Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DL: FT2 Bot na treningi

adik_123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie chce zalogować przez bota na s7 włącza się firefox i strona FT do logowania i żadnego działania a po kilku sekundach jakiś błąd o co może chodzić nowe zabezpieczenia???

lewbvb2.png

Opublikowano

no właśnie nie.... pare dni temu na s7 padł i admini coś zmienili w treningu ze wywala, ... adik pokombinuj coś i sprawdz to dla dobra FT :D

To jakim sposobem mi działa? Jeżeli nie umiecie poradzić z czymś takim, to w ogóle nie zabierajcie się za to. Bot działa i ma się dobrze na s7. Chcesz, to ci film nawet zgram...

Opublikowano

Witam S7 wywala

nie moze sie odswiezac bo maja wprowadzony jakis licznik na dole jesli on przekroczy limiit to wywala

poprostu jakbys mogl zrob bota bez oswiezania ktory klika co 24 - 25 sekun z tego co mi wiadomo najlepiej wtedy klika

Opublikowano

Witam S7 wywala

nie moze sie odswiezac bo maja wprowadzony jakis licznik na dole jesli on przekroczy limiit to wywala

poprostu jakbys mogl zrob bota bez oswiezania ktory klika co 24 - 25 sekun z tego co mi wiadomo najlepiej wtedy klika

Testuje na s7 i w ogole mnie nie wywala ... ale ok postaram sie zrobic opoznienie(kazdy sobie ustawi ile bedzie chcial) po kazdym treningu. Po weekendzie powinienem wrzucic nowa wersje.

Opublikowano

Faktycznie, takie coś by się przydało, bo bynajmniej u mnie za nim kliknie właściwą umiejętność to stronka się 3 razy odświeża i 2 razy wyskakuje komunikat, że nie da się uczyć dwóch tych samych umiejętności.

Opublikowano

Witam , gram na s7 najnowszy firefox system xp pro . Wpisuje w programie swoj email i hasło swiat , trenowanie -atak -500 i naciskam start wyskakuje mi glowna strona footballteam.pl ale nie loguje sie , nawet po wpisaniu samemu emaila i hasła nadal i tak nie trenuje . Mógłby ktoś pomóc ?

Wszystko działa , poradziłem sobie z problemem . Czy jest bot na triki ?

Opublikowano

Działa na s7?

Mam problem

Wpisalem haslo itd i naklikam zaloguj

i wyskakuje mi :

_FFstartProcess==> General Error : error reading registry entry for FireFox.

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Mozilla\Mozilla

Firefox\*CurrentVersion*\Main\PathToExe

Error from regread:1

87d8.jpg

Opublikowano

Jezeli wszystko bedzie przebiegac po mojej mysli to za tydzien udostepnie nowa wersje bota do ktorej nie bedzie juz potrzeba przegladarki i pojawi sie opcja "tricki".

Opublikowano

mi bot nie chce działać wciąż wyskakuje jakiś błąd wam też ??? gram na s7

Mi bot cały czas działa na s7, więc nie wiem z czym masz problem.

Opublikowano

Potrzebuje kilka lewych kont na roznych serwerach w celu testowania bota. Jak ktos ma niepotrzebne konto to moze mi je użyczyć na kilka dni. Jak cos to na priv. Bot jest juz gotowy w 95% sa w nim tricki i kilka nowosci. Takze za kilka dni go wypuszcze, jak wszystko bedzie ok :)

fajnie ze ktos sie zainteresowal :/

Opublikowano

Bot juz praktycznie w 100% dziala. Ta wersja to bedzie "petarda" od razu mowie :D Mozliwosc trenowania i wbijania trickow w tym samym czasie na wielu kontach, cos dla multikonciarzy :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...