Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VirtualMT2 [Dedyk] [Easy]

vckat

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Endymion hipokryzja haha powiedziałem ci jaka jest prawda a ty piszesz ze jestem hipokrytą? Haha

Ortografia.

A prawda jest taka, że nie masz przyjaciół w życiu prywatnym i szukasz ich w internecie / grze, Selvuk. ( Granie cały czas w metina nie jest normalne ).

@vckat

Napraw kryształ / airyoung do wyciągania wybranego kd, bo nakupowałem kryształów u sprzedawcy po 100b, a okazało się, że nie działają.

Opublikowano

Endymion co ty piszesz ? Zacytuj mnie może pokaż.

Jarekb oj widze ze gowno wiesz a piszesz cytuje"Granie cały czas w metina nie jest normalne )" widziałeś mnie na metku ? Widziałeś abym gral więcej niż 1h ? Tak przyznam sie ze w virtuala wejde ale to max 1h ponieważ nie mam czasu oraz bywa tak ze w Cs go zagram mm i co ty ziomus piszesz następny hipokryta przyszedł do tematu haha.

Szukam przyjaciol w Internecie co ty ziomus piszesz haha pokażesz mi gdzies jakis dowód czy cos ze szukam przyjaciół w grze hahaha boshee co za głąb.

Bo jestes hipokryta.

Nie zaczyna sie zdania od "Bo"

Opublikowano

Ludzie!

Pety po 500zł, rozumiem dlaczego :)

Reszta gówien typu Terios, Eranis, Vesteris itp ­wydajesz 30 zł sms i jesteś do luja lepszy od wszystkich, gratki.

Tutaj, chodzi o grę zespołową między innymi dungi.

Pójdziesz na Atreye, która niebawem startuje wydasz 30 zł dostaniesz peta i serwer padnie po 2 tygodniach.

Wojtek spędził dużo czasu nad serwer, sracie się że kupuję rzeczy pod serwer. Chociaż są odbugowane i unikalne, kto z Was zrobi sklepy offline bez sourca?

Nikt, bo k***a Metin2Dev albo inne fora Was tego nie nauczą  <3

Jak powstał Virtual to na gówno jeszcze mówiliście papu albo naleśnikiem wjeżdżaliście pod szafę :)

Bayo.

Opublikowano

Ludzie!

Reszta gówien typu Terios, Eranis, Vesteris itp ­wydajesz 30 zł sms i jesteś do luja lepszy od wszystkich, gratki.

Pójdziesz na Atreye, która niebawem startuje wydasz 30 zł dostaniesz peta i serwer padnie po 2 tygodniach.

Wojtek spędził dużo czasu nad serwer, sracie się że kupuję rzeczy pod serwer. Chociaż są odbugowane i unikalne, kto z Was zrobi sklepy offline bez sourca?

Jak powstał Virtual to na gówno jeszcze mówiliście papu albo naleśnikiem wjeżdżaliście pod szafę :)

Bayo.

COOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Błagam powiedz mi że jesteś trollem, prosze, powiedz mi. 500zł wydajac na peta - patologia, kto tyle wyda na gre, aby mieć lepszego peta? XDDDDDD

Opublikowano

Co w ty tak hetujecie Virtuala ? pewnie nie umiecie eq zrobic i wbic lvl jak kazdy wbil na virtualu, zeby sie wybic na virtualu to nie problem trzeba czas poswiecic i osiagniesz to, hejtowanie ci w tym nie pomoze, masakra nikt z was nie mysli, Admin tak wam gre ulatwil ze masakra pamietam poczatki virtuala ze wtedy trudno bylo cos zrobic a teraz macie tyle opcji zeby zarobic. To ze wy nie umiecie grac w metina to nie wina Admina czy Serwera, Admin zrobil swoj serwer a nie jak jakis na mpc forum ze co tydzien taki sam serwer startuje, i pada i znowu staruje i pada.....

