Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DL: FT2 Bot na treningi

adik_123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@ Up to może antywirus blokuje , też tak mam z każdym nowym programem na kompie. Dodaję aby zostawił to i działa pięknie :)

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

u mnie bot chodzi super, po jakimś czasie chodzenia bota. wyskakuje komunikat "Line 13429 (File "C:\user\marin\desktop\ft2_bot_v.2.1_by_adik.exe"): Error: Subscript used with non- Array veriable."

Ktoś pomoże. czy to błąd u mnie czy błąd bota?

Opublikowano

u mnie bot chodzi super, po jakimś czasie chodzenia bota. wyskakuje komunikat "Line 13429 (File "C:\user\marin\desktop\ft2_bot_v.2.1_by_adik.exe"): Error: Subscript used with non- Array veriable."

Ktoś pomoże. czy to błąd u mnie czy błąd bota?

Błąd bota. Jak znajde ten błąd to uaktualnie bota.

Opublikowano

Nie wiem czemu ale mam taki sam błąd jak jeden z użytkowników wypowiadających się tutaj, czyli bot zrobił tylko to co zaznaczyłem w zakładce 'inne' a reszty nie tknął. Proszę o pomoc, gdyż w wersji 2.0 wszystko działało super a tutaj mam taki problem ;/

Opublikowano

Nie wiem czemu ale mam taki sam błąd jak jeden z użytkowników wypowiadających się tutaj, czyli bot zrobił tylko to co zaznaczyłem w zakładce 'inne' a reszty nie tknął. Proszę o pomoc, gdyż w wersji 2.0 wszystko działało super a tutaj mam taki problem ;/

Moze sprobuj na innym profilu zagrac. Moze to pomoze ...

Opublikowano

Błąd bota. Jak znajde ten błąd to uaktualnie bota.

Moim zdaniem to nie jest błąd bota. Mi ten komunikat wyskakiwał, gdy serwer był przeciążony.(na stronie też nie mogłem się zalogować)

Opublikowano

Moim zdaniem to nie jest błąd bota. Mi ten komunikat wyskakiwał, gdy serwer był przeciążony.(na stronie też nie mogłem się zalogować)

W sumie nawet tego nie bralem pod uwage bo to wydawalo mi sie oczywiste ... Sprawdzajcie pierw czy serwer nie jest przeciazony.

Opublikowano

W grze mogłem się bez problemu logować i nie było żadnych problemów. Bot chodził dobrze ale po jakimś czasie wyskakiwał błąd. Trudno powiedzieć czy był właśnie przeciążony server

Opublikowano

Niestety bot działa i coś mu się odwidziało :)

Wyskakuję mi następujący błąd

Line 13367 (File "C:\Documents and Settings\****\Moje dokumenty\Pobieranie\ft2_bot_v.2.1_by_adik(2).exe"):

Error : Subscript used with non-Array variable

Opublikowano

Adik mam taki błąd :

"Error: "ReDim" used without an array variable."

Po każdej próbie tricku wyskakuje mi to ! Heeeeellllpppp PLIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Działa :). Da się tak zrobić, że jak np wyłączr komputer program będzie działał?

To ja tez zadam pytanie : da sie zrobic tak, ze jak wylacze telewizor to program bedzie dzialal ?

Opublikowano

czesc Adik to znowu ja ten co reguralnie korzysta z twojego bota czyli co dziennie przez pol roku

kolejna nowosc z mojej strony :

niby maly dodatek ale dla mnie bylby ekstra

zamias Profil 1 Profil 2 itd mozna bylo by to zmieniac na np Weekend a profil 2 Dzien Tygodnia

poniewaz te dni roznia sie od siebie treningami dla mnie nazwy zakladek byly by ekstra !

tak samo jakbym gral na inne konta

pozdrawiam

k%C3%B6lcs%C3%B6nhat%C3%A1s_eune_42_3_no

Opublikowano

czesc Adik to znowu ja ten co reguralnie korzysta z twojego bota czyli co dziennie przez pol roku

kolejna nowosc z mojej strony :

niby maly dodatek ale dla mnie bylby ekstra

zamias Profil 1 Profil 2 itd mozna bylo by to zmieniac na np Weekend a profil 2 Dzien Tygodnia

poniewaz te dni roznia sie od siebie treningami dla mnie nazwy zakladek byly by ekstra !

tak samo jakbym gral na inne konta

pozdrawiam

W ogole nie wiem o co chodzi. Dokladniej opisz.

Edit:

Juz chyba kumam o co Ci chodzi. A czym te dni sie od siebie roznia bo nie kumam ...

Opublikowano

mi wszystko działa :) świetny bot, działa bez zarzutu, wszystkie opcje są :) po prostu świetne....

przydałoby się dodać coś takiego że wyszukuje danego przedmiotu w fabryce i go kupuje np: ubranie na 50k UM o bonusie 5k i więcej ataku! Wtedy jak go znajdzie to go kupuje (z opcją czy za kk czy za kasę) :D

Ciekawa opcja :D

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Opublikowano

Ciekawa lecz trudna do zrobienia.

Koło fortuny mógłbyś dodać :)

Opublikowano

W ogole nie wiem o co chodzi. Dokladniej opisz.

Edit:

Juz chyba kumam o co Ci chodzi. A czym te dni sie od siebie roznia bo nie kumam ...

hm to jest drobnostka zrozum

w prawym MPCym rogu bota jest napisane Profil 1 itd ja mam tych profili zapisane juz dosc duzo i mi sie myla nie dalo by sie zmienic nazwy z Profil1 na inna ?

Opublikowano

Ty tego nie zmienisz . Takie coś może tylko autor bota zrobić. Zapisz sobie w notatniku np jakie konto za jaki profil odpowiada jeżeli nie pamiętasz.I po problemie :)

Opublikowano

adik ? dlaczego jestes nie aktywny powinienes zdawac od czasu do czasu jakies relacje jak ida ci prace nad udoskonaleniem tego cacka jakiego masz jakies nowe funcke premium albo cos?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...