Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DL: FT2 Bot na treningi

adik_123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ludzie poje**** sie wam w głowie adik tu robi tego bota przez 2-3 tygodnie a wy płaczecie ze bedzie kosztowal 20 zl zamiast 2 pak fajek albo 2 czteropaków zrobcie inwestycje na dłużej

Adik mam pytanie

czy kupując licencje na bota za 20 zl bede mial dostęp do aktualizacji bez dodatkowych opłat

Bdb pytanie. Wlasnie mysle nad tą sprawa, jak zrobic zeby bylo ok.

Opublikowano

tego bota można już kupić czy jeszcze nie?

iten najnowszy bot mi nie działa. (chyba że nie powinienien)

wpisuje normalnie pasy i co ma trenować wybieram sposób włącza przeglądarke i nie działa w ogóle.

Opublikowano

tego bota można już kupić czy jeszcze nie?

iten najnowszy bot mi nie działa. (chyba że nie powinienien)

wpisuje normalnie pasy i co ma trenować wybieram sposób włącza przeglądarke i nie działa w ogóle.

Po weekendzie go wystawe na allegro.

Opublikowano

Szczerze, to nie wiem czym się różni ten płatny od v2.1 jak tak przeczytałem, może mnie ktoś oświecić? A i takie pytanko Adik, dałoby radę wrzucić do tego bota na przykład trening zgrania albo wymówienie sparingu albo budowanie? Wiesz, taka zakładka dla właścicieli i zastępców?

Btw. Świetna robota z tym botem, używam v2.0(2.1 mi nie działa :/) już od dłuższego czasu i jest pięknie, tak trzymaj ;)

Opublikowano

Kto chce nabyc wersje 3.1 (juz dostepna). Wysylajcie maila na adres: [email protected]

Jezeli ktos chce moge mu na probe aktywowac konto (na 1 dzien). Pisac na adres email.

Filmik przedstawiający dzialanie bota:

youtube.c_m/watch?v=ebQFx5FOLuM

Opublikowano

Witam mam bota 3.0 i jak wpisuje dane i klikam by się włączył to wychodzi mi jakiś Socket error i muszę wyłączać bota poprzez CTRL+ALT+DELATE i tak w kołko i w kółko, proszę o pomoc!

Opublikowano

Bot na serwery 1-7 nie bedzie juz rozwijany.

A jest możliwość dopracowania tego bota i udostępnienia go za dodatkowa oplata tak jak przy wersji 3.1 :P ?

Adik a nie wiesz dlaczego wyskakuje mi ten błąd ?

Opublikowano

Wszystko fajnie ale czym sie rozni bot darmowy od platnego mozesz podac jakies przyklady ?

Roznice:

- nie potrzeba zadnej przegladarki do dzialania (u kazdego dziala)

- trening z gwiazda

- trening weekendowy

- pobiera akcje ze schowka

- zadnych bledow w trickach

- pojedynki na tricki (sam sie zapisuje i rozgrywa wsZystkie pojedynki)

- toplisty

- pojedynki teamowe

- pojedynki z gwiazdami

- 0 wyskakujacych bledow

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...