Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DL: FT2 Bot na treningi

adik_123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cześć adik,

powiedz mi dlaczego wyświetla mi wciąż, że jest nowsza wersja bota choć korzystam z 2.1? Czyżbym o czymś nie wiedział? ;P

Pozdrawiam...

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

cześć adik,

powiedz mi dlaczego wyświetla mi wciąż, że jest nowsza wersja bota choć korzystam z 2.1? Czyżbym o czymś nie wiedział? ;P

Pozdrawiam...

Maly blad - na razie nie ma kolejnej wersji.

Opublikowano

Nie działa mi coś bot , było wszystko w porzadku a teraz jak właczam scina i sie wylacza. Tworze nowy profil nic nie pomaga reinstall tez nic

Opublikowano

adik, a zrobisz bota żeby na s8 też działał?? a teraz jak włączam bota to wyskakuje mi dymek że jest nowa wersja i bot się wyłącza to jak z tym s8 ??

Opublikowano

i w sumie dobrze... równe szanse dla wszystkich... nie będzie bota więc wszyscy będą mieć względnie takie same szanse (no moze prócz tych którzy byli testerami), jak dla mnie ok... ale z czasem pewnie też będę czekał z niecierpliwością na bota na S8 choć rozumiem że to będzie musiał być zupełnie nowy program... powodzenia adik (!) Gorąco w Ciebie wierzymy ;) Pozdrówki

P.S.: Co do S8 to coś czuję że wielu z obecnych graczy s1-s7 (zwłaszcza tych ostatnich dwóch) odpuści sobie grę na tym nowym servie bo będzie im za trudno i zbyt wiele różnych wątków do ogarnięcia ich zniechęci... ale zobaczymy...

Opublikowano

i tu sie kolego mylisz :D miesiac temu sprzedalem konto na s7(top6) ale nadal mam kontakt z czołowka...niektorzy maja sporo kasy uszykowane na PP a co za tym idzie PA fabryka itd...a poza tym zeby byc w TOP na s8 nie trzeba miec bota bo 1TN=5UM(1min)...na s8 potrzebna jest spostrzegawczosc i spryt :D

Opublikowano

Hmm... jutro wychodzi s8 i nagle sie dowiaduje, ze jednak ktos docenia mojego bota ;) Jutro juz bede wiedzial czy bot na s8 jest do zrobienia (podobno to nielatwa sztuka)...

Opublikowano

Dołączam się do pytania.. Chodź adik to tylko człowiek jak każdy z nas i wątpię aby miał już teraz bota.

Opublikowano

Wy myślicie że on to napisze w 20 minut ? Ogaru troche ludzie :) s8 jest pisany od początku całkowicie od nowa więc zanim on to rozgryzie też troche czasu minie

b_350_20_228BEC_083254_FFFFFF_0B5B99.png

Steam: dziamal

Nick w grze: dziamal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...