Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DL: FT2 Bot na treningi

adik_123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi błąd znikł ten z array cos tam. problem byl taki ze zamiast maila wpisywalem tylko nick. moze komus to pomoze. BTW. Adik swietny bocik:)

Opublikowano

wiem o tym a jakim cudem bot trenowal mi dziennie po 1000 PA przeciez na wykresach dzinnego postepu mam 13k UM a gram od 08.01.2013

czekam na pomoc adika :) jak zrobic zeby znowu trenowac ile sie da :P

Po prostu zrobili limit dziennych normalnych treningow i ja nic tu nie poradze. Recznie tez nie da rady wbijac wiecej um niz limit.

Witam,

od 2 dni co jakis czas wyswietla mi sie taki error.

post-824904-0-09661200-1358767454.jpg

Wyczysc tricki i ustaw je od nowa.

SIEMA Adick za niedługo wychodzi server 8 :) bardzo by sie przydał bot na początku gry :)

Sie zobaczy :)

Opublikowano

Adik, mógłbyś zrobić tak, że jak zabraknie PA podczas Pracy to bot sam dodaje te punkty akcji ? tak żeby samemu nie trzeba było brać akcji z schowka, tylko ten bot by to robił za nas, sory że nie logiczne zdanie ;d

Opublikowano

sory zle napisałem skat taka pewnosc piszee ze testuja gre a nie serva :D gramw ft od 1 serva i nigdy nie było oficialnych testów na nowego serva:D

Testy były na pewno ;) Raczej nie wprowadzali by zmian bez pewności, że wszystko prawidłowo trybi.

Opublikowano

Z tego co widzialem po screenach s8 to bedzie troche zmian i nie spodziewalbym sie bota tak szybko

Dokladnie. Z tego co napisali w newsach to s8 zostal napisany od poczatku, takze trzeba bedzie robic bota calkowicie od nowa. Nie mowiac o tym, ze pierw trzeba skumac o co biega na nowym serwerze.

Opublikowano

Według informacji i przecieków, początkowo będzie ciężko o zdobycie jakich kolwiek ułatwień do tej gry(Bot itp..)

Wszystko się będzie znacznie różnić od pozostałych serwerów

Opublikowano

Teraz o porządnego bota bardzo ciężko. Musimy się męczyć z uczciwym graniem :P

Mów mi KeiseN :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...