Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VirtualMT2 [Dedyk] [Easy]

vckat

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Napewno nie zdobedziesz wszystkiego po tygodniu czy miesiacu gry.Serwer jest na dluzej.

Napewno nie zdobedziesz wszystkiego po tygodniu czy miesiacu gry.Serwer jest na dluzej.

Obyś się nie ździwił ja od zera bez IS 150 w 5 godzin z full eq i bonami pvp i kd +8 :)

Opublikowano

Obyś się nie ździwił ja od zera bez IS 150 w 5 godzin z full eq i bonami pvp i kd +8 :)

Jesteś lepszy niż David Copperfield, tak na poważnie powiem Ci że to jest nie realne kolego

No ale wyobraźnie masz jak mało kto :)

sygnatura2lg.png

Opublikowano

Malo prawdopodobne a nawet gdyby to fabula serwera nie konczy sie na 150lvl'u.

Polecam i zapraszam.

Opublikowano

+ dla Abaddona(nowego moderatora forum) jak widac radzi sobie na tym stanowisku.

Swietnie,ze wrocila serwerowa wikipedia ;)

Serwer polecam ;)

Racja.Dodatkowo wprowadzil fajne dzialy na forum ;C

Topic@ o 21;00 odbedzie sie event ox ;)

Srij9JT.png

Opublikowano

Racja.Dodatkowo wprowadzil fajne dzialy na forum ;C

Topic@ o 21;00 odbedzie sie event ox ;)

nagrody na oxie są co pytanie czy trzeba wygrać całego ox?

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

Exp na mapce od 105 porażka z wybonowanym eq mob raz mnie uderzy i padam.A z tym kd to porażka co ja mam miesiąc dropić malze żebym sb kopił 1kd.A jak mi spali?Powodzenia juz tam nie gram.

erfgreg.png

Opublikowano

Exp na mapce od 105 porażka z wybonowanym eq mob raz mnie uderzy i padam.A z tym kd to porażka co ja mam miesiąc dropić malze żebym sb kopił 1kd.A jak mi spali?Powodzenia juz tam nie gram.

Na mape zombie musisz miec buffa aby efektywnie expic.Ze spota leci po 15malzy,dodatkowo malze sa u npc.Perly dropia w grotach v3/4/5/6.Kd +7 dropia z lodowej wiedzmy.

Srij9JT.png

Opublikowano

Obiło mi się o uszy że będzie zwiększony max lvl, może ktoś potwierdzić ?

Maksymalny lvl to 255 wiec jezeli zwieksza to tylko o 1 poziom.

Swoja droga nie slyszalem nic o podwyzszeniu max lvl'a.Przy nastepnej przerwie konserwacyjnej dodane zostana "wieksze" potki.

Srij9JT.png

Opublikowano

Nie masz odpowiediego poziomu postaci, zdaj się żd expowiska v3 dostępne są od 130lvl

Expowiska v3 odblokowywują się po wbiciu 100 poziomu.

Na mape zombie musisz miec buffa aby efektywnie expic.Ze spota leci po 15malzy,dodatkowo malze sa u npc.Perly dropia w grotach v3/4/5/6.Kd +7 dropia z lodowej wiedzmy.

Perły dropią na mapce v1 w expowiskach v3.

Mam problem nie mogę się zarejestrować na forum virtuala pomoże ktoś?

Nie przychodzi email potwierdzający.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...