Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VirtualMT2 [Dedyk] [Easy]

vckat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszamy do aktualizacji klienta gry.

Już wkrótce ruszamy nową fala eventow w których, do wygrania miedzy innymi 10.000 kont pocztowych o pojemności 1GB w domenie virtualmt2.com.pl

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

sorry nie bryłek tylko kkk. Grałem na tiveri a tam wszystko się w bryłach liczyło :P

20kkk? sam miałem 2 stop/start exp i nikt za 10kkk nie chciał kupować :)

chyba tu zacznę od nowa bo serwer chyba najlepszy z wszystkich <3

WTF? Jaja sobie robisz ? 10kkk ? Niby gdzie mam tyle wydropic ...

Pozdro ,takie cos powinno być za darmo.. jednak nie zagram.

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

WTF? Jaja sobie robisz ? 10kkk ? Niby gdzie mam tyle wydropic ...

Pozdro ,takie cos powinno być za darmo.. jednak nie zagram.

Jeśli nie wiesz jak wydropić kasę to tym bardziej nie zawracał bym sobie głowy z itemem o którym piszesz, ponieważ expiac postać również trzeba wiedzieć w jaki sposób to zrobić.

Poza tym to nie serwer typu Caritas Polska czy Polski Czerwony Krzyż więc Twoje cenne rady odnośnie ceny itemu w tym przypadku się nie sprawdzą.

Pozdrawiam.

Opublikowano

VCKAT, ale chyba każdy chce sobie zarobić na początkowe itemy, a nie dopiero na +120lvl mieć eq z 6/7 na potwory, beksą z ciebie.

x

Opublikowano

hahahha 10kkk można w 2-3h zarobić jak się streścicie.

Robicie Mentala 40lv i do V2 loch pająków (na początkowych spotach) i z monetą macie 50kk ze spota. ;3

Na zbroje full Kd+8 zarabiałem 5dni, i nie siedziałem cały czas przed komputerem, 4h max. =)

Więc Ci co nie grali niech (za przeproszeniem) nie pie[]dolą że nie da się uzbierać takiej sumy tylko niech spróbują zagrać :)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Serwer mnie kusi, ale się boję, jak ją ogarnę ten system ulepszeń ^^. Zmianki są po ile sztuk, po 1, jak na ss? I jak wchodzą bony 1-5 ? Tylko max, czy niższe wartości też? I ogólnie można grać nie wydając zbytniej kasy na IS ?

Opublikowano

up @ interesujące , będę dropić na start /stop expa ze startem / stopem expa nie mając go.. [ logiczne nieprawdaż? ]

Bo raczej po spocie to ten mental bez stopu expa ma 55lvl.

Zamilcz :)

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

Serwer mnie kusi, ale się boję, jak ją ogarnę ten system ulepszeń ^^. Zmianki są po ile sztuk, po 1, jak na ss? I jak wchodzą bony 1-5 ? Tylko max, czy niższe wartości też? I ogólnie można grać nie wydając zbytniej kasy na IS ?

1-5 bony są w paczkach po 50 sztuk cena 5kk.

Bony nie wchodzą maksymalne za łatwo by było ;]

Bez wydania złotówki na IS mam postać która obecnie wygrywa turnieje pvp<121-179> a gram zaledwie 3-4 miesiące :)

Kasa to tu nie jest problem wystarczy odłożyć 15kkk na start/stop i mi za spota leci do 220kk na pająkach stronę wcześniej napisałem co jeszcze potrzeba :)

GoLGis

:)

GoLGis

Opublikowano

A mógłbyś sprecyzować od ilu do ilu wchodzą bony 1-5 ?

I czy duży ruch jest w v2 ?

Hmm jak Ci to napisać ^ ^

ABS na pewno 10-15% więc nie trzeba męczyć się z wbijaniem abs-a :>

HP od 1.5k do 5k :)

Kryt--Szycie 10/15/20 %

Staty 10/15/20 ^ ^

Truta Omdlenie Spowolnienie 5/8/10/15/20% ;]

Ludzie 10/15/20% ;D

To powinno Ci wystarczyć :)

W v2 zależy od godziny i czy jest bonus na yang 100-200% wtedy jest największy ruch:>

Polecam brać udział w eventach typu szukanie GM można zdobyć bardzo ciekawe i wartościowe nagrody ;]

Pozdrawiam i mam nadzieję że pomogłem :)

GoLGis

:)

GoLGis

Opublikowano

Zapraszam do gry na VirtualMT2 w sobotę powraca MEGA event Cesarski OX !! Będzie się działo !!

