Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DL: FT2 Bot na treningi

adik_123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gdybys zrobił bota do pojedynków na tricki byłbyś geniuszem :)

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

bot na strzelanie karnych troche nie dziala czasami celuje w bramke i trafia ale czesto celuje i nie trafia przydala by sie aktulizacja pozdro

Opublikowano

Siemka. Odpalam bota v3.0 i wyskakuje mi błąd " System Windows nie może odnaleźć pliku "firefox.exe." Upwnij sie ze wpisana nazwa jest poprawna i sprobój ponownie" Proszę o Pomoc :)

Wklej bota do folderu gdzie masz zainstalowanego Firefoxa, a następnie wyślij skrót do pulpitu i odpal sposobem 1 albo 2. Miłego bocenia ;)

Opublikowano

Adik?? Czyli Bot na PT nie działa na WIN XP??? bo mi nie wyszukuje tego okienka , a nie chce mi się przeglądać 10 stron ;D

Modki to dźiffki

Opublikowano

Kurczę, mam taki błąd "_FFConnect ==> General Error: Timeout: Can not connect to firefox/mozrepl on: 127.0.0.1:4242" W czym problem ?

PS. Potem wyświetla się jeszcze "_FFSend ==> Socket Error

Dobra naprawiłem :D

Jak ktoś tak będzie miał to niech wybierze sposób 3, wtedy włączy się onet, ale włączamy szybko footballteama i wybieramy ten trening, i będzie działało :)

"Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej."~Albert Einstein

Poprawna instalacja Minecraft Forge na pirckim kliencie:

http://www.mpcforum.pl/topic/893062-tut-poprawnia-instalacja-minecraft-forge-na-pirackim-kliencie/#entry6716179

15507676.jpg

Opublikowano

Kurczę, mam taki błąd "_FFConnect ==> General Error: Timeout: Can not connect to firefox/mozrepl on: 127.0.0.1:4242" W czym problem ?

PS. Potem wyświetla się jeszcze "_FFSend ==> Socket Error

Dobra naprawiłem :D

Jak ktoś tak będzie miał to niech wybierze sposób 3, wtedy włączy się onet, ale włączamy szybko footballteama i wybieramy ten trening, i będzie działało :)

Musisz w menu na góze dac narzęcia\mozerepl\start

Opublikowano

będzie może ten bot taki jak 2.1

Bedzie, ale to jeszcze niestety troche potrwa.

ps. Pojedynki na tricki juz mam w bocie rozkminione :D

Opublikowano

siemka, ja mma niestety problem :/

mianowicie :wyskakuje mi cos takiego :

-FFConnect==>General Error:Timeout:Can not connect FireFox/MozRepl on 127.0.0.1:4242

mowie oczywiscie o wersji na s8 wraz zainstalowana wtyczka o ktorej wspomnailes dla Fire...

nastepnie jakw wyłacze wszystko wyskakuje :

_FFSend==>Soccket error

Prosze o pomoc

Opublikowano

dobrze by bylo jak bys dodal do aktulizacji karne i np dodatkowa opcja jesli sie ma klub do zalicznania sparingow i takie tam pozdro to moja tylko podpowiec i sugestia ;)

Opublikowano

Bedzie, ale to jeszcze niestety troche potrwa.

ps. Pojedynki na tricki juz mam w bocie rozkminione :D

To możesz dasz linka do Pojedynków na triki bo nie mam czasu ich robić ??

Opublikowano

Nie chcę mi się wszystkiego czytać. To od teraz będzie wersja darmowa i płatna , czy tylko płatna ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...