Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DL: FT2 Bot na treningi

adik_123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

adik mogl bys cos zrobic z wersja 2.1 zeby nie wykrywało jako trojana mam avasta probowałem go dodac do wyjatkow ale nic nie pomaga ciagle mi go blokuje

Opublikowano

Po ustawieniu bota (v2.1)naciskam start i wyskakuje error;c

Error:Subscript used with non-Array variable.

o co chodzi ???

juz rozpracowalem w czym prbolem :D kasa sie skonczyla i dlatego bot nie dzialal

Opublikowano

Jak kasa sie skończyła ? Nie rozumiem ^^

Też mam taki problem ...

Albo braklo kasy na trening(mialem duza czesc kasy zdeponowana w banku) albo nie dziala bo niemoze sie zalogowac na serwer. po poludniu jak duzo osob gra to serwery sa przeciazone.ale probuj wlaczac bota bo za ktoryms raazem zadziala

Opublikowano

Witam,przedwczoraj w okolicach północy,ustawiłem bota na trick,który miałem na 8 poziomie. Ustawiłem na 2 razy. Najpierw przyszła mi wiadomość pocztą 5 razy,że jest na 9 poziomie.Wróciłem po iluś godzinach i było napisane "15" (jakby trick był na 15tym poziomie),a z boku "Atak" (zamiast "otrzymałeś...ataku") i nie wykrywało,że trick jest na max poziomie,a gdy klikałem "trenuj",wyskakiwał błąd z informacją "nie kombinuj z poziomem".Poza tym,na dole widniała informacja "dziś wykonałeś 6/3 tricków". W bocie cały czas pojawiał się trening tricku (poziom 0).Do dzisiaj się nic nie zmieniło,oprócz informacji o "dziś wykonałeś...na...tricków).Mogę ćwiczyć inne tricki,ale w tym nie mogę nic zmienić,a jak wiadomo,blokuje mi to zadania u łowcy.Można coś na to zaradzić? Można jakoś cofnąć dane z bota? Nie jestem zbanowany,ani nic z tych rzeczy.

Opublikowano

Dodaj to samo konto na innym profilu i nie powinno być problemu ewentualnie wyczyść dane z tricków.

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Gdy masz tricki to masz taki magiczny przycisk obok. Wyczyść zapisane dane .

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Mi wszystko działa ;) Dzięki za bota, na prawdę umila grę :)

I walcz o swoje! Wyjdź z tarczą z wojen!

I kochaj Ją jak pojeb, bo chce się żyć gdy tańczą Dwoje!

Opublikowano

Mi wyskakuje błąd

"Error:Subscript used with non-Array variable.",

ale tylko na 1 koncie jak zrobie w 2 profilu inne konto to mi smiga, a na moje główne konto nie chce wbić...

Nie mam pojęcia o co chodzi...

I to nie jest przez to, że serwer przeciążony.

Opublikowano

Mam problem .

Bot ciągle mi działał dobrze. A dzisiaj jak włączam go i daje żeby trenował to ciągle mam 150 PA i nic sięnie dzieje , Pokazuje mi , że trick się robi a tak nie jest . Pomóżcie .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...