Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DL: FT2 Bot na treningi

adik_123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

tu nie chodzi o to ze jestes jakims niewolnikiem czy cos. tylko tyle czasu robiles darmowy wszystko dzialalo jak nalezy, ludzie byli Ci wdzieczni teraz po prostu sa zawiedzieni ze tak sie zmienilo. jesli nie chcesz nadal robic darmowych botow po prostu napisz, kazdy bedzie o tym wiedzial i nikt nie bedzie sie nastawial ze cos sie zmieni. ja dziekuje Ci za darmowego bota, za platnego placic nie bede. nie oplaca sie

Opublikowano

ale płaczecie. Ja docenilem prace jaka wykonal adik i zaplacilem za bota. Coniektorych teksty wygladaja jak żebranie. Zrobienie takiego bota to sporo roboty i duzo straconego czasu, wiec to że po jakims czasie uznal ze nalezy mu sie cos za to mnie nie dziwi.

Bot śmiga bardzo stabilnie. W sumie mogl kosztowac te 10zł, ale niema co marudzic ;)

Opublikowano

ale płaczecie. Ja docenilem prace jaka wykonal adik i zaplacilem za bota. Coniektorych teksty wygladaja jak żebranie. Zrobienie takiego bota to sporo roboty i duzo straconego czasu, wiec to że po jakims czasie uznal ze nalezy mu sie cos za to mnie nie dziwi.

Bot śmiga bardzo stabilnie. W sumie mogl kosztowac te 10zł, ale niema co marudzic ;)

a mnie rozbawiłeś to ma być stracony czas hahaha to po co on to robił jak stracił na to czas,myśl logicznie a nie jak jakiś noob sorka za słowa ale to prawda...

Opublikowano

taki stracony czas ze mieliscmy darmowego bota, co jakis czas aktualizacje bo to nowe serwery to cos tam. jakby to byl stracony czas to by go od samego poczatku za darmo nie udostepnial

Opublikowano

to po co piszesz takie bzdury weź się ogarnij

Kto Jest za tym że adkik sam nie wie czego chce?

Klikać Lubie to!

Buhahaha to mnie rozbawiles :))) Wez sie lepiej za cos pozytecznego (np nauke programowania :p) niz tutaj swoje żale wylewasz. Stworz swojego bota i go udostepnij - wtedy bedziesz wiedzial o czym mowisz ...

Opublikowano

nie mów co mam robić bo się chamski zrobiłeś kto ci w ogóle kupi bota za 20 dychy hahahahah xD 5 letnie dziecko chyba jest bardziej inteligentniejsze niż ty,myślałem że jesteś dobrym kolegom ale myliłem się więc ma to gdzieś i ten twój bot bo nie gram już w ft może kiedyś zagram[...]

Opublikowano

Jezeli zamierzasz mnie oceniac to pierw pochwal sie w czym Ty komus pomogles ? ile godzin na to przeznaczyles ? posiedz 2-3 tyg przed monitorem i napisz jakis sensowny program to bedziesz wiedzial ile to pracy - chyba ze jestes na tyle bystry ze zajmie Ci to 5min ... A o mojego bota sie nie martw - on sobie swietnie radzi ...

Opublikowano

Chlopczyk idzie na technika informatyka ;) No ślemy wszyscy pokłony. Ja ja zrobilem technika to Ty sie w przedszkolu goniłeś. Uwierz że w zyciu technik CI nie wystarczy do kozaczenia :)

Aż się niedobrze robi od czytania tych "żebraków".

Jak nie macie konta bankowego to zapytajcie mamy lub zaplaccie pocztą, a jak nie chcecie placic to grajcie uczciwie :)

Opublikowano

Boże co za dzieci... cieszcie się że Adi udostępniał bota za darmo tyle czasu :)

PS

Adi ma rację poprogramujcię kilkanaście dni podrząd i wtedy dopiero się wypowiadacie bo kuźwa każdy jest mądry każdy myśli że programowanie polega na tym że piszę się coś tam i piszę i piszę i wszystko wychodzi na cacy... Zygus00 weź wyjdź z tego forum bo twoje posty są tak żałosne jak ty... jesteś taki mądry ? to może napiszesz swojego bota za friko i go zapodasz innym co ?

Opublikowano

powiem wam jedno po co hejtujecie prace czyjąś zrobilibyście lepszą ??założe się że nie

Adik ile czasu poświęcil na zrobienie takiego programu a wy odrazu hejtujecie

Adik powiem ci że bot dziala fajnie ;d

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

A ja kupiłem bocika bo naprawdę warto! 20 zł (w moim przypadku 19 zł :D) to nie jest duży wydatek więc nie wiem po cholerę są tutaj te spiny. Bot jest wart swojej ceny :)

Opublikowano

Adiku ! Dzis mija juz rok ! tak rowny rok od kiedy pobralem bocika powiem ci tak gdyby nie ty to dawno bym nie gral w ft2 :) taka jest prawda chcialbym ci za to serdecznie podziekowac bo zrobiles dla nas kawal dobrej roboty przez te 365 dni ANI RAZU bot mnie nie zawiodl dziala caly czas !

Dziekuje ci jeszcze raz za to pozdrawiam! mam nadzieje ze nie skonczyles na dobre prace z botem !

k%C3%B6lcs%C3%B6nhat%C3%A1s_eune_42_3_no

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...