Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DL: FT2 Bot na treningi

adik_123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niestety nie działa mi bot 3.0 Jeżeli jest taka możliwość to mógłbym prosić o szczegółową instrukcje jak go używać bo przez pewien czas mi działał ale teraz przestał i nie rozumiem powodu takowego działania bota. Będę wdzięczny:)

Opublikowano

Coś na te pakiety nie działa . Pisze że nie wykryło okna z pakietami .

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

FT bot na PT v1.1 na serwery 1-8 by adik

FT bot na pakiety treningowe dziala na FT2 i FT3 na serwerach 1- 8.

Jak korzystac z bota:

Wchodzimy w pakiety treningowe w FT - koniecznie przez przeglądarkę Firefox ! czekamy aż załadują się pakiety i wciskamy przycisk start w bocie. Bot powinien wykorzystać wszystkie pakiety i poinformować nas o tym. Podczas korzystania z bota okno przeglądarki może być zminimalizowane na pasek - jeżeli mamy włączone tylko jedno okno Footballteam z Firefox'em.

Link do bota:

http://www.sendspace.pl/file/42cdbfa1798ff66e5b473a5/ft-bot-na-pt-v1-1-na-serwery-1-8-by-adik

Testowane na:

- Windows 7 64 bit

- Firefox 19.0

- serwerach: 3,5,7,8

- Windows XP 32 bit (niestety nie dziala wersja 1.1, jak bede mial czas i dostep do tego systemu to moze pokombinuje) (Sprawdzcie wersje 1.2)

Jak wam wersja 1.1 nie dziala to sprawdzcie ta wersje 1.2 :

http://www.sendspace.pl/file/e58ecbd64b1a0b3f720277d/ft-bot-na-pt-v1-2-na-serwery-1-8-by-adik

ps. Jak nie znajdzie okna z pakietami to w wersji 1.2 wybierzcie recznie okno z pakietami.

Opublikowano

bot na pakiety treningowe dziala :) zdarza sie ze w trakcie nie potrafi znalezc dostepnych pakietow, ale wystarczy znowu kliknac na "start" i kontynuuje strzelanie.

Adik czy jest jakas szansa na bota na pojedynki na triki na S8 ? Czy za duzo dłubania? Naprawde szacunek dla Ciebie za dotychczasowa robote. Pozdro

Opublikowano

bot na pakiety treningowe dziala :) zdarza sie ze w trakcie nie potrafi znalezc dostepnych pakietow, ale wystarczy znowu kliknac na "start" i kontynuuje strzelanie.

Adik czy jest jakas szansa na bota na pojedynki na triki na S8 ? Czy za duzo dłubania? Naprawde szacunek dla Ciebie za dotychczasowa robote. Pozdro

Nie wiem, na razie w ogole sie temu nie przygladalem, ale mysle ze jest to wykonalne.

Opublikowano

Mam problem z botem. Ustawiam wszystko klikam start włącze mi się przeglądarka i dalej nic. Pomoże ktos co zrobic aby działało?

Opublikowano

Ehh też nie potrafię wybrać tego okna ... Klikam i nadal że nie ma otwartego okienka.

Opublikowano

Siemka. Odpalam bota v3.0 i wyskakuje mi błąd " System Windows nie może odnaleźć pliku "firefox.exe." Upwnij sie ze wpisana nazwa jest poprawna i sprobój ponownie" Proszę o Pomoc :)

Opublikowano

Szkoda że na xp nie działa :/ :/ Na Win 7 na razie nie zmieniam :D

Opublikowano

Sprawdz ta wersje 1.2 :

http://www.sendspace.pl/file/e58ecbd64b1a0b3f720277d/ft-bot-na-pt-v1-2-na-serwery-1-8-by-adik

Jak nie znajdzie okna z pakietami to wybierz recznie okno.

hm probowalem wszystkiego sa 2 opcje

ja posiadam xp 32 bit mozemy sprbowac przez team viver

albo na team speak /gg podasz co mam zrobic to moze sie uda :)

chcialbym ci pomoc jak tylko moge :>

k%C3%B6lcs%C3%B6nhat%C3%A1s_eune_42_3_no

Opublikowano

Ten bot na PT dziwnie działa , wszystko ok , ale czasami jest tak że jak strzelisz w prawy górny róg a bramkarz w lewy górny róg to i tak bramki nie ma , i tak jest czesto .

Wgl często nei trafia wgl w bramke .

Nie no kurcze naprawde jest coś źle zrobiony ten bot na pt , wali w środek bramkarz rzuca się gdzie indziej a bramki nie ma i tak jest bardzo czesto narazie najwiecej to 20 pkt mi wytrenowalo w pakietach

Opublikowano

Mi on też się pokazywał bo raz zrezygnowałem z jednego triku i go skasowałem a na bocie on był i szedł dalej a potem jak trik na bocie się zrobił to próbowałem zrobić iny trik ale nie da rady i wyskakuje właśnie ten błąd co u kolegi na górze

Opublikowano

Tez mi ten blad wyskakiwal ale chyba to naprawilem.

Sprobojcie odpalic bota i dac np. na profil 2 i normalnie sie zalogowac jak wczesniej i ustawcie se wszystko tak jak mieliscie i powinno dzialac, mi przynajmniej robi juz 2 poziom tricku i narazie bez tego bledu wiec chyba dziala dobrze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...