Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DL: FT2 Bot na treningi

adik_123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To już nie możemy się doczekać kiedy wyjdzie :P Jak działa już w 100% byś go udostępnił. Bo widzę że kolega jest doświadczonym programistą :P

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dla ciekawskich screen bota ;)

bot1n.jpg

Jutro powinienem go wstawic. Zostaly mi jeszcze 2 rzeczy do zrobienia przy nim.

Jednoczesnie bedzie mozna miec uruchomionych 30 roznych profili na raz :)

Opublikowano

Zostala kwestia zabezpieczenia pliku przed ciekawskimi, a to wcale nie jest takie proste. Za duzo godzin sie nad tym napracowalem zeby teraz pierwsza lepsza osoba ukradla kod bota.

Opublikowano

Wiesz adik - równie dobrze mógłbyś więc brać opłatę za bota - wiadomo, że to Twój autorski bot. Jeśli już nawijasz o kodach ze środka, to raczej wątpie aby ludzie zainteresowali się podrzędnym botem jak już będą mieli najlepszego dla siebie pobranego na PC. Trochę zbyt szeroko patrzysz bo jeśli robisz za darmoszke to nie powinienes bawić się w tego typu sprawy... skoro dasz go za friko to oznacza, że się Tym bawisz nie spinasz, a teraz jedno wyklucza drugie.

img749.png
Opublikowano

Wiesz adik - równie dobrze mógłbyś więc brać opłatę za bota - wiadomo, że to Twój autorski bot. Jeśli już nawijasz o kodach ze środka, to raczej wątpie aby ludzie zainteresowali się podrzędnym botem jak już będą mieli najlepszego dla siebie pobranego na PC. Trochę zbyt szeroko patrzysz bo jeśli robisz za darmoszke to nie powinienes bawić się w tego typu sprawy... skoro dasz go za friko to oznacza, że się Tym bawisz nie spinasz, a teraz jedno wyklucza drugie.

Chodzi o to, że exe'lka i skrypt to są 2 inne rzeczy. Jak ktoś ma zabezpieczony program to nic z niego nie zrobi, a jak ma kod (łatwo wyjąć z niezabezpieczonego programu) to może go użyć w niecnych celach jak czerpanie z niego zysków albo coś w tym stylu.

Opublikowano

Koleś nie każdy jest super pro elo bogaty aby kupować boty do gier. Na szczęście są tacy ludzie jak Adik i rozumieją to... Widać że za dużo w dupie masz ...

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Macie na szybko linka do bota. Zaraz zrobie update na 1 stronie. Piszcie, jak Wam dziala bot i piszcie jaki macie system, i serwer na ktorym gracie. Mam nadzieje, ze docenicie moja proca bo sie przy nim mega narobilem.

edit:

Jak ktos zdazyl pobrac wczesniejszy link niech na nowo pobierze bota bo w tamtyym byl blad.

http://www.sendspace.pl/file/77c8ad47cc7a1cc463a3f24

Opublikowano

win 7 64 bit ,serwer 7 bot działa jak należy :) , szkoda że wszystkie tricki wcześniej zrobiłem :( . Jest jakieś powiadomienie o pw ? w przeglądarce można było zobaczyć czy dostałem pw a tutaj nie widze takiej opcji

Opublikowano

Radze przeczytać "Pomoc", jak prawidlowo korzystac z bota. Od tej pory nie kasujcie nowych raportow z treningu. Bot sam sie nimi zajmie. W nastepnej wersji bedzie opcja ze przyszla wiadomosc.

Opublikowano

trening mi dziala ale nie moge robic trickow gram na s4 (windows vista)

Robisz wszystko jak trzeba ? zaznaczyles trick jaki chcesz trenowac i nacisnales 'dodaj' ?

edit:

No i fajnie.

Opublikowano

hmm wszystko pięknie ładnie ;)) Tylko nie wiem czy tylko ja tak mam ze jak np. w treningu wybiore atak i dam start to trenuje ale jak robie cos na kompie i uzywam tego kółka na myszce to w bocie zmieniaja sie trenngi ktore wybralem np z atak na bronienie, celnosc itp

da sie cos z tym zrobic ?

Opublikowano

Masz starą wersję bota wyskakuje ...

Ok działa już .

Mogę 30 botów na raz :D ?

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...