Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DL: FT2 Bot na treningi

adik_123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Jak wczesniej już pisałem zaznaczcie dodatkowo FF---->Narzędzia--->MozRepl---->Active on startup.

Oczywiście przed uruchomieniem bota nie może być włączony FireFox.

Pozdrawiam. Jeszcze raz dzieki Adik.

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co do nowego bota... spsob pierwszy otwiera tylko biala strone i trzeba samemu sie logwac sposob 2 i 3 otwiera wpierw otpowiednio google i onet a nastepnie s8 i proboje zalogowac w sposob normalny (mam logowanie przez fb i wczesniej dzialalo logowanie a teraz nie... co ciekawe w sposobie 2 otwiera jeszcze strone "www.4242.pl" i kaze podac login i haslo... Bot już przy tricku lvl sam nie loguje wiec nie ma treningu...

Przed odpaleniem bota upewnij sie ze jestes wylogowany z FT3 i najlepiej jakbys mial fierefoxa niewlaczonego.

bot przez 1h nic nie wytrenował, klikał bezmyślnie usuwając znajomych nawet z konta ;]

Ciekawy przypadek, nie wiem czemu tak sie dzieje.

Adik a jest szansa na bota do tej gry ? http://footballgame.pl/?polecam=1578

Wyslij mi jakies konto z tej gry na priv to lukne.

ps. Na s8 sa zajebiste lagi i bot szaleje ...

Opublikowano

Siemka co to jest ''Trenuj w tym samym czasie trik na postaciach 1/3, 2/3, 3/3 ??

I dlaczego nie mogę tego włączyć ???

Nie skonczylem tego zrobic tak zeby dzialalo idealnie dlatego jest to nieaktywne.

Opublikowano

Kto to MrPasztet? Kilka dni temu jak się zalogowałem pojawiło się Mrpasztet. Zalogowałem sie na FT i zobaczyłem w wyszukiwarce i faktycznie był MrPasztet jakiś błąd?

Opublikowano

jest problem, mam logwanie przez fb, wczesniej dzialalo. pierwszy sposb wogule nie dzila, jesli chodzi o 2 i 3 bot proboje sie logwac normalnie a nie przez fb wiec jak jest wysoki trick bot sam nie loguje

Opublikowano

Pisze od nowa bota, ktory nie bedzie potrzebowal przegladarki cos jak wersje : 2.0 i 2.1 i bedzie bez bledow(o ile sie uda). Jednak nie bedzie za darmo - za duzo jebania z tym ...

Opublikowano

Pisze od nowa bota, ktory nie bedzie potrzebowal przegladarki cos jak wersje : 2.0 i 2.1 i bedzie bez bledow(o ile sie uda). Jednak nie bedzie za darmo - za duzo jebania z tym ...

Jaka cena?

kiedy on będzie?

Co z tym problemem, że bot próbóje zalogować się normalnie a mam logowanie na fb?

bot nie loguje naa wysokim tricku

Opublikowano

mam pytanie

czy jednoczesnie boty moga pracowac na 2 niezaleznych kontach?

nie chodzi mi o 2 postacie tylko o 2 rozne profile

jak probuje tak zrobic to wyskakuje mi drugie okno firefoxa i bot sie loguje ale na to samo konto co za pierwszym razem

Opublikowano

Nie mogą pracować równocześnie .

@ Hmm chyba że np zrobiłbyś tak że uruchomiłbyś to na 2 użytkowniku na komputerze ;)

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

ej czemu wy narzekacie, przecież adik wydał bota a 1 trick chyba umiecie zrobić

wy się cieszcie że on to w ogóle zrobił, a nie cały czas narzekacie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...