Pamiętajcie można dużo wygrać ale i można dużo stracić

http://www.forum.virtualmt2.com.pl/

Nadal burdel na serwie zapraszamy :)

82438629928530170768.jpg

I po zabawie :)

06687262564834169947.jpg

Widzę,że dużo dzieci na tym forum w zastępstwie słowa "żal" wcina słowo "hejtować" ale mało kto zna ogólne znaczenie oto tego słowa tak więc na dole małe tłumaczenie nowego hasełka 2012 roku<>-<>

-hejter

(ang. "hater") Zazdrosny koleś który nie potrafi cieszyć sie sukcesem kogoś innego, dlatego próbuje wytknąć w nim wszystkie możliwe wady

Opublikowano

Słabo się orientujesz Fiil3rMacheen, mimo tak dużego zainteresowania jakie wykazujesz naszym forum okazuje się ze masz ewidentny kłopot czytania ze zrozumieniem całości wypowiedzi. Póki co zawsze możesz poprosić młodszego kolegę żeby wszystko Ci przetłumaczył na język dla ciebie zrozumiały na naszym shutbox, lub ewentualnie zasięgnąć porady u specjalisty w obrębie Twojej kasy chorych.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Czekamy na odzew 4 konta pana Wojtusia tadziotadzio :) hide Ip i jazda z tym koksem a ciekawe kiedy wejdzie na Sceptycznie :)

Czyżby panna Joanna się steskniła za mną <3 Dla Twojej wiadomości: Ja i Pan Wojtek to dwie różne osoby. Poprostu masz złe informacje.

Fiil3rMacheen nie wkleja się wątku wyrwanego z kontekstu. "z dziesięciu zdań skleiłeś dwa" dobrze wiedząc że tok "rozmów" był inny.

Serwer naprawdę świetnie prowadzony. Swobodna i przyjemna gra. Zapraszam.

Życzę dużo cierpliwości panie Wojtku.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Czyżby panna Joanna się steskniła za mną <3 Dla Twojej wiadomości: Ja i Pan Wojtek to dwie różne osoby. Poprostu masz złe informacje.

Fiil3rMacheen nie wkleja się wątku wyrwanego z kontekstu. "z dziesięciu zdań skleiłeś dwa" dobrze wiedząc że tok "rozmów" był inny.

Serwer naprawdę świetnie prowadzony. Swobodna i przyjemna gra. Zapraszam.

Życzę dużo cierpliwości panie Wojtku.

Pozdrawiam.

Wojtas się dobrze trzyma i będzie się trzymał :D

serwer nie upadnie więc zapraszam do gry, na prawdę warto

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wkrótce na serwerze VirtualMT2 pojawią się nowości nigdzie nie spotykane !

- Zbroje na 240 lvl

- Nowe Bossy

- Nowe wierzchowce

- Nowe Eventy

- Nowe ulepszacze

- Nowe mapy

- i wiele innych

ZAPRASZAMY !

sygnatura3k.png

Opublikowano

Nie najeżdzajcie na wojtka bo po raz setny wyczyści temat a ogólnie z dowodami to nie zaglądajcie tutaj.

Widać że serwer się trzyma i niestety nikt z modów mpc nie zorientował się jaki wojtuś kochany na wszystkich najeżdza praktycznie za nic.

Życzę Ci najgorszego bo jesteś zwykła prostacką świnia jakich mało.

Nie poznałem takiego człowieka jakim ty jesteś.

Życze Ci jak najgorszego.

U mnie i jak u wielu innych jesteś skończonym niedoebaym sukisynem.

Opublikowano

Mati wylewałeś już żale i smutki na serwerze teamspek, niestety nikogo nie urzekła twoja historia opowiadająca o tym jak bardzo ciężko ci się żyje, a tym bardziej nikogo też nie interesuje że nie przeszedłeś do następnej klasy. Hasła i loginu trzeba pilnować a nie opowiadać niestworzone historie typu "poszedłem się pobawić w piaskownicy, zrobiłem 3 babki z piasku następnie pozbierałem zabawki wróciłem do domu, zalogowałem się do gry i ktoś mi ukradł eq" Z tekstami jakimi reprezentujesz na tym forum bez wątpienia można stwierdzić że zbyt wcześnie zostałeś odstawiony od piersi.

Ps. jeśli szukasz przyjaciela i towarzysza do zwierzeń to weź sobie kolego psa ze schroniska.

sygnatura3k.png

Opublikowano

Debilu chuja wiesz a najwięcej mówisz lamusie.

Haahhah nie przeszedłem do następnej klasy :D, z tym większego problemu nie mam w przeciwieństwie do Ciebie.

Więc się ogarnij i po raz kolejny podlizuj się do Wojtka może Ci coś odpali :).

Opublikowano

Zapraszamy Wszystkich do aktualizacji klienta gry.

W naszej jesiennej aktualizacji znalazła się cała masa nowości, oraz przede wszystkim nowe zbroje.

Już w połowie października, kolejny potężny update serwera z mega nowościami.

71907064163337771027.png

55082547258861094259.png

89679281178591958230.png

20346303258483963256.png

10258310529859330495.png

85885494230947950862.png

30175438610675350176.png

75833608083496674065.png

I wiele wiele więcej.....

Zapraszamy

Opublikowano

Nie polecam serwera teraz napiszę dlaczego . . .

Grałem tam ok 6-8 miesięcy grało się zaje... ale coś się popsuło teraz same nowośći są wprowadzane dla 'szlachty' czyli tych co osiągneli 200lvl + a mniejszcze co dostają ? gówno na talerzu , do tego te ceny to przesadza jakaś stalka z all kd +8 to kwota 120 kkk + , to jest porażka , jak ma zacząc tu jakiś nowy gracz ? serwer nie ma do zaoferowania czegoś tym nowym , tylko wybulić na is na start stop exp a potem tydzien dropić bez przerwy aby zdobyć dobrą bron lub zbroje ... Jeszcze raz nie polecam .

95532306705619005724.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...