Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DL: FT2 Bot na treningi

adik_123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Adik my czekamy ... :( bot nie dziala i jak tu grac w ta gre/ ;D

Heh , a bez bota nie da rady ? ;) Nowa wersja pojawi sie w piatek - na ta chwile ja ciagle testuje.

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ooo dobra.

Dzieki wielkie myslale mze ten blad co czasami wyskakuje( cos tam ze ma jakis problem w jakims skrypcie, co usuwa sie triki itd.)

Powodzenia w robocie ;d

@EDIT

Adik, masz moze jakies pomysły mianowicie:

Bot przy 3 koncie wylancza sie(nowe konto 10 um ;d) Nie ma nic prócz trenowania podan i dosrodkowan, oba ustawione na 0( by probowal ciagle trenowac to) i wciaz wyskakuje problem z skryptem w linijcie 11784 jak dobrze pamietam ;d

@EDIT2

Ok juz dziala poprawnie, chociaz niewiem co sie stalo, nic nie zmienialem, a wczesniej 30x probowalem odpalic ;d

Opublikowano

Ahh mistrzu prezentuje się genialnie :) Czekamy do piątku :)

@ Co wy piszecie za głupoty... Wszystko bez problemu działa...

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Ooo dobra.

Dzieki wielkie myslale mze ten blad co czasami wyskakuje( cos tam ze ma jakis problem w jakims skrypcie, co usuwa sie triki itd.)

Powodzenia w robocie ;d

@EDIT

Adik, masz moze jakies pomysły mianowicie:

Bot przy 3 koncie wylancza sie(nowe konto 10 um ;d) Nie ma nic prócz trenowania podan i dosrodkowan, oba ustawione na 0( by probowal ciagle trenowac to) i wciaz wyskakuje problem z skryptem w linijcie 11784 jak dobrze pamietam ;d

@EDIT2

Ok juz dziala poprawnie, chociaz niewiem co sie stalo, nic nie zmienialem, a wczesniej 30x probowalem odpalic ;d

Z kntem ponizej 1000 um moze sie taki blad pojawic. Jest to spowodowane tym, ze bot nie ma w tym czasie dostepu do trickow. W nowej wersji tego bledu nie bedzie.

Opublikowano

Ludzie looz dajcie mu sprawdzic wszystko przeciez nie da wam bota z bledami ;d musi go przetesteowac jak zdecyduje ze wszystko jest dobrze napewno da upload ;d

Opublikowano

Qrwa gdZie sa wczorajsze wstawki i posty na forum ? Daje jeszcze raz link do bota wersji 2.1 :

http://www.sendspace.pl/file/dca5fbe373a735021037a5c/ft2-bot-v-2-1-by-adik

Jak cos to link do bota jest tez na youtube, gdyby tutaj znowu ktos usunal ...

Opublikowano

Witam serdecznie. No ściągnąłem tą nową wersję bota, wszystko ładnie włączam loguję się wpisuję hasło . Ustawiam go jak sobie chcę, jakie treningi, tricki itp. Klikam start, przechodzę do logów. Patrzę wykonał wszystkie zadania z zakładki "Inne" i przeliczył tylko sławę. Nie wiem dlaczego nie robi tricków, i nie trenuje normalnie . Proszę o pomoc, no jak na razie jestem zmuszony Bocić na starszej wersji. P.s Doceniam jaki trud Pan wkłada na napisanie tego bota, na prawde .

76561198020818536.png

DAJ PLUS , NIE BĄDZ ŻYŁA !

Opublikowano

A podasz jaki serwer? Jak nie działa ci normalny trening to zaznacz opcję "trenuj pierwszy (drugi i trzeci) rodzaj trening dopóki mam PA". Ja gram na s7 i wszystko działa dobrze. Jeżeli chodzi o tricki to nie wiem jak ci pomóc bo dawno temu wszystkie zrobiłem.

Opublikowano

U mnie wszystko dobrze trenuje, nie wiem co może być u ciebie źle, dałeś te opcje żeby trenował pierwszy rodzaj treningu? Jak to nie działa to spróbuj wpisając liczbe ile razy ma trenować daną umiejętność.

Opublikowano

Zaznaczyłem obie. Wpisuję też i liczbę np 150 w tą i w tą i daje 0 i dalej nic. Stoi. Nie wiem o co chodzi, stara wersja dobrze trenuje.

76561198020818536.png

DAJ PLUS , NIE BĄDZ ŻYŁA !

Opublikowano

Mam problem , bot mi leci i nagle wyskakuje Error albo włączam go ustawiam i wgl i daję Start i ponownie Error czy to jest spowodowane?!

Opublikowano

Akcje: 144/750 | Poczta: [0] | Tricki: 4/3

Wwszystko działa prawidłowo - tylko mam pytanie. Tricki: 4/3?

Wchodzę na stronkę patrzę -

Dziś nauczyłeś się 4/3 tricków

img749.png
Opublikowano

Ja mam inny problem. Gdy uruchamiam bota on nawet się nie uruchamia... Jedynie co się dzieje to słyszę dźwięk komunikatu, a żadne okienko się nie uruchamia...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...