Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DL: FT2 Bot na treningi

adik_123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wie ktoś moze czemu mi wywala dosyć często bota jak zostaje mi 2-4 sekundy do konca tricku (error) ??

Jak wyskakuje error to wyczysc zapisane dane tricku i ustaw tricki od nowa.

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pytanko .Bot skączył mi trenować 1 k um .I podczas tego normalnie robił tricki .Gdy skączył trening 1 k um to automaczycznie bot przestał pracować i nawet tricków mi nie robi.Co jest nie tak???

Opublikowano

działa fajnie czasami zeruje licznik ale to tylko jak się źle ustawi, poza tym cud miód :D nawet te obrazki smieszne rozpoznaje... fajny bot bardzo dobry :)

Pizda śćiema jak nic nie idzie
Opublikowano

do autora programu:

program świetny znakomicie ze mna współpracuje, gratulacje. Żeby tylko mój komp nie miał tak mało ramu to i nie wywalałoby go tak często (u mnie max to 4-5 kont naraz otwartych)

Nie będę wspominał o tych 42 próbach wykonania tricku na poziomie 1 bo do tego już doszedłem co trzeba zrobić, zresztą wszystko jest ładnie opisane powyżej. Chciałbym tylko zgłosić jeden poważny błąd jaki wczoraj mi się przytrafił. Otóż włączyłem trening tricku na 8lvl (miały być 2 treningi czyli 8 i 9 lvl) i wytrenował mi zamiast tych poziomów jeden i ten sam 8 poziom ale aż 4 razy, za co rzeczywiście dostałem 4x po 220UM, ale trening tricku się zblokował na poziomie !!!12!!! i nie mogę go zaliczyć do max. czyli 10 lvl-u. Czy da się to jakoś odkręcić nie informując administracji gry? ;P No i czym mogło być to spowodowane? Dodam że za każdym razem zanim dodam TRICKI zeruję licznik.

Jeszcze jedna sprawa. Dziś z kolei włączyłem bota by wytrenował mi tylko 1 trick na 1 poziomie, a on zrobił mi wszystkie trzy poziomy (np ustawiłem by zrobił 1lvl tricku A, bym mógł zaliczyć Koło Fortuny, a następnie zrobić ręcznie 9 i 10 lvl tricku B). Czy tak powinno być?

Czy dołączenie zaliczania zakładki PRACA byłoby jakoś bardzo skomplikowane?

Pozdrawiam gracz z serwerów 5 i 7

Jarek

Opublikowano

Z tym 12lvl to faktyczne przegiecie i ja na Twoim miejscu bym tego nie zglaszal do administracji bo moze nie za ciekawie ;) Generalnie wszystko powinno smigac elegancko, ale czasem jakis blas sie wydarzy na ktory ja generalnie nie mam wplywu ... A jesli chodzi o zakladke praca to nie wiem czy jest sens bo ja podczas mojej przygody z ft nigdy z tego nie korzystalem, a gram juz troche cZasu.

Opublikowano

no na S5 może i nie ma sensu bo i ja nie korzystam, ale na S7 ja i mój klub cierpimy wciąż na notoryczny brak kasy i (a właściwie przede wszystkim) na brak producenta. Pewnie właśnie przez to musimy dysponować większą gotówką niż inni zwłaszcza jeśli jeden-dwóch graczy kupuje stroje dla całego klubu ;P

Opublikowano

Według mnie zakładka praca przydałaby się, ale bardziej mi zależy na informacji o nowej wiadomości, jeżeli podczas działania bota gram na ft w przeglądarce to nie dostaje informacji o nowej wiadomości, nawet liczba nieprzeczytanych wiadomości cały czas jest taka sama, dopiero jak wejdę w odebrane wiadomości to widze że ktoś do mnie napisał. Myślę, że dobrze byłoby aby bot informował mnie o nowej wiadomości, bo skoro bot działa, loguje sie na konto i wszyscy widzą mnie on-line i piszą wiadomości o których nie wiem że dostałem i mają prentensje do mnie czemu nie odpisuje skoro cały czas trenuje.

Opublikowano

Z tymi wiadomosciami jest spory problem bo czesto wyskakuja bledy. Po prostu bledne dane sa zwracane z serwera, dlatego tego na razie nie ma w bocie. Sprobuje cos w tej kwestii zrobic, ale nic nie obiecuje.

Opublikowano

polecam zatem wersję v1.3.6 w której wiadomości działają bez zarzutu... jeśli nie będzie komuś przeszkadzało że ma na jednym koncie 2 boty otwarte to sugeruję takie rozwiązanie. Może troche głupie ale zapewniam że skuteczne ;P

Opublikowano

coś pięknego, choć moim zdaniem podpunkt "Inne" jest w całości zbędny bo zajmuje raptem chwilę (ale rozumiem że niektórzy i na to nie mają czasu), a daje choć namiastkę świadomości że to jednak gram JA ;P

Może przydałaby się opcja dla właściciela klubu rozbudowy stadionu ;) (za dużo wymagam co nie? ) ... program zczytywałby czy jestem prezesem lub zastępca i ewentualnie udostępniał wtedy tą dodatkową opcję rozbudowy stadionu pokazując jednocześnie ile zostało do końca... więcej nie ma co upychać i zabierać władzom klubu bo po co, ale akurat upilnowanie rozbudowy jest chyba najbardziej kłopotliwe...