Item shop moze i jest drogi i co ? nikt wam nie kaze kupowac z Item Shopu, Jesli bardzo bardzo potrzebujesz to kupisz a tak ogolnie to nie ma po co. w grze jest tez duzo eventow, moze o tym nie wiecie ale jest takie cos jak " Forum " poswiecic troche czasu na forum i zobaczyc jakie eventy sa to nie problem. :) pozdrawiam i polecam zagrac na Virtualu.pl 

Opublikowano

Co w ty tak hetujecie Virtuala ? pewnie nie umiecie eq zrobic i wbic lvl jak kazdy wbil na virtualu, zeby sie wybic na virtualu to nie problem trzeba czas poswiecic i osiagniesz to, hejtowanie ci w tym nie pomoze, masakra nikt z was nie mysli, Admin tak wam gre ulatwil ze masakra pamietam poczatki virtuala ze wtedy trudno bylo cos zrobic a teraz macie tyle opcji zeby zarobic. To ze wy nie umiecie grac w metina to nie wina Admina czy Serwera, Admin zrobil swoj serwer a nie jak jakis na mpc forum ze co tydzien taki sam serwer startuje, i pada i znowu staruje i pada.....

Item shop moze i jest drogi i co ? nikt wam nie kaze kupowac z Item Shopu, Jesli bardzo bardzo potrzebujesz to kupisz a tak ogolnie to nie ma po co. w grze jest tez duzo eventow, moze o tym nie wiecie ale jest takie cos jak " Forum " poswiecic troche czasu na forum i zobaczyc jakie eventy sa to nie problem. :) pozdrawiam i polecam zagrac na Virtualu.pl 

1.Też pamiętam początki Virtuala (tzn nie grałem zaraz od startu ale też znam stare czasy) i było znacznie łatwiej niż teraz. Fakt, że teraz jest więcej opcji ale nie oznacza, że jest łatwiej, bo ceny zrobiły się kosmiczne, rynek brutalny, a gra stała się nudna. 

2.Zmień czcionkę, bo nieprzyjemnie się czyta, a dzięki niej wcale nie zabłyśniesz. Wręcz przeciwnie-wleciałeś w temat nie czytając niczego i nie odnosząc się do niczyjej wypowiedzi tylko żeby na siłę bronić serwera. Jeśli chcesz coś napisać to sensownie pisz i odnieś się do czegoś, a nie wyskakujesz z rutyną, którą znam na pamięć od waszego mentora. 

3.Nie wbijaj się w środek rozmów skoro nie znasz przyczyny. Czy "obrońcy Virtuala" uruchomili nowych ludzi do obrony w tym wątku skoro reszta na siłę nie daje rady? 

4.Powiem w prost-->serwer jest stabilny i miał duży potencjał. Teraz jest to syf, nuda, rutyna oraz bardzo wolnymi krokami zbliża się do swojego końca-wnioskuje to po ilości graczy online teraz, pół roku temu i za czasów kiedy ja grałem oraz zmianami jakie wprowadza administracja. (tak, nie potrafię grać w metina skoro mnie ten serwer nudzi). 

Opublikowano

COOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Błagam powiedz mi że jesteś trollem, prosze, powiedz mi. 500zł wydajac na peta - patologia, kto tyle wyda na gre, aby mieć lepszego peta? XDDDDDD

Tutaj jest haczyk, na inne serwery idziesz ładujesz w is'a 30 zł i masz peta i uj wie co jeszcze.

Na Virtualu musisz zarobić na niego w grze, a nie za 30 zł gdzie ludzie grają po 4/ 5 lat i mieli trudniej.

­

Opublikowano

Tutaj jest haczyk, na inne serwery idziesz ładujesz w is'a 30 zł i masz peta i uj wie co jeszcze.

Na Virtualu musisz zarobić na niego w grze, a nie za 30 zł gdzie ludzie grają po 4/ 5 lat i mieli trudniej.

­

T

Ty naprawdę sądzisz ze wydam 500zł aby dogonić kogoś z Topki zy sie wyróżniać w grze? Gdzie ten pajac zarobi a ja w pewnym momencie strace całą swoja postać, bo stwierdzi, ze nie chce mu sie prowadzić serwera bądź go zamknie, bo nie ma dochodów? Gram dla wlasnej przyjemności, a na większości serwerów których grałem, wydawałem bardzo niskie ceny na 1 przedmiot, a potem w grze sam sie dorobiłem do wszystkiego. To nawet na PL nie ma peta za 500zł, widzę, Virtual to Global polski metin 2, skoro tak to wszystko wygląda. ;)

Opublikowano

1.Też pamiętam początki Virtuala (tzn nie grałem zaraz od startu ale też znam stare czasy) i było znacznie łatwiej niż teraz. Fakt, że teraz jest więcej opcji ale nie oznacza, że jest łatwiej, bo ceny zrobiły się kosmiczne, rynek brutalny, a gra stała się nudna. 

