Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DL: FT2 Bot na treningi

adik_123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

musisz najpierw włączyć bota, a on sam włączy mozillę. przy włączaniu bota wszystko zamknij najpierw ;) tzn, zamknij wszystkie okna przeglądarki.

Opublikowano

Pomógł reinstall przeglądarki. Szacunek dla twórcy za brak pobierania opłaty za programik. Chodzi elegancko :) Pozdrawiam

Opublikowano

Czy jest jakiekolwiek zagrożenie wykrycia tego bota?

Póki co sprawuje się znakomicie, choć mam nadal wątpliwości

btw. Jakim cudem bot potrafi nacisnąć odpowiedni obrazek? :D

Opublikowano

Czy jest jakiekolwiek zagrożenie wykrycia tego bota?

Póki co sprawuje się znakomicie, choć mam nadal wątpliwości

btw. Jakim cudem bot potrafi nacisnąć odpowiedni obrazek? :D

Ja uzywam tego bota od ponad roku i 0 problemow. Zagrozenie hmm... moze tyl ze bot klika zawsze co x czasu. W nastepnej wersji pojawi sie mozliwosc celowego loswego opozniania bota, zeby nie klikal dokladnie tak samo. Dodatkowo planuj wprowadzic tricki, ale nie obiecuje bo to w ch... roboty.

Opublikowano

Ja uzywam tego bota od ponad roku i 0 problemow. Zagrozenie hmm... moze tyl ze bot klika zawsze co x czasu. W nastepnej wersji pojawi sie mozliwosc celowego loswego opozniania bota, zeby nie klikal dokladnie tak samo. Dodatkowo planuj wprowadzic tricki, ale nie obiecuje bo to w ch... roboty.

Jeżeli wersja z trickami dojdzie kiedyś do skutku, to będzie płatna jak jej odpowiedniki na forum, czy raczej tak samo jak ten bot?

Opublikowano

Na ta chwile nie planuje wprowadzac oplat, a jezeli pojawila by sie opcja oplat to jedynie dobrowolna (kto chce ten drobna oplata moze podziekowac,ale nie musi ...). Tak to widze na dzis ;)

Opublikowano

Niby robie, ale bede potrzebowal lewego konta z 10k um do testowania trickow. Obojetnie jaki serwer. Jak ktos ma do oddania to niech pisze na priv. Od razu mowie ze tricki to niepewna sprawa bo to w ch... roboty.

Opublikowano

No adik gratulacje bot od paru tygo dziala bez problemów, Bardzo mnie cieszy to iz aktualizujesz go a także "może" dodasz opcje tricki.

życzę ci z calego serca aby ci sie udal bo na tricki, posiadam konto 8k um na s7, jesli chcesz moge Ci podac passy na pw ;] tylko napisz

graphic.png
Opublikowano

Witam,dzięki za prace nad botem,Adik dałbyś rade zrobić bota na więcej kont tak ze 3 jednocześnie na przykład jeden firefox jest następny pod chroma i kolejny na opere to chyba mniej roboty niż trikami:)?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

na s6 działa znakomicie używam ok miesiąca albo więcej i nie miałem żadnego problemu 3 umeiejtnosci ładnie trenuje :) pozdrawiam

czekam na tricki :}

k%C3%B6lcs%C3%B6nhat%C3%A1s_eune_42_3_no

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...