Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DL: FT2 Bot na treningi

adik_123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Da się jakoś ustawić bota, by używał 1 zakładki? Troszkę to uciążliwe, gdy normalnie nie możesz przeglądać zakamarków internetu. :P

Opublikowano

odpal sobie jeszce raz mozille i se przegladasz a tam trenuje w spokoju ":)

Nie ważne w jakim świata miejscu, ważne że Ruch mam w mym Niebieskim SeRcu.

Opublikowano

odpal sobie jeszce raz mozille i se przegladasz a tam trenuje w spokoju " :)

Próbowałem tak robić, ale zmieniał mi ciągle na stronę FT. :P Spróbuję od nowa zgrać addon i może to pomoże,
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Od kilku tygodni bocik działa wyśmienicie, ale dzisiaj zdarzył się taki problem, że jak tylko bot próbuje coś trenować to od razu wyskakuje "Twoja sesja wygasła..." itd. :[ I teraz nie wiem czy to moja wina, czy wina zabezpieczeń FT, czy może to wina ze strony bota. Jakieś sugestie?

s7

win7 64-bit

bot v1.6.2

Opublikowano

No mnie tez zaczyna wywalac czesciej . Moze wczoraj wprowadzili jakies nowe zabezpieczenia bo widzieli ze troche ludzi ma boty :x .

adik_123 , a ile trenowales na bocie ze nie zauwazyles ze Cie wywala?

Opublikowano

Mam lekki problem - bo gdy nastawiam bota to co jakieś dwie minuty mnie wylogowuje. Prawdopodobnie bot za szybko działa, a FT2 wprowadziło kicki za zbyt szybkie klikanie w treningu. Jeżeli wiecie o co chodzi to powiedźcie, bo nie mogę w 100% skorzystać z niego.

@przed tą aktualizacją również wyrzucało - więc to nie przez nią.

Opublikowano

damian29 na jakim serwerze grasz ? probowales na innych serwerach? jak nie to sprobuj i powiedz czy na innych tez Cie wywala.

adik 123 najprawdopodobniej teraz juz na wszystkich kazdego wywala bo raczej bot za szybko trenuje . Mozna by bylo zrobic odstepy kilku sekundowe wtedy raczej by nie wywalalo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...