Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DL: FT2 Bot na treningi

adik_123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mam takie pytanie czy jest ta nowa wersja czy co ? :P

Nowa wersja pojawi sie niebawem ... Prace nad nia sa b.zaawansowane, takze pozostaje wam cierpliwie czekac.

Opublikowano

Witaj adik korzystam z tego od ok czerwca lipca jak narazie nie mialem zadnych problemow ale juz od 2 dni przy klikniecu "Start" aby bot zaczol dzialac wyskakuje blad

Line 11784

Error:Subscript used with non-Array variable.

wiesz oco chodzi i jak to powstrzymac?

k%C3%B6lcs%C3%B6nhat%C3%A1s_eune_42_3_no

Opublikowano

Mam mały problem;d

problem-jak-ja-prdle..JPG

Nie wiem co mam z tym zrobic. zglosic to? czy raczej nie. i czy da sie to jakos naprawic bez zglaszania ;P

Opublikowano

Witaj adik korzystam z tego od ok czerwca lipca jak narazie nie mialem zadnych problemow ale juz od 2 dni przy klikniecu "Start" aby bot zaczol dzialac wyskakuje blad

Line 11784

Error:Subscript used with non-Array variable.

wiesz oco chodzi i jak to powstrzymac?

Istnieje kilka mozliwosci bledu:

- zle wpisane dane do logowania

- serwer gry padl

- jakis blad z trickami (wtedy nalezy wyczyscic dane trickow i od nowa je ustawic)

Mam mały problem;d

problem-jak-ja-prdle..JPG

Nie wiem co mam z tym zrobic. zglosic to? czy raczej nie. i czy da sie to jakos naprawic bez zglaszania ;P

Heh ja bym lepiej nie zglaszal :)

Opublikowano

Adik server dziala pole z trickami wyczyscilem haslo i nazwa urzytkownika tzn e mail jest poprawny co dalej ?

@eDit ok dziala przepraszam bardzo za klopot to byla moja wina ;D

zycze milej pracy ;D

k%C3%B6lcs%C3%B6nhat%C3%A1s_eune_42_3_no

Opublikowano

Sprobuj recznie tego tricka zrobic, moze wskoczy na maxa.

wyskakuje. buymbam.JPG

chyba nic sie nie da zrobic.

Opublikowano

Witam od dzisiaj zacząłem używać twojego bota na razie wrażenia pozytywne lecz mam dwa pytanie:)

1 czy bot zostawia jakieś ślady w logach ?

2 czy można by wprowadzić możliwość zatrzymania bota ?

Opublikowano

Witam od dzisiaj zacząłem używać twojego bota na razie wrażenia pozytywne lecz mam dwa pytanie:)

1 czy bot zostawia jakieś ślady w logach ?

2 czy można by wprowadzić możliwość zatrzymania bota ?

Z tego co wiem to logi wygladaja ok. W jakim celu chcesz zatrzymac bota ? Jak cos to zawsze go mozna wylaczyc.

Opublikowano

Kiedy można się spodziewać nowej wersji? Bo ten bot jest dobry, dobrze sie sprawuję i chciałbym z niego korzystać dalej.

Kwestia kilku dni ...

Opublikowano

Mógłbyś dodać np że po wytrenowaniu 1000 PA / 450 PA /300 PA . Pobiera automatycznie nagrodę ( karty ).

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Mógłbyś dodać np że po wytrenowaniu 1000 PA / 450 PA /300 PA . Pobiera automatycznie nagrodę ( karty ).

Heh, juz mam to dodane ;)

ps. Generalnie zostaly mi juz tylko tricki i bot bedzie gotowy.

Opublikowano

dzisiaj niestety cały dzień nie dało się użyć bota, wyskakuje błąd logowania... a wszystkie dane są prawidłowo wpisane, serwer też jest ok, bo ręcznie się dało zalogować, nie wiem czemu tak się stało, bo jak dotąd bot działał super ;) dane też były czyszczone i tak nic nie pomogło

Odśwież dane(akcje) , właśnie mi zadziałało choć nadal wyświetla się błąd logowania, ale wszystko mimo to działa ; )

Opublikowano

Bot jest napisany przeze mnie w 100% i jest darmowy w 100%. Nie trzeba wysylac zadnych sms'ow czy innych tego typu oplat.

Aktualna wersja bota 2.0 (do prawidlowego dzialania nie potrzeba zadnej przegladarki ani dodatku)

Dodalem tricki :) oraz kilka innych nowosci ...

Radze przeczytać "Pomoc", jak prawidlowo korzystac z bota. Od tej pory nie kasujcie nowych raportow z treningu. Bot sam sie nimi zajmie.

Zycze milego bocenia ;) w razie problemow i pytan piszcie. Licze na duzo + :D

Skan :

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=73e81a5edb11c1bdb440fcd956c92b8ed8576cf1a9b1a3baaab262d72e15b8d0-1321351560

screen bota(najnowsza wersja 2.0):

cc03f664f9b71.jpg

Linki do bota :

http://www.sendspace.pl/file/77c8ad47cc7a1cc463a3f24

Filmik przedstawiajacy dzialanie bota(stary filmik przedstawiajacy pierwsza wersje bota 1.0) :

ps. Jak chcecie zebym wrzucil na inny serwer(dzialajacy) to dajcie znac gdzie.

bot przestał działać prawidłowo jest błąd przy logowaniu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...