Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DL: FT2 Bot na treningi

adik_123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

aktywuj moje konto

adik akttywuj mi konto

Widze ze duz ludzi pyta o s1 , takze zaloze tam konto i sprawdze czy da rade zeby tez dzialal na s1.

Ok zalozylem konto na s1 i nieco zmienilem kod bota i spokojnie klika w trening , problem w tym ze zmienili antybota i trzeba funkcje klikajaca w dany link/obrazek calkowicie zmienic , a to jest czasochlonne :/. Oblukam czy na s6 tez antybota zmienili bo dawno sie tam nie logowalem.

Wlasnie skonczylem robic bota , ktory dziala na s1 i sam "rozwala" antybota :D , dzis go jeszcze potestuje , a jutro linki wstawie.

możesz mi aktywować konto??

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie martw się nikomu nie działa :)

mam pytanie czy korzystanie z bota 3.0 jest do wykrycia?
W związku z wykryciem korzystania z obciążajecego serwer bota przez "kilka" osób zespół FT funduje 12h bany na konto.

Opublikowano

nie martw się nikomu nie działa :)

mam pytanie czy korzystanie z bota 3.0 jest do wykrycia?

W związku z wykryciem korzystania z obciążajecego serwer bota przez "kilka" osób zespół FT funduje 12h bany na konto.

"Kilka" osob ma lamerskiego bota, ktory pewnie klika non stop w ch wie co :)

Opublikowano

mam prośbę Adik możesz wrzucić na forum wersje bota 3.0 dziłającą normalnie tak jak wersja zamieszczona na poprzednich stronach?

Byłbym wdzięczny :D

Opublikowano

mam pytanie co do bota v.2.1 s7 wyskakuje mi "line 13367 (file"c:\documents and settings\antek\moje dokumenty\downolads\ścieżka pliku):

Error: Subscript used with non-array variable.

Co jest?

Opublikowano

czesc. w bocie v3.1 prosi o jakas aktywacje konta. o co chodzi?

dokladnie o co w tym chodzi, czy jest szansa zeby dzialalo na innej przegladarce nie na mozilli?

„+” Nic nie kosztuje, a motywuje!

sauron.png

Opublikowano

dokladnie o co w tym chodzi, czy jest szansa zeby dzialalo na innej przegladarce nie na mozilli?

Bot v3.1 NIE JEST DARMOWY !!!. Jeśli chcesz go przetestować to napisz na e-mail: [email protected] , Test trwa 48h. Jeśli Ci się spodoba to dostaniesz info z numerem konta i zapłacisz 20 zł i masz full version :D

slgbil.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...