2.Zmień czcionkę, bo nieprzyjemnie się czyta, a dzięki niej wcale nie zabłyśniesz. Wręcz przeciwnie-wleciałeś w temat nie czytając niczego i nie odnosząc się do niczyjej wypowiedzi tylko żeby na siłę bronić serwera. Jeśli chcesz coś napisać to sensownie pisz i odnieś się do czegoś, a nie wyskakujesz z rutyną, którą znam na pamięć od waszego mentora. 

3.Nie wbijaj się w środek rozmów skoro nie znasz przyczyny. Czy "obrońcy Virtuala" uruchomili nowych ludzi do obrony w tym wątku skoro reszta na siłę nie daje rady? 

4.Powiem w prost-->serwer jest stabilny i miał duży potencjał. Teraz jest to syf, nuda, rutyna oraz bardzo wolnymi krokami zbliża się do swojego końca-wnioskuje to po ilości graczy online teraz, pół roku temu i za czasów kiedy ja grałem oraz zmianami jakie wprowadza administracja. (tak, nie potrafię grać w metina skoro mnie ten serwer nudzi). 

Czy sie smiac to ja nwm, " rynek brutalny " masakra, nie moja wina ze z kolesiem nie mozesz sie do gadac o cene, i gra sie stala nudna ? o jezu bo co nie mozesz czegos kupic ? brakuje ci brylek, zamiast zarobic i kupic ten kosmiczny przedmiot to marudzisz. ceny spadaja i wracajac do gory, ja akurat nie musze kupowac, bo all sam robie. jak bym chcial zablysnac to by cie tu chlopcze nie bylo, z malym chlopcem co nic nie wie o virtualu nie bede nawet patrzyl na twoje odpowiedzi, to co kiedys bylo to bylo kiedys, teraz gra jest lepsza jak dla mnie,

Mam wye*bane na Admina bo tak naprawde niebiosa spierdoli* tak sie to buguje bym to jemu ladnie opisal jesli chce wiedziec informacje co jest nie tak, bez urazy Wojtek ale ogolonie gra jest ok, niby pisze ze cos sie zmieni ale tak naprawde usunie pare mobow i mysli ze ok jest, nie gra w virtuala nie zna co i dropi jak co jest, tylko " napisze do GM Kotek zeby to sprawdzil i tyle, nie hetujcie ale musialem to napisac. moze masz testowy serwer i tobie tam ladnie dropi ale jak ja latam to albo nic albo chwila co to bylo? a no tak korony.. 

­

Opublikowano

Ludzie!

Bayo.

Nie wiem po co piszesz "kto z Was zrobi sklepy offline bez sourca?" skoro właśnie przez virtuala zostały zakupione od TENMY, czyli oni też nie umieją ich zrobić. Gratulacje myślenia. Jak nie umiesz grać w metina to tak masz, że piszesz o wydawaniu hajsu na "gówno serwerach" (które są o wiele bardziej zaawansowane od virtuala, a sam Lourt potrafi z 2 razy więcej od techników tutaj), bo na tych właśnie serwerach w kilka godzin można spokojnie zarobić na tego "peta za 30zł".

Gra zespołowa jest tutaj chyba tylko po to, żeby na TS'ie pogadać i nie zanudzić się robiać centylion razy warownię, czy jak to tam się zwie.

tenor.gif

Opublikowano

Ludzie!

Bayo.

Nie wiem czy byś nie spędzał dużo czasu nad serwerem gdyby twój serwer miał tyle rzeczy w itemshopie za takie ceny i debile to kupują.

btw.

vr0S00p.png

TMhwYTK.png

Pety po 500 zł przelewem

QzE2vdJ.png

Zbroje po 400-500 zł przelewem.

Pozdrawiam serdecznie.

Wojtek sam wie, że jeśli skończyłby się virtual to by nic nie miał, bo stawiając nowy serwer z takimi cenami i z takim wyposażeniem mógłby go od razu zamknąć, bo nie byłoby graczy.

