Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DL: FT2 Bot na treningi

adik_123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A możecie dać linka do nowszej wersji bota?

Zrob screena od razu po wlaczeniu bota. Bez naciskania przycisku "start".

Masz starą wersję bota wyskakuje ...

Ok działa już .

Mogę 30 botów na raz :D ?

Mozesz, ale musisz miec te 30 kont :)

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mi zaczal jakis error wyskakiwac i mam juz 12 probe tricku ale tylko na jednym koncie tak mam na 2 dziala poprawnie

Zrob tak, jak jest napisane w pomocy. Wlacz od nowa bota na profilu, ktory sie pogubil z trickiem i nacisnij tam "Wyzysc zapisane dane". Pozniej wejdz na ft i sprawdz czy trick jest aktualnie uczony. Jezeli nie to wystartuj bota od nowa z trickiem, a jezeli jest uczony to poczekaj az sie skonczy.

ps. Napiszcie ile najmniej i najwiecej prob potrzebowal bot u was, zeby odgadnac tricka.

Opublikowano

Witam

Ta ostatnia Twoja wskazówka " ps. Tylko nie szalejcie z wbijaniem po 10k pkt akcji codziennie ;)" ....może nie zadziałać :D

A ja mam problem z "innej beczki" mianowicie :

jak po raz pierwszy załączam FT to mi wiesza całego FF na ok.5-10 sekund,nawet minimalizuje i potem powraca :) tylko na tej grze przeglądarkowej :( i nie wiem co jest. Dzieje sie juz tak od jakiegoś czasu o nie wiem jak to zdiagnozować. Ktoś poradzi cos mądrego :)

Opublikowano

Witam

Ta ostatnia Twoja wskazówka " ps. Tylko nie szalejcie z wbijaniem po 10k pkt akcji codziennie ;)" ....może nie zadziałać :D

A ja mam problem z "innej beczki" mianowicie :

jak po raz pierwszy załączam FT to mi wiesza całego FF na ok.5-10 sekund,nawet minimalizuje i potem powraca :) tylko na tej grze przeglądarkowej :( i nie wiem co jest. Dzieje sie juz tak od jakiegoś czasu o nie wiem jak to zdiagnozować. Ktoś poradzi cos mądrego :)

Nie mam pojecia czemu tak sie dzieje. Uzywasz najnowszej wersji bota(2.0) ?

Opublikowano

A ja mam trochę inny "problem". Ustawiłem sobie dzisiaj w nocy bota na tricki. I mam mały problem, bo bot wytrenował 5/3 trików [!!??]. Nie wiem jak to jest możliwe, czy to jakiś bug ? :P Mogę za to dostać bana ?

beztytuuyoz.jpg

Opublikowano

Ja tylko narazie zawuważyłem jednego Buga jeśli trenuję na 10 poziomie i wyłącza bota bądź komputer to przy na następnym włączeniu bot źle zlicza czas.

Opublikowano

Ja tylko narazie zawuważyłem jednego Buga jeśli trenuję na 10 poziomie i wyłącza bota bądź komputer to przy na następnym włączeniu bot źle zlicza czas.

Znam ten blad i nie dotyczy to jedynie 10 poziomu. Po prostu po ponownym wlaczeniu bota bot czasami zle pokazuje ile do konca tricku zostalo czasu i zle pokazuje %. Nie panikujcie w tym momencie i sprawdzcie jedynie na FT czy trick dalej jest uczony. Jezeli tak to spokojnie poczekajcie az sie skonczy. Gwarantuje, ze mimo to bot i tak bedzie dobrze dzialal.

5/3 nauczonych trickow , niezle :) Kazdy by tak chcial ;) Mysle, ze miejscowy ma w tej kwestii racje.

Opublikowano

dlaczego gdy włanczam bota nic sie nie dzieje rzadna strona sie nie wyswietla ani nic a pisze ze zalogowany poprawienie nie wiem o co chodzi

mozrepl 1.1 jest! a i tak nic

Opublikowano

Jeśli zostawiłeś przed północą to bocik sobie trenował, po północy się zresetowało i dalej trenował.

Niestety nie, bo wczoraj również trenowałem 3/3 trików.. :D Więc nie mam pojęcia jak to się mogło stać

Opublikowano

dlaczego gdy włanczam bota nic sie nie dzieje rzadna strona sie nie wyswietla ani nic a pisze ze zalogowany poprawienie nie wiem o co chodzi

mozrepl 1.1 jest! a i tak nic

Ta wersja bota nie potrzebuje juz zadnej przegladarki i dodatkow.

Bocik spisuje się doskonale. :) Dziękówka. A właśnie, jeśli chodzi o większą ilość pojedynków, to sam je stoczy wydając pp?<powyżej dziennego limitu>

Nie i jak ma sprawdzac premie u managera tez nie pobiera zadnych pp. Bez zadnych obaw mozna to uzywac.

Opublikowano

Teraz jeśli próbuję włączyć bota wyskakuje Subscript non variable czy coś takiego

Sorry, ale chyba to jest związane z problemami serwera.

Opublikowano

Teraz jeśli próbuję włączyć bota wyskakuje Subscript non variable czy coś takiego

Sorry, ale chyba to jest związane z problemami serwera.

Serwer 7 teraz padł, recznie tez sie nie wejdzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...