Moim zdaniem powinieneś z opcji usunąć "pracę". W mojej przygodzie z FT jeszcze ani razu z tego nie korzystałem.

a mnie akurat chyba najbardziej poza Normalnym Treningiem właśnie ta opcja interesuje więc jestem stanowczo ZA tym by opcja PRACA pojawiła się w programie.

Zresztą fakt posiadania możliwości nie obliguje nas do ich wykorzystywania za wszelką cenę, dlatego nawet jeśli będzie ta opcja w programie nadal będziesz mógł z niej NIEkorzystać ;) , prawda? ;P

Opublikowano

Zakladka inne na 100% zostanie bo sam z tego korzystam :D Rozbudowa stadionu tez odpada bo nie mam dostepu do tego i w ogole wydaje mi sie to zbedne. Mysle jeszcze czy wprowadzic pojedynek z gwiazdami (gra z najlepszymi/najslasbszymi zespolami/zwodnikami - zalezy jak kto sobie ustawi) i wymiana kolekcji kart. Z pracy tez nigdy nie korzystalem wiec trzeba to jeszcze przemyslec.

Opublikowano

Gepardzik, doskonale to rozumiem. Ale mimo wszystko marnowanie akcji na pracę jest bezsensowne(dla mnie oczywiście). Dlatego napisałem, żeby usunąć. Wtedy też mniejsza praca dla adik_123. :P

Opublikowano

....proszę, proszę, proszę.... niech będzie ta praca w opcjach!!! ;P Mi jest wręcz niezbędna... może dlatego, że niczego nie wbijałem dotąd w produkcję... i nadal nie zamierzam (może na następnym serwerze mi się odmieni)

widzicie... ilu użytkowników tyle potrzebnych i zbędnych opcji... dla mnie np. niektóre rzeczy jak właśnie INNE czy też Opcje (może prócz losowego opóźnienia) są zbędne... dla Was z kolei niezbędne ... i tak będzie w każdej sytuacji...

zauważcie że opcji w nowym bocie jest na tyle dużo, że program będzie zmuszony kontrolować "Kasę", by przypadkiem w NT nie wskoczył w narastające opłaty, bo ktoś nie odwiedził sklepu i nie kupił sobie np. Skutera czy Demona Ulicy... opcja "Praca" moze całkowicie wyeliminować zwłaszcza w początkowej fazie ten problem "kontroli budżetu"

Gepardzik, doskonale to rozumiem. Ale mimo wszystko marnowanie akcji na pracę jest bezsensowne(dla mnie oczywiście). Dlatego napisałem, żeby usunąć. Wtedy też mniejsza praca dla adik_123. :P

dla mnie właśnie nie jest bezsensowne (przynajmniej od pewnego poziomu nie na samym początku), ale rozumiem również Twoje podejście :P

Każdy z nas ma inny styl gry i każdy potrzebuje czegoś innego od programu, więc nie ograniczajmy go już na starcie... a co do pracy Adika to jestem pewien, że dla Niego to sama przyjemność pracować nad czymś na czym pracują zapewne już setki ludzi ;P Jak już zresztą napisałem mu to wcześniej jestem gotów wesprzeć finansowo dalsze prace nad programem ;P

Pozdrawiam ;)

Opublikowano

Mam problem z botem.Gdy uruchamiam hacka i klickam START to wyskakuje mi takie coś "Line 11784 (File "C:\Documents and Settings\1\Pulpit\ft2_v.2.0_by_adik.exe"):

Error: Subscript used with non-Array variable".O co może chodzić?

Przepraszam już działa wystarczyło zmienić przeglądarkę na Mozille Firefox bo na Google Chrome nie działało :)

Opublikowano

Adik czy jest możliwość dodania auto spammera? do tego bota tzn raz na 30min będzie pisał coś w zakładce np Fabryka?

Tak - jest mozliwosc.

Opublikowano

Ten spamer to dobry pomysł tylko trzeba będzie uważać na ruch jaki jest na czacie bo czasami rzadko kto pisze i nawet te 30 min nie wystarczy żeby poprzedni post zniknął z czata wraz z paskiem przewijania, pewnie to niemożliwe, ale przydałaby się opcja, aby spamer pisał wtedy, kiedy mojej poprzedniej wiadomości nie będzie.

Opublikowano

Ten spamer to dobry pomysł tylko trzeba będzie uważać na ruch jaki jest na czacie bo czasami rzadko kto pisze i nawet te 30 min nie wystarczy żeby poprzedni post zniknął z czata wraz z paskiem przewijania, pewnie to niemożliwe, ale przydałaby się opcja, aby spamer pisał wtedy, kiedy mojej poprzedniej wiadomości nie będzie.

Hmm... pomysl ok, ale nie wiem czy da rade to zrobic no i w gole sporo roboty z tym bedzie, ale ok pomysle nad tym.

Edit:

Przed chwila sprawdzilem i da rade zrobic spamera, zeby spamowal dopiero jak nie bedzie naszego ostatniego wpisu. Takze w kolejnej wersji spamer bedzie dzialal elegancko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...