@@@

a nie sorki znalazłem jeszcze bronie, które oscylują w itemshopie po 700-800 zł przelewem

wqozx5q.png

Opublikowano

@Exíle zaciekawiłeś mnie swoim postem i zrobiłem małą kalkulacje na serwerze

-500zł(pet) 

-400zł zbroja*2=800 zł (liczę zbroje do expa i na wojny). Patrząc na to, że jest tu 6 i 7 na klasy to można jeszcze dodać 4 sety zbroi czyli wyszłoby łącznie razem 2400zł

-750zł broń*2=1500 zł (liczę broń do expa i na wojny). Tutaj również można brać pod uwagę bon 6 i 7 oraz kd więc razem z eq klasowym wychodzi 4500zł 

-900zł około na tarcze, hełm, branse, kolce, nasior, buty oczywiście po jednym secie. Tarcze są tam klasowe, oddzielny set do expa, bony 6 i 7 klasowe, potrzeba też do pvp eq więc na oko (nie czepiać się tej sumy, bo nie chce mi się zliczać tylko "pi razy drzwi" zliczyłem) potrzeba tutaj 4000zł (zaniżyłem żeby zaraz "obrońcy Virtuala" nie naskakiwali na mnie, bo to nie dla nich piszę tylko tak się włączam w rozmowę na temat ISu)

Razem wydając 11400zł mamy gówno nie eq do expa, wojenne i klasowe. :) 

Dlaczego gówno? Bo to eq za ponad 11000zł nie jest ulepszone, nie ma kd, nie ma bonów, przy postaci brak biologa, brak fryzur, kostiumów i innych tego typu pierdół. Żeby z IS'u wyciągnąć eq takie jakim się inni szczycą potrzeba około 15000 zł (kasa z eq którą zliczyłem, przedmioty do biologa, pierdoły typu fryzury, bryłki na zmianki, kd itd.)

Ok, ktoś powie, że ceny są takie, bo niektórzy eq robili kilka lat i głupio teraz żeby ktoś wydając kilka złotych im dorównał. Skoro tak to mam pytanie do administracji: po co to wszystko jest w tym IS skoro zrobiliście to tak drogie żeby nikt tego nie kupił? ;o Oczywiście to pytanie retoryczne, bo wiadomo -->skoro jest to w IS za taką cenę to znaczy, że musi im to schodzić. 

Ogólnie przyznam, że jest to cholernie sprytne i przemyślane: nie dość, że kasę konkretną trzepią to jeszcze mają świetne usprawiedliwienie co do tych cen przez co wychodzą na solidarnych ze starymi graczami i są usprawiedliwieni przed nowymi. 

Opublikowano

ten is to porażka nie tylko is ale i też serwer, twierdze to po słowach adminka kochanego waszego nie pamietam dokladnie jak to napisał ale to było tak, że is jest taki drogi żeby za szybko nikt nie dogonił topki i żeby ten is nie był " wartości paczki czipsów " tym to zabłysnąłeś już na maxa pokazałeś jaki serwerek masz pod IS'a i zaraz wez tutaj mi wyjdz z tekstami ze mam isc do lekarza, ze mam wziac jakies leki na uspokojenie czy cos, powinienes ty sobie wziac te "czopki na uspokojenie"

Te twoje teksty wypalają się jak ten twój serwerek tyle ci powiem.

Opublikowano

Ojoj widzę poziom Virtuala się trzyma, ceny z IS 15151515 zł, wojtuś aka gówno potrafię wyzywa wszystkich, a inni mu w dupę wchodzą.
wyzywasz wszystkich no no oby tak dalej. Może i ma te 6 lat, ale i tak wiadomo dzięki komu- na pewno nie dzięki tobie. Jednak nie polecam - syf, przekręty, a administracja .... NO MONEY NO FUN - VIRTUALMT2.

Opublikowano

Jak to miło poczytać coś inteligentnego.

Szczególne uznania dla specjalistów z zakresu zarządzania i marketingu, nie wiedziałem że teraz na lekcjach plastyki i muzyki uczą ekonomi.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Wolę broń za tysiąc złotych, która i tak jest +0 (a przypominam, że ulepsza się do +20) niż ulepszacze na broń za 2zł. Przyjrzałem się na item shop innych serwerów i zadaję sobie pytanie czym i ile znaczy rozgrywka, gdzie wydając 20-30zł panujemy nad całym serwerem.

