Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DL: FT2 Bot na treningi

adik_123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kijowo że nie zapamiętuje ustawień w tricku jak się bota wyłączy

A także kijowo jest że jak zaczyna trening normalny to za każdym razem musi przełączać na to okno

A także gdy wytrenuje trick to bot pokazuje błąd i się wyłącza

Opublikowano

Prawdopodobnie po weekendzie pojawi sie wersja platna. Caly czas ja testuje na 6 kontach. W tej wersji nie bedzie potrzebna zadna przegladarka do dzialania. Bedzie mozna miec uruchomionych jednoczesnie nieograniczona ilosc botow (wyłącznie na różnych kontach! - nie mylic z postaciami). W czasie dzialania bota nie wolno sie logowac na stronie (zabezpieczenie FT zeby nie mozna bylo kombinowac z kilkoma przegladarkami). Oplata bedzie pobierana za kazde konto!. Bot bedzie wykonywal nastepujace czynnosci :

- trening normalny

- trening z gwiazda

- trening weekendowy

- bonus za pelny trening

- pobiera akcje ze schowka

- tricki (ustawiasz sobie w kolejce tricki jakie chcesz sie nauczyc)

- praca

- pojedynek na tricki (sam rozgrywa wszystkie pojedynki na tricki)

- sława (przelicza)

- toplisty (codziennie zalicza)

- pojedynki teamowe

- pojedynki z gwiazdami

- opcje

- logi

Bot bedzie dzialal na podobnej zasadzie co wersje 2.0 i 2.1 z tym, ze ma byc pozbawiony bledow (o ile sie uda).

Opublikowano

Prawdopodobnie po weekendzie pojawi sie wersja platna. Caly czas ja testuje na 6 kontach. W tej wersji nie bedzie potrzebna zadna przegladarka do dzialania. Bedzie mozna miec uruchomionych jednoczesnie nieograniczona ilosc botow (wyłącznie na różnych kontach! - nie mylic z postaciami). W czasie dzialania bota nie wolno sie logowac na stronie (zabezpieczenie FT zeby nie mozna bylo kombinowac z kilkoma przegladarkami). Oplata bedzie pobierana za kazde konto!. Bot bedzie wykonywal nastepujace czynnosci :

- trening normalny

- trening z gwiazda

- trening weekendowy

- bonus za pelny trening

- pobiera akcje ze schowka

- tricki (ustawiasz sobie w kolejce tricki jakie chcesz sie nauczyc)

- praca

- pojedynek na tricki (sam rozgrywa wszystkie pojedynki na tricki)

- sława (przelicza)

- toplisty (codziennie zalicza)

- pojedynki teamowe

- pojedynki z gwiazdami

- opcje

- logi

Bot bedzie dzialal na podobnej zasadzie co wersje 2.0 i 2.1 z tym, ze ma byc pozbawiony bledow (o ile sie uda).

Dodaj spamera na chacie.

Potrzebujesz tanich punktów na Pukawka.pl?

Pisz PW! ;)

Opublikowano

20 zł no mało to nie jest , lepiej gdyby było około 10 na pewno byś miał więcej użytkowników ale to Twój bot i Twoje decyzje.

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

20 zł no mało to nie jest , lepiej gdyby było około 10 na pewno byś miał więcej użytkowników ale to Twój bot i Twoje decyzje.

Pomysl ile czasu zaoszczedzisz dzieki temu (same pojedynki na tricki to chyba z 50min dziennie), a wierz mi ze sie troche napracowalem. Generalnie im mniej osob bedzie mialo bota tym dluzej bot powinien dzialac bez zadnych aktualizacji.

Opublikowano

20zł to i tak niska cena , Adik sporo się napracował aby ułatwić nam życie :)

Bot będzie sprzedawany za pośrednictwem Allegro ?

Tak na allegro. Mysle, ze po weekendzie go wystawie.

Opublikowano

Z moim botem coś sie stało... działał działał a dziś avast go usunał i za każdym razem gdy go ściągam to go usuwa.Dodatkowo wczesniej miałem takie problemy że 2.1 avast blokował odrazu... i tylko 2.0 jakos wszedł...a teraz nawet 2.0 nie wchodzi.Pomóżcie..

Opublikowano

Z moim botem coś sie stało... działał działał a dziś avast go usunał i za każdym razem gdy go ściągam to go usuwa.Dodatkowo wczesniej miałem takie problemy że 2.1 avast blokował odrazu... i tylko 2.0 jakos wszedł...a teraz nawet 2.0 nie wchodzi.Pomóżcie..

Jezeli podczas wlaczania bota avast nam go skasuje to trzeba go na nowo sciagnac i ustawic w avascie :

osłony w czasie rzeczywistym -> osłona systemu plików ->ustawienia zaawansowane -> wykluczenia -> dodaj (i podajemy sciezke do bota)

Opublikowano

Gdyby było to jakoś przez sms to na pewno bym kupił , allegro to mi nie podchodzi :/

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Siemka, boty są dobre i działają, ja korzystam z bota w wersji 1.6, dlaczego - otóż nie posiada on żadnych wirusów (przynajmniej nie wykrywa ich mój antywirus) wręcz przeciwnie jest z tymi nowszymi. Masz jakąś radę na to ?

Opublikowano

Siemka, boty są dobre i działają, ja korzystam z bota w wersji 1.6, dlaczego - otóż nie posiada on żadnych wirusów (przynajmniej nie wykrywa ich mój antywirus) wręcz przeciwnie jest z tymi nowszymi. Masz jakąś radę na to ?

Nic na to nie poradze. Im bot bardziej rozbudowany tym wieksza szansa, ze zostanie uznany za wirusa. Po prostu dodaj go do wykluczen antywirusa i po sprawie ... Ewentualnie skasuj go jezeli sie tak obawiasz ...

Opublikowano

Witam,

Mam problem mianowicie:

Botuje sobie te 450 akcji i po wytrenowaniu pozostałe punkty akcji nie spadają np.pobrałem ze schowka 750 PA wybotuje 450 i dalej akcje nie spadają ,jest napisane "Dziś już wytrenowałeś 450 P.A w normalnym treningu. Skorzystaj z innych rodzajów treningu."mój kolega ma normalnie i nabije po 1400 UM na dzień a ja mogę tylko 450.

Z góry dziękuje za pomoc

Opublikowano

Witam,

Mam problem mianowicie:

Botuje sobie te 450 akcji i po wytrenowaniu pozostałe punkty akcji nie spadają np.pobrałem ze schowka 750 PA wybotuje 450 i dalej akcje nie spadają ,jest napisane "Dziś już wytrenowałeś 450 P.A w normalnym treningu. Skorzystaj z innych rodzajów treningu."mój kolega ma normalnie i nabije po 1400 UM na dzień a ja mogę tylko 450.

Z góry dziękuje za pomoc

Bo dziennie mozesz max 450 akcji wytrenowac w normalnym treningu (600 w weekend). Kolega albo Cb oszukuje albo trenuje w centurm szkoleniowym + pakiety treningowe + trening z gwiazda + trening klubowy + wymiana kart.

Opublikowano

Ale ja widze na własne oczy że on ma wytrenowane 1850/450.Może jest jakieś ograniczenie o pewnej liczby UM?I już nie można.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...