

Napisałeś że nie radzisz sobie w grze, ponieważ dedają cię gracze. Jak widzisz staramy ci się uświadomić że powinieneś poszukać w necie metina2 w wersji single player.

sygnatura3k.png

Opublikowano

Napisałeś że nie radzisz sobie w grze, ponieważ dedają cię gracze. Jak widzisz staramy ci się uświadomić że powinieneś poszukać w necie metina2 w wersji single player.

-Pełno ludzi którzy nie dają grać

Czy ja napisałem że mi nie dają grać?

Ja widzę jak biją innych graczy.

@Edit

Dobra skończmy nie chce mi się już odpisywać.

Opublikowano

To znaczy że jesteś w wieku mojego syna, i masz berbeluszke w głowie. Weź się za naukę

Skoro on ma się wziąć za naukę ty się weż z wychowywanie dziecka a nie się bawisz w serwery metin2.

A pozatym w m1 nie da się ustać chwili przy handlarce ponieważ zaraz jakiś 254 lvl cię zabije.

Nie ma już normalnych eventów dla mniejszych lvli, może jedynie kopanie rud ale tutaj i tak jak nie masz Kilofa +6 z IS nie masz czego szukać.

I proszę Kotek nie uważaj się za niewiadomo kogo bo szacunek należy się każdemu.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Gra na serwerze jest w pelni darmowa.Nikt Cie nie zmusza do wydawania pln.Wszystko to co w is,jest dostepne w grze.

Powtorze jeszcze raz bo widze,ze nie zrozumiales.Codziennie jest losowanie w wielkiej loteriadzie,w ktorej do wygrania sa miedzy innymi smocze monety.

Topic@ Serwer polecam ;)

Opublikowano

Gra na serwerze jest w pelni darmowa.Nikt Cie nie zmusza do wydawania pln.Wszystko to co w is,jest dostepne w grze.

Powtorze jeszcze raz bo widze,ze nie zrozumiales.Codziennie jest losowanie w wielkiej loteriadzie,w ktorej do wygrania sa miedzy innymi smocze monety.

Topic@ Serwer polecam ;)

Gdzie można znaleźć informacje o tej loteriadzie?

Opublikowano

Dziękuję bardzo, staram się jak tylko mogę, nie zawsze wyjdzie po mojej myśli bo to by było za piękne, Pozdrawiam

sygnatura2lg.png

Opublikowano

Wlasciwie jak wbic ten 255lv?

Wiem tylko tyle,ze trzeba wykonac jakas misje...

Ja tam nikogo jeszcze z 255lv nie widzialem procz GMa wiec ta misja nie jest chyba jeszcze aktywna
Opublikowano

Tu nie zabardzo teraz idzie grac..

na mapke jakas wbijesz trzeba buffa+pelno ludzi ktorzy cie bija wiec sie nie da expic..

wbilem 119 lvl i to na kamermodzie przez pewna metode ale np. w av4 chyba nie da sie expic takie moby mocne..

Opublikowano

na mapke jakas wbijesz trzeba buffa+pelno ludzi ktorzy cie bija wiec sie nie da expic..

wbilem 119 lvl i to na kamermodzie przez pewna metode ale np. w av4 chyba nie da sie expic takie moby mocne..

Ja to was nie rozumiem.

Gra malo osob zle.Gra duzo osob tez zle.Wam to sie nigdy nie dogodzi?

Mooby sa dostosowane do serwera

Na kameerze nie radzilbym grac

Opublikowano

W głowach wam się poprzewracało od tych pseudo serwerów z wbudowanym bonusswitcher`em i innym kures..em, które zastępuje mózg gracza... Virtual to virtual tu trzeba mieć pojęcie o grze i za to się ten serwer chwali.

sygnatura3k.png

Budowniczy
Opublikowano

Rany Ludzie to jest Typowy kolejny server pod IS gdzią tylko Żałusnie ludzie wydają kasę żeby potem szpanować co to nie oni. Rozumiem że zaraz będzie gadanie że is tylko jest po to żeby utrzymać server.to kolena bajka. Takie ceny i to wiesz. Gdzie są te czasy serverów Mc2qd,Pro itp gdzie nie było tyle tych gratów z painta!! A teraz porysują sobie w piancie i dają na server bo NEOKIDY to kupia. Na gladorze też jest iS ale także w grze jest większa szansa na zdobycie wszystkiego bez IS a tu zanim coś zdobedziesz to pograsz rok jak nie dwa,to lepiej wrócić na PL bo ten server tak czy siak padnie gdy kase nabije i potem znowu będzie że ataki i e pada i trzeba wszystko od początku i neo kolejne się znjada i bedą wierzyć w te niby ataki na server.

Więc pozdro NIBY Dorośli bo Wy raczej jesteście NEOKIDAMI ciągnacymi kasę od matki na IS!!! A doświadczeni gracze którzy nagrali na PLu czy na innych mają rozum żeby nie pakować kasy w IS!!!

Ja jebie Twoja polityka jest tak żałosna

gram prawie od początku serwera i gówno tam kupiłem a na postaci mucha nie siada.

więc praktycznie mozna powiedzieć że serwer jest spoko a Ty jesteś Debilem :*

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...