Mam nadzieję, że przynajmniej połowa komentujących zrozumiała co mam na myśli, bo w ostatnich dniach poziom wypowiedzi znacznie się obniżył, a to za sprawą kilku osób. Jednak czego można wymagać od ludzi niewiele starszych od samego serwera.

@Vitron, @ZabQ i inne płazy (a może i gady) jak można traktować was poważnie skoro mieliście już po 5 projektów i żaden nie ostał sie dłużej niż pół roku? Virtual stoi dłużej niż wszystkie serwery na tym forum razem wzięte, także wykazujcie więcej szacunku.

Hubert drogie dziecko liczba graczy od conajmniej dwóch lat jest stała. Owszem były czasy gdzie licznik dochodził do 3k online, jednak wtedy ludzie wybierali serwer dlatego, że im sie podoba a nie dlatego, że gra na nim ich ulubiony youtuber.

Srij9JT.png

Opublikowano

Jak to miło poczytać coś inteligentnego.

Szczególne uznania dla specjalistów z zakresu zarządzania i marketingu, nie wiedziałem że teraz na lekcjach plastyki i muzyki uczą ekonomi.

Pozdrawiam.

Jestem po logistyce i mimo, że to nie jest kierunek, który jest typowo ekonomiczny to jednak miałem jakąś tam styczność. Poza tym po co tu jakakolwiek wiedza na ten temat skoro to jest banalnie proste. Fakt, że znowu tylko pieprzysz o inteligencji i wiedzy innych mówi mi tylko, że nie masz argumentów jak zwykle. Wcześniej uważałeś się za wszechwiedzącego z zakresu wiedzy o metinie, poprawnej polszczyzny, technice/programowaniu/informatyce (nie wiem jakie słowo będzie najlepsze), a teraz udajesz ekonomistę? To co może jeszcze zmieńmy temat na jakiś odnośnie mechaniki, sztuk plastycznych, budownictwa, prawa itd. We wszystkim będziesz najlepszy co? ;)

@Gall nie chce mi się wciskać jeszcze w rozmowę z tobą ale liczba osób nie jest taka sama. Nie dużo i ta tendencja była wolna ale zmalała liczba graczy więc skończ kurde kłamać. Poza tym prosiłbym cię żebyś ty się jeszcze nie zniżał do poziomu swojego "mentora" i nie zaczynał od drażniących zaczepek typu "drogie dziecko", bo naprawdę dzieli nas internet więc nie wiesz z kim piszesz, a owłosienie i plastik w portfelu nie czyni cię dorosłym. 

Edit: +ja wolę gdy tych trudnych przedmiotów nie ma IS wcale, niezależnie od ceny ale ty i tak wolisz bronić to żeby były drogie niż żeby nie było ich wcale, bo to w końcu Virtual, nie? 

Co do tematu jeszcze z IS'em to trzeba doliczyć jeszcze ulepszanie na serwerze, które było okropne. Zmienili je (i chwała im za to) ale nadal wiadomo, że wszystkiego nam za pierwszym razem nie ulepszy oraz ceny ulepek nie wliczyłem w to obniżone 15000.

Opublikowano

Hubert oprócz tego, że serwer nie należy do najłatwiejszych a ceny w item shopie są takie a nie inne masz jeszcze jakieś obiekcje? Od kilku stron piszesz wciąż to samo więc jeśli nie masz nic ciekawego do przekazania nie "zabieraj głosu". Powoli zaczyna się to robić nudne.

Srij9JT.png

Opublikowano

Hubert oprócz tego, że serwer nie należy do najłatwiejszych a ceny w item shopie są takie a nie inne masz jeszcze jakieś obiekcje? Od kilku stron piszesz wciąż to samo więc jeśli nie masz nic ciekawego do przekazania nie "zabieraj głosu". Powoli zaczyna się to robić nudne.

Z tym, że w ostatnich postach nie pisałem zbyt wiele o trudności serwera, a temat ISu dopiero od wczoraj lub przedwczoraj jest poruszany (z czego aktywnie tylko dzisiaj biorę w nim udział) więc nie wiem o co ci chodzi ale ja mam wrażenie, że to wy ciągle walicie te same schematy. Dobra ale ja już nie mam ochoty z tobą dyskutować o tym tylko pisałem wcześniej na temat ISu i jestem ciekaw opinii osób, którzy piszą obiektywnie, a nie wmawiają coś ludziom i na siłę bronią serwera dlatego pozwól, że to skończę i zaczekam na ciekawsze odpowiedzi, ok? ;) 

Opublikowano

Przecież taki IS na tym serwerze jest od strasznie dawna.

