Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DL: FT2 Bot na treningi

adik_123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam 1 problem ..

http://imgur.com/TKTtPj2

Mam tak nawet jak sciągam jakieś czity na steam :D

Pomoże ktoś ?! A i + za bota .

Musisz dodać bota do wyjątków w programie antywirusowym lub go wyłączyć. Następnie pobierz go jeszcze raz i odpal.

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Adik co trzeba napisać do cb na email jakie dane bo nie wiem :D

Pobrałeś wersję 3.1, czyli płatną. Musisz zgłosić się do adika na e-mail, który wyskoczył w komunikacie (koszt bota to 20 zł) - wystarczyło przeczytać 1-szą stronę tematu.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ostatnio nie mam za duzo czasu, ale pomysle nad tym.

ps. Mozecie mi wyslac na emaila na jakiej zasadzie mialo by to dzialac, im wiecej pomyslow tym lepsze bedzie rozwiazanie :)

Opublikowano

Witam, nie działa mi bot na pakiety treningowe. Pisze mi że nie znaleziono okna z pakietami pomimo tego że jest ono włączone. Help !

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ma ktoś moze DARMOWE BOTA NA FT s8 bo nie chce mi sie płacić 20 zł na tego bota na zawsze

Opublikowano

Po wcisnieciu start powinien sie zaktualizowac.

Adik u mnie zaś po aktualizacji pojwił się problem z normalnym treningiem. Niby trenuje ale akcje nie schodzą.

Opublikowano

Dokładnie, trening się zepsuł :) Liczymy na jak najszybszą aktualizację tylko pytanie, czy będzie ona dzisiaj? Bo nie wiem czy ręcznie wbijać PA.

Opublikowano

Tak aktualizacja bedzie dzisiaj, ale jak ktos ma za duzo wlnego czasu to moze recznie wbic :)

ps. Co jakis czas wciskacjie w bocie start i patrzcie czy bot sie aktualizuje (generalnie juz sobie z tym poradzilem - testuje teraz).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...