Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VirtualMT2 [Dedyk] [Easy]

vckat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

szkoda ze tak strasznie słaby exp..

/edit przy okazji pytanie mam peta bao bao tego kozackiego i mam pytanie z nim oplaca sie grac wojem ? tak zebym mogł bossy tłuc i itp

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Expowiska v3 odblokowywują się po wbiciu 100 poziomu.

Perły dropią na mapce v1 w expowiskach v3.

Mam problem nie mogę się zarejestrować na forum virtuala pomoże ktoś?

Nie przychodzi email potwierdzający.

Twoje konto na forum musi potwierdzic administrator

szkoda ze tak strasznie słaby exp..

/edit przy okazji pytanie mam peta bao bao tego kozackiego i mam pytanie z nim oplaca sie grac wojem ? tak zebym mogł bossy tłuc i itp

Ktory masz lvl?

Ogolnie na bossy trzeba miec buffa wiec samym wojem niewiele zdzialasz ;D

Srij9JT.png

Opublikowano

Napisz ktos na ich forum kiedy bd najnowsze pliki serwerowe gdzie kostium sciaga sie przez eq, sa wierzchowce itp..

ładnie, był event szukanie GM, znalazłem GM, mówie gdzie moja nagroda, a on ze event od 100lvl, a miałem 70lvl jakas kpina gracz 254 moze dostać nagrode a 70lvl nie moze bo event od 100lvl.... czyli jak jestescie nowymi graczami wam sie nie nalezy brac udzial w eventach, tak zachecaja nowych graczy, ja sie pytam gdzie kurwa moja nagroda, czuje sie oszukany

Dodam ze, za napisanie na wołaczu o tym publicznie ze nie dostałem nagrody, w nagrode dostałem blok czatu na 30.000 od [GM]Kotek, wiec sami wyciągnijcie wnioski :). A Teraz dostane pewnie bana :)

Opublikowano

Prezentacja słaba,wręcz uboga.

Powie mi ktoś czy w dalszym ciągu są tutaj te żałosne expowiska ze od któregoś lvla można expic wyłącznie na metinach gdzie jest w chuj ludzi zawsze??

Opublikowano

Powie mi ktoś czy w dalszym ciągu są tutaj te żałosne expowiska ze od któregoś lvla można expic wyłącznie na metinach gdzie jest w chuj ludzi zawsze??

Jest nowa mapa,bodajze na 180lvl z nowymi mobkami.
Opublikowano

Jest nowa mapa,bodajze na 180lvl z nowymi mobkami.

No dobra ale z tego co pamiętam to to z metkami to trzeba było się w chuj męczyć od 130 sporo czasu,dalej tak trzeba??

Opublikowano

Lvl na virtualu nie ma najmniejszego znaczenia no może poza misjami do biologa, w każdym razie do 170-175 może expić w grotach, do 254 expisz na metkach.

Wiadomo już gdzie będzie się expić do 255lvl ?

sygnatura3k.png

Opublikowano

Czyli jak expi sie na metkach to jest w dalszym ciągu totalna porażka,ja kiedyś jak grałem zrezygnowałem z tego dlatego właśnie ze ciągle ktoś tam był i celowo zabierał spoty dla koleżków i tym podobne.Dla nowego gracza który miałby expic od zera i nie jest nolife serwer jest bezsensu.

Opublikowano

Czyli jak expi sie na metkach to jest w dalszym ciągu totalna porażka,ja kiedyś jak grałem zrezygnowałem z tego dlatego właśnie ze ciągle ktoś tam był i celowo zabierał spoty dla koleżków i tym podobne.Dla nowego gracza który miałby expic od zera i nie jest nolife serwer jest bezsensu.

Na pewno od twoich czasów wiele się zmieniło, samych map do expa jest około 12 sztuk, a doexpienie postaci od 170~175 do 254 to żaden problem tym bardziej że jest tu aż 7CH

sygnatura3k.png

Opublikowano

Zawsze mozna kupic postac z maksymalnym poziomem u sury w dolinie.
Opublikowano

Duzo graczy,duzo eventow,duzo nowosci.Jezeli lubicie takie klimaty to polecam ;p

Polecam ze wzgledu na stabilnosc,ktorej moze pozazdroscic niejeden serwer.

Opublikowano

Jaką klasę polecacie na tym serwerze? :)

Polecam ci szamana smoka.Z dobrym buffem mooby nie zabieraja ci wg zycia,po za tym jest dobry na dungeony.Mozna nim chodzic solo na ww,zagioniona etc...

Szaman jest najdrozszy(gdy chcesz kupic postac u sury)

Srij9JT.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...