Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DL: FT2 Bot na treningi

adik_123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kiedy Ci sie bot wylacza ? Bo u mnie smiga na 3 kontach bez problemu.

Kilka razy wyskoczył jakiś błąd, ale narazie jest ok. Wyłączał mi się w trakcie robieniu triku (na samym końcu). Wyczyściłem zapisane dane i działa.

Opublikowano

Kilka razy wyskoczył jakiś błąd, ale narazie jest ok. Wyłączał mi się w trakcie robieniu triku (na samym końcu). Wyczyściłem zapisane dane i działa.

Jak wyskakuje blad to czyscimy zapisane dane i dajemy trick od nowa.

Opublikowano

mam problem z botem wczoraj zostawiłem boty(2) na cała nockę,aby nauczyły się paru trików ale co dziwnego.Zobaczyłem rano na pocztę okazało się, że bot powtórzy ponad 100 razy trening ale nawet jednego triku nie wytrenował .Bocik działał około 12h acha i jeszcze jeden problem jak chcę odpalić bota na drugim profilu to wyskakuje błąd tak samo jest na innych proszę.

Opublikowano

Wszystko ładnie robi tylko szkoda że nie ma funkcji przeliczania sławy ;/

Ale plusa masz

//Nie reklamujemy swoich kanałów.

Miyoshi

Opublikowano

WItam :) Mam następujacy problem , Gdy ustawiam bota i włączam start wyskakuje mi następujacy błąd :Line 1184 (File "C:\ SCIEZKA\Downloads\ft2_bot_v.2.0_by_adik.exe"): Erro: Substript used with non-Array variable.

Dodam ze ten błąd wyskakuje przy przeglądarce Firefox i google chrome. Proszę o pomoc :) Dziękuje

Opublikowano

cały czas tak masz? na jakim serwerze grasz? może wyłączyli serwer i ci właś nie tak wyskakuje ale nie jestem pewien.Mam pytanie, kiedy będzie nowa wersja bota z powiadomieniami o privie? Jak bot jest włączony to wszyscy widzą mnie online a ja nie wiem nawet że coś do mnie napisali :)

Opublikowano

Tak, co startuje bota to mam ten błąd. Gram na serwerze 7 :) Może masz jakieś wskazówki dla mnie ? Serwer smiga bo cały czas jestem zalogowany i recznie trenuje :)

Opublikowano

Tak, co startuje bota to mam ten błąd. Gram na serwerze 7 :) Może masz jakieś wskazówki dla mnie ? Serwer smiga bo cały czas jestem zalogowany i recznie trenuje :)

Sprawdz czy dobrze podales - email, haslo, serwer.

Opublikowano

WItam :) Mam następujacy problem , Gdy ustawiam bota i włączam start wyskakuje mi następujacy błąd :Line 1184 (File "C:\ SCIEZKA\Downloads\ft2_bot_v.2.0_by_adik.exe"): Erro: Substript used with non-Array variable.

Dodam ze ten błąd wyskakuje przy przeglądarce Firefox i google chrome. Proszę o pomoc :) Dziękuje

Dodam że autor pisał że nie korzysta z przeglądarki ... :)

I wiesz o tym że na s7 jest przeciążony serwer ? Jak się zwyczajnie logujesz to nie raz tak wyskakuje. I jeśli tak jest to bot tego nie ominie i też się nie zaloguje :).

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

A ja dzisiaj widzę że mi nie chce trenować Normalnego , pisze : masz aktualną wersję bota , zalogowano pomyślnie itp . I nie trenujje .... wie ktoś co to ? :D

Opublikowano

A ja dzisiaj widzę że mi nie chce trenować Normalnego , pisze : masz aktualną wersję bota , zalogowano pomyślnie itp . I nie trenujje .... wie ktoś co to ? :D

U mnie bot działa. Musiałeś coś źle ustawić.
Opublikowano

wyłączyłem bota esc , a teraz nie mogę go włączyć ;< wylogowałem się z ft2 i zalogowałem znowu ale bot nadal nie chce odpalić, co zrobić ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...