Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DL: FT2 Bot na treningi

adik_123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajnie ,że są profile ,ale dlaczego jak sobie 3 konta wbije i dam start to tylko bot wystartuje na 1 koncie i nie mogę się przełączać wtedy między profilami? :) Wiem,że uruchamiając X razy bota mona dać inny profil ,ale czy nie dało by się tego zrobić na takiej zasadzie ,żeby włączyć raz bota i przełączać się między profilami?:)

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dla tych co używają Avasta, wejdźcie w szczegóły pliku i na samym dole jest taka notka że ten plik jest zablokowany bla bla bla, kliknijcie odblokuj i powinno śmigac

b_350_20_228BEC_083254_FFFFFF_0B5B99.png

Steam: dziamal

Nick w grze: dziamal

Opublikowano

i dobre by też było zoptymalizować bota aby nie brał na 1 oknie 10% proca przy 3 kontach to już jest 30%... I jeszcze jak na 3 konta odpaliłem to jakiś błąd mi wyskoczył tutaj screen

3945823400_1355525003.png

Opublikowano

Jeszcze taka sprawa bot dobierając triki usuwa pw? Bo mi np 4 probe robi i nie mam żadnej pw z tym jak mu idzie Wygląda mi to tak jakby odczytał pw i je usunął ;/

Opublikowano

Jeszcze taka sprawa bot dopierając triki usuwa pw? Bo mi np 4 probe robi i nie mam żadnej pw z tym jak mu idzie Wygląda mi to tak jakby odczytał pw i je usunął ;/

Bot usuwa te wiadomości.
Opublikowano

to kiczowato nie wiem przez to jak idzie mu postęp nad trickiem

Zrob kilka trickow, a przekonasz sie, ze dziala ok. Jakby nie usuwal pw z trickow to po pewnym czasie skrzynka by byla zapchana.

Opublikowano

Mógłbyś wrzucić na chomikuj.pl ? Chciałem ściągnąć nową wersję bota (wcześniej miałem 2.0 i wcześniejsze) i pokazuje mi podczas ściągania Błąd sieci !

Opublikowano

Ja teraz mam problem -.-

Na windows 8 gdy odpalam Start wyskakuje błąd AutoIT 'a ... Próbowałem tryb zgodności itd. nic

Adik ?

b_350_20_228BEC_083254_FFFFFF_0B5B99.png

Steam: dziamal

Nick w grze: dziamal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...