Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DL: FT2 Bot na treningi

adik_123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jak ściagnąć bota 3.0? ma ktoś link albo coś ? do tego darmowego an sw8 ?

edit.

dobra bot ściągnięty włącza się itd ale wyskakuje mi błąd axd8wp.png

co z tym zrobić ?

Opublikowano

@UP

Prawdopodobnie zostaje kupić tylko wersję płatną (3.1) bo z tego co wiem, szanowny autor nie zamierza z tym nic robić, każdy ma z tym problem.

To prawda, autor wykiwał ludzi dając nie działającą wersję darmową. Ja na szczęście mam 3.0 działającą i nie muszę na razie kupować :)

Opublikowano

Mialem troche wolnego czasu i zrobilem bota na aukcje kart (filmik) :

Od razu mowie, ze bota nie publikuje - nie chce popsuc gry ...

Opublikowano

o.O po prostu mistrz ! Proszę dodaj opcję zakupu przez sms ! Wiem że z tego tylko połowę będziesz miał ..

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Adik mam problem po włączeni bota wyskakuje mi informacja: Line169449file C:\Users\Szymon\Desktop\FT3bot v3.1 by adik.exe''):

Error:'RedDim" used withput an arry variable

Ok

Klikam ok i bot się wykańcza jak to naprawić ?

Opublikowano

Adik mam problem po włączeni bota wyskakuje mi informacja: Line169449file C:\Users\Szymon\Desktop\FT3bot v3.1 by adik.exe''):

Error:'RedDim" used withput an arry variable

Ok

Klikam ok i bot się wykańcza jak to naprawić ?

Wyczysc zapisane dane w trickach i ustaw je od nowa. Wlasnie pracuje na usuneciem tego bledu ...

Opublikowano

Problem z dodatkiem, ładnie działał aż do dziś przez to że mozrepl nie można odpalić nie działa bot czy wie ktoś jak to naprawić bądź gdzie leży wina. Problem ten ma kilka osób tego samego dnia .

Opublikowano

Problem z dodatkiem, ładnie działał aż do dziś przez to że mozrepl nie można odpalić nie działa bot czy wie ktoś jak to naprawić bądź gdzie leży wina. Problem ten ma kilka osób tego samego dnia .

Ściągnij sobie Firefox 19 i zainstaluj. Przed tym jeszcze wyłącz w ustawieniach Firefoxa, żeby nie aktualizować aktualizacji

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...