Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DL: FT2 Bot na treningi

adik_123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powiedz mi jeszcze że dostanę bana za multi konto to spadnę z krzesła.

nie kochaniutki, może nie wiesz to Cię uświadomie, korzystanie z bota to działanie na niekorzyść FT.

Wiesz że on mi może naskoczyć ? :D Posiadanie kont na 2 serwerach nie jest zabronione, ale tacy już są debile ;d

naskocze na Ciebie jak chcesz 15 letni dzieciaczku... i dzięki że mnie uświadomiłeś ... uśmiałem się po pachy, rocznik 98 widać ma poczucie chumoru.

Opublikowano

nie kochaniutki, może nie wiesz to Cię uświadomie, korzystanie z bota to działanie na niekorzyść FT.

naskocze na Ciebie jak chcesz 15 letni dzieciaczku... i dzięki że mnie uświadomiłeś ... uśmiałem się po pachy, rocznik 98 widać ma poczucie chumoru.

Koder ahah :D Widzę oporowy gracz na ft ;)

Opublikowano

Pewnie na wysokim poziomie trick (powinien wylogowac i zalogowac sie od nowa). Jak znajdziecie bledy to piszcie.

był to lvl 8 lub 9 ale i na mniejszym zaobserwowałem....

koledze wywalało bota podczas normalnego treningu...

te okno co bot otwiera ono powinno być puste?

Opublikowano

wczoraj pisał ze bedzie wczoraj lub dziś a bedzie jutro wtf.?

Testuje i eliminuje znalezione bledy zeby nie trzeba bylo non stop aktualizacji robic.

Opublikowano

Skupisko dziecinady!

Zamiast stękać weźcie się do roboty i sami zróbcie coś "uczciwie" niż czekać na Adika... Bot to duże ułatwienie nie powiem, ale lepiej jest poczekać dłużej niż spamować bezsensownie? Do tego chwytać Adika za słowa...

Opublikowano

adik_123 błąd z trickami sie powiela, mianowicie od 6 lvl tricki trwaja tyle ze zdazy wylogowac z s8, i bot sam nie zaloguje na profil (mam 3 postacie) więc kolejną próbę rozpoczyna dopiero kiedy ręcznie się zaloguje. Problem w tym że wtedy bot traci sens :(

Opublikowano

adik_123 błąd z trickami sie powiela, mianowicie od 6 lvl tricki trwaja tyle ze zdazy wylogowac z s8, i bot sam nie zaloguje na profil (mam 3 postacie) więc kolejną próbę rozpoczyna dopiero kiedy ręcznie się zaloguje. Problem w tym że wtedy bot traci sens :(

Powinien sprawdzic czy jest zalogowany. Jezeli nie jest zalogowany to powinien sie od nowa zalogowac i ustawic tricki. Ustawilem bota na 3-ech kontach i go testuje, jak nie wywali bledow to go wrzuce.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...