Co wam nagle przyszło do głowy że teraz się do niego doczepiliście? 

Brakowało wam już pomysłu do czego można się przyjebać i postanowiliście że to będzie IS? 

Wszystko można zdobyć w grze i nie trzeba wydawać pieniędzy na serwer więc nie rozumiem w czym macie problem skoro i tak większość z was tu nie gra? 

Z jakiegoś powodu jest to o ile się nie mylę obecnie najstarszy priv w Polsce który dzięki wielu aktualizacją i zmianą przetrwał te wszystkie lata na rynku. Niech inni twórcy serwerów się nie ośmieszają bo temu wynikowi nigdy nie dorównają. :)

Opublikowano

Brakowało wam już pomysłu do czego można się przyjebać i postanowiliście że to będzie IS? 

Wszystko można zdobyć w grze i nie trzeba wydawać pieniędzy na serwer więc nie rozumiem w czym macie problem skoro i tak większość z was tu nie gra? 

Z jakiegoś powodu jest to o ile się nie mylę obecnie najstarszy priv w Polsce który dzięki wielu aktualizacją i zmianą przetrwał te wszystkie lata na rynku. Niech inni twórcy serwerów się nie ośmieszają bo temu wynikowi nigdy nie dorównają. :)

Weź tak nie pisz, bo jeszcze 100% nowych serwerów weźmie przykład z tej istnej perełki virtuala i doda itemki wszystkie jakie są w grze do is po 200-300-500 zł tylko dlatego aby panować nad rynkiem, a tłumaczyć się trudnym zdobywaniem tychże przedmiotów w grze.

Wolę broń za tysiąc złotych, która i tak jest +0 (a przypominam, że ulepsza się do +20) niż ulepszacze na broń za 2zł. Przyjrzałem się na item shop innych serwerów i zadaję sobie pytanie czym i ile znaczy rozgrywka, gdzie wydając 20-30zł panujemy nad całym serwerem.

Mam nadzieję, że przynajmniej połowa komentujących zrozumiała co mam na myśli, bo w ostatnich dniach poziom wypowiedzi znacznie się obniżył, a to za sprawą kilku osób. Jednak czego można wymagać od ludzi niewiele starszych od samego serwera.

@Vitron, @ZabQ i inne płazy (a może i gady) jak można traktować was poważnie skoro mieliście już po 5 projektów i żaden nie ostał sie dłużej niż pół roku? Virtual stoi dłużej niż wszystkie serwery na tym forum razem wzięte, także wykazujcie więcej szacunku.

Hubert drogie dziecko liczba graczy od conajmniej dwóch lat jest stała. Owszem były czasy gdzie licznik dochodził do 3k online, jednak wtedy ludzie wybierali serwer dlatego, że im sie podoba a nie dlatego, że gra na nim ich ulubiony youtuber.

Gall, ale nie tłumacz tymi latami cen w itemshopie.

Opublikowano

Dokładnie. Wszystko co w item shopie jest możliwe do zdobycia w grze, petsy co do ktorych kilka os. ma problem dropią na dungeonie oraz można je ulepszyć ze słabszych zwierzaków. Na innych serwerach w isie widuje lizaki/ pierścienie z bonusami 454455% na ludzi 87445% srednich obrażeń i 5646864 hp, które mozna pozyskac tylko z item shopu.

Srij9JT.png

Opublikowano

virtual jest dobry tylko zamiast na bierząco dawać jakieś aktualizacje które ułatwią ROZGRYWKĘ nie, że od razu "po co" itd... bo na forum virtuala nie ma co pisac bo zaraz " jestem na nie bez sensu " np przydałby się taki niekończący się metal, all roski i te dopalacze ze spożywczego itd na 1 czas np 30 min to oni NIE, zamiast przyciągać graczy to oni robią wszystko tylko żeby ich nie przyciągać... sam admin jest antyreklamą tego serwera po tym jak obraża tutaj ludzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...