Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tylko na ch1 znalazlem duzo bambi i to jeszcze przy mikolaju ale zero Cometow ;/

a na innych ch ani bambi ani comety wtf ;/

Comety respia losowo na Sohan:P

Opublikowano

Ja bym naprawdę bardzo chętnie zagrał ale nie lubie zaczynać znowu od początku bez itemów :( Dałby ktoś jakieś itemki dla sury/woja na początek? Byłbym naprawdę bardzo wdzięczny ! Proszę o kontakt na PW jak co :)

Opublikowano

Istvan ile dropłeś tych skarpetek w 4h w lesie? Bo też mam 80lv i zastanawiam się czy opłaca się tam dropić. Miałeś rękawicę złodzieja?

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Istvan ile dropłeś tych skarpetek w 4h w lesie? Bo też mam 80lv i zastanawiam się czy opłaca się tam dropić. Miałeś rękawicę złodzieja?

Ja dropnalem tylko 5 tla pokazanie jak to dziala:P To z 10-15 min dropilem bez rekawicy:)

Opublikowano

xxx

58615817944279342242.png

"Można spędzić w sposób sensowny lata z jednym człowiekiem po to, by mu pomóc w zrozumieniu siebie."

Opublikowano

A nie znacie przypadkiem dropu z tych prezentów? Opłaca się je dropić? :P

Z 2 sztuk dostałem 250k i 5 potek na szybkość zaklęcia:P Można też dostać duchowy np:P

Opublikowano

Zaczynam grać na tym globalu. Czy ceny takie jakie są podane na 1str są nadal aktywne i gdzie gra najwięcej ludzi?(red?- Pandemonia)?

Opublikowano

Jinno bardzo duzo polakow. Cenki masz male aura max 800k-1kk silne 200-300 czarowane 300-450 rada pustelnika 1.6-1.8kk egzo 2,4kk+

malze 500k a np fms +9 15 srednie czysty 10-12 kk duze srednie tj 35+ jakies 30kk

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...