Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DL: FT2 Bot na treningi

adik_123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powinien sprawdzic czy jest zalogowany. Jezeli nie jest zalogowany to powinien sie od nowa zalogowac i ustawic tricki. Ustawilem bota na 3-ech kontach i go testuje, jak nie wywali bledow to go wrzuce.

No ale narazie tak się nie dzieje, i do tego jak sam zalogowałęm wyskoczył błąd (chyba) "Line 13367 ..... " i bot się wyłączył

Tak samo w momencie odpalenia bota pojawia sie puste okno i nie loguje o s8 ani nie ładuje wcale strony, przez co bot nie zozpoczyna treningu, wpierw sam recznie musze sie zalogwać...

Co do wersji 2.1 to od wczoraj ciągle wyskakuje mi ten błąd "Line 13367 ..... " u że mam starą wersje bota na s7. Tam tricki nie były trenowane

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Najnowsza wersja :

http://www.sendspace.pl/file/3cf5113e25743cc7c91afd1/ft3-bot-v3-0-by-adik

Nie skonczylem zrobic poprawnie zeby trenowal tricki na 3 postaciach, takze tego nie dodalem, a ze zabawy z tym w ch... to na razie ta opcje odpuszczam. Tym co bot nie chcial sie w ogole polaczyc z firefoxem niech sprobuje 3 sposoby laczenia. Zaraz zrobie aktualizacje na 1 stronie.

ps. 10 poziom tricka juz mozna poprawnie wbijac botem.

Opis bota na pierwszej stronie, pierwszy post.

Opublikowano

squrfiel- Ciesz sie ze ADIK dal bocika bo dziala super;) odrazu sie odpala nie ma błedów
działa elegancko
w koncu zaczne robic triki bo mam tylko 1 na maxa a inni juz po 4 hehe

Dzieki Adik;)) w porządku ziomus jestes;)

Opublikowano

Mam pytanie adik czy jest taka możliwość żeby bot odpalał poprzez inną przeglądarkę np google chrome ?

Qrwa nie bedzie. W czym Wam przegladarka przeszkzdza ? Sami klikajcie i po sprawie ...

To tak apropo Twojego pytania

Opublikowano

Mam pytanie adik czy jest taka możliwość żeby bot odpalał poprzez inną przeglądarkę np google chrome ?

Tak jest - wystarczy napisac bota od nowa ...

Dokładnie;) i nie ma błedu jak wczesniej przy włanczaniu;)

Dobrze dziala

Czy dobrze to sie okaze. Mam nadzieje, ze za czesto nie bedzie wywalal errory.

Opublikowano

Od razu po nacisnieciu start ci to wyskoczylo ? jak tak to sprawdz czy masz dodatek zainstalowany i wlaczony. Ewentualnie zmien sposob odpalania bota.

Tak kliknąłem start i mi to wyskoczyło . Klikne X i dalej się włącza .

A ten dodatek to skąd ściągnąć ? :)

Opublikowano

Tak kliknąłem start i mi to wyskoczyło . Klikne X i dalej się włącza .

A ten dodatek to skąd ściągnąć ? :)

Powiedz mi na chuj ja pisze instrukcje do bota ? bo sam nie wiem ...

Opublikowano

No więc mam Firefox-a dodatek właczony i uruchamiam bota na każdym sposobie i nic ... Czasami właczy stronę FT 3 czasami onet a nawet adres strony "4242"

Ja już nie wiem co mam robić ...

Opublikowano

No więc mam Firefox-a dodatek właczony i uruchamiam bota na każdym sposobie i nic ... Czasami właczy stronę FT 3 czasami onet a nawet adres strony "4242"

Ja już nie wiem co mam robić ...

Jak uruchomi strone FT3 to powinno dalej pójsc.

Opublikowano

A mi nie uruchamia strony FT3 ...startową mam wp.pl

Sprobuj innym sposobem uruchomic bota ...

ps. Jak nas wyloguje po 10-20 min bezczynnosci np. przy wysokim tricki to nie panikujcie. Bot sam sie zaloguje jak bedzie mogl kontynuowac tricki.

Opublikowano

Najnowsza wersja :

http://www.sendspace.pl/file/3cf5113e25743cc7c91afd1/ft3-bot-v3-0-by-adik

Nie skonczylem zrobic poprawnie zeby trenowal tricki na 3 postaciach, takze tego nie dodalem, a ze zabawy z tym w ch... to na razie ta opcje odpuszczam. Tym co bot nie chcial sie w ogole polaczyc z firefoxem niech sprobuje 3 sposoby laczenia. Zaraz zrobie aktualizacje na 1 stronie.

ps. 10 poziom tricka juz mozna poprawnie wbijac botem.

Opis bota na pierwszej stronie, pierwszy post.

a opcja tricków na multi mniej więcej kiedy może się pojawić?

Co do sposobów logowania:

sposób 1 - otwiera puste okno przeglądarki i bot nie rozpoczyna treningu...

Sposób 2 - owiera się nowe okkno ff -pojawia się strona google, następnie s8 z zalogowane na profil lecz jest pusta strona, dopiero po naciśnięciu jednej z zakładek bot zaczyna trening...

Sposób 3 - owiera się nowe okkno ff -pojawia się strona onet, następnie s8 z zalogowane na profil lecz jest pusta strona, dopiero po naciśnięciu jednej z zakładek bot zaczyna trening...

Jak widać sposób 1 nie sprawdza, 2 i 3 prawie prawie...

O to screen z problemu 2 i 3 http://jpghost.pl/pliki/1302/bot_1361287428.jpg

zobaczymy czy bot bedzie logowal przy wysokim lvl tricku

Opublikowano

Ciekawe gdzie masz napisaną tą instrukcję ?

Kur.... Człowieku rusz tym swoim tępym umysłem i poszukaj w pierwszym poście ...Pisałem wielokrotnie że można pisać śmiało do mnie na skype itp pomogę . Nie musisz denerwować go ...

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Co do nowego bota... spsob pierwszy otwiera tylko biala strone i trzeba samemu sie logwac sposob 2 i 3 otwiera wpierw otpowiednio google i onet a nastepnie s8 i proboje zalogowac w sposob normalny (mam logowanie przez fb i wczesniej dzialalo logowanie a teraz nie... co ciekawe w sposobie 2 otwiera jeszcze strone "www.4242.pl" i kaze podac login i haslo... Bot już przy tricku lvl sam nie loguje wiec nie ma treningu...

Opublikowano

Podczas odpalania bota na s.8(Dodatek zainstalowany, uruchomiony) wyskakuje komunikat: "Unable to open the scipt file"

@EDIT:

Problem rozwiązany, na nowo powtórzyłem całą czynność.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...