Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DL: FT2 Bot na treningi

adik_123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dało by radę wstawić taką opcję, aby bot sam wykonywał Pakiety Treningowe? PT się zbiera, zbiera a wykonywać to jest strasznie nudne i monotonne...

Opublikowano

A ja mam takie pytanie, a może pomysł. Dałoby się dodać do bota funkcję produkcji danego przedmiotu? Zapewne rozumiecie o co chodzi, ale podam Wam przykład.

O godzinie 02:51 kończy mi się produkcja 3 itemków, ale nie mam zamiaru czekać do tej godziny, a chciałbym kliknąć w produkcję, aby mieć punkty produkcji i inne bonusy. Włączony komputer i uruchomiony bot gdyby zobaczył, że produkcja w fabryce jest pusta, to po prostu kliknąłby w wybrane przez nas wcześniej przedmioty.

Myślę, że trochę nad tym pracy będzie, ale byłoby to na pewno bardzo fajnym wzmocnieniem bota od Adika. Przemyśl to i odpisz :-)

Pozdrawiam, luki7021

http://dogry.pl/r/luki783

Zajrzyj, nie pożałujesz ;)

Opublikowano

Witam,

moj bot niezalicza zadan typu:

trening klubowy ,z gwiazda, zaplac pensje, toplisty, miesiac temu to dzialalo a teraz robi tylko normalny trening i tricki.

sciagnelem bota od nowa i dalej to samo.

Pozdrawiam kriis

Opublikowano

Cos mi sie zdaje , że 2.1 to lipna wersja ;P 2.0 jest lepsza , 2.1 co chwile wywala z blędem ;/ zobacze jak 2.0 :)

Modki to dźiffki

Opublikowano

Przydała by się opcja autostartu wtedy mógłbym dodać bota do autostartu i jakby ktoś włączył PC pod moją nieobecność bot by trenował;d

Opublikowano

Bot się przydał, ale gdy skończe trenować wszystko to ustawiam żeby się wyłączył, ale tego nie robi ;-/.

A ustawiles kiedy ma sie wylaczac ? np. przy 0 PA ?

Opublikowano

UP, ustawiłem ale to nic nie daje.

Dziwne bo jakos nikt z tym nie ma problemow.

ps. Jak mozesz to wyslij mi na priv screena z ustawieniami bota.

Opublikowano

a cos takiego da sie zrobic?

jak jest sie wlascicielem klubu to da sie rozbudowywac stadion i akceptowanie kontraktu gdy zawodnik ma powyrzej xxx. pot ?

Opublikowano

debilu tyle co maszPA tyle trenowac tylko mozesz ..

po pierwsze to Ty jestes debilem bo jest nalozony limit dzienny 450 PA po drugie kretynie jakims dziwnym trafem bot trenowal ile chcial a teraz 450 trenuje i przestaje nawet jak mam dostepne PA.

Po trzecie bałwanie ... a szkoda słow na takiego prostaka.

Opublikowano

wiem o tym a jakim cudem bot trenowal mi dziennie po 1000 PA przeciez na wykresach dzinnego postepu mam 13k UM a gram od 08.01.2013

czekam na pomoc adika :) jak zrobic zeby znowu trenowac ile sie da :P

Opublikowano

Troche mi się spiepszył , jak musiałem zrobić Drybling na 10 poziom... po 20 próbie ( bot sam robił) NIC :D zauważyłem , że od jakiegoś czasu ustawia to samo ;//\

Nie wiem co się mogło stać

Modki to dźiffki

Opublikowano

Ty debil jestes czy udajesz beka z ciebie

Boże... koleś ogarnij się, najpierw naucz się poprawnie posługiwać polszczyzna, następnie zacznij posty pisać... odpuść sobie i nie spamuj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...