Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

myśle ze FoHacademy mozna rozwiązać, tam jest teraz online 5 osób na krzyż ;x

a jak wiecej to wejda na 30min ;p

odszedłem z gildii bo nie ma co zajmowac miejsca nich nowi wejda z 3 lv siedza, bo ten kto założył gildie powinien czesciej wchodzić i ogarniac ludzi ;p

jak narazie 26lv, niechce mi sie expic troche ;p

ale koziki+9 czekają :D

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powiem tak nie wiem czy nie ukradliscie obrazku Eternalowi i pytanie czy gra z wami GoodNight jak tak to chyba do was nie dojde a jestem w Jinno

Opublikowano

Powiem tak nie wiem czy nie ukradliscie obrazku Eternalowi i pytanie czy gra z wami GoodNight jak tak to chyba do was nie dojde a jestem w Jinno

GoodNight nie gra z nami :P Eternal miał podobny obrazek aczkolwiek nie jest on pixel w pixel taki sam :P Poza tym Eternal już praktycznie nie istnieje :P

Opublikowano

Pisal do mnie czy go podexpie to mu napisalem, ze byc moze jak bede mial czas wolny to skoczymy do v2, ale.. Zawsze jest jakies ale - mowil, ze ma go expic jego kolega w v2 bo obiecal mu zmianki/dodania wiec takze i mi zlozyl taka oferte - nie przyjalem jej. Napisalem tylko, ze jesli bede mial czas i checi to mozna poexpic.

Po pierwsze ja nigdy nikomu nic nie obiecuje, a on sie uczepil. Najpierw powiedzial, ze o 16, potem o 14 i tak schodzil z godziny. Skonczylo sie na tym, ze zaczal mnie wyzywac od oszustow itd itp.

- Pierdola mnie tacy idioci. Gralem w metka od 'poland' wiec znam takich jak on. Skonczylo sie na tym, ze dostal mute na czat chociaz moglby dostac bana na IP za to co pisal mi na PW.

anyway. na chj mialbym oszukiwac jakiegos dzieciaka, ktory zaniza sredni poziom inteligencji tego kraju ? :)

Opublikowano

Jak widać wszystko rozwija się w dobrym celu :) kwestia 2 miechów może 3 i gildia FullOfHate będzie top 1 w Pandemonii :) ludzie są zgrani , wiedzą co robią oraz wiedzą czego chcą , zatem zachęcam do grania ma metin2.sg:)

edit%%

Co do naszego loga gildii.. mamy w logu gildii Orzełka.. to , że jakaś inna gildia miała go również to tylko i wyłącznie kwestia przypadku ponieważ eternal jak i FullOfHate to Polskie gildie zatem nie wiem czemu ktoś robi problem z tego, że mamy orzełka w logu gildii?

Kupie Konto z EQ Na s7 lub s26 :) każda waluta wchodzi w gre.

Opublikowano

Jak widać wszystko rozwija się w dobrym celu :) kwestia 2 miechów może 3 i gildia FullOfHate będzie top 1 w Pandemonii :) ludzie są zgrani , wiedzą co robią oraz wiedzą czego chcą , zatem zachęcam do grania ma metin2.sg:)

i tu muszę sie troche pożalić

moze FoH jest zgrane ale akademie olewacie ;x

było mówione ze do foH ida z 25lv+, a widac jak latają z 15lv ...

co do tego podexpienia to nie mam żalu bo jak widze to trzeba było minimum 31lv ;p

PS jak macie problem z logo to ustawcie sobie logo PZPN ;x

bo ta wasza rozmowa kojarzy mi sie z ta afera o logo na koszulkach

Opublikowano

Byłbym bardzo wdzięczny, gdyby ktoś wypisał tutaj ankiety, reklamy, za które faktycznie dostał TP z amerykańskich IP.

Opublikowano

@DeDe92

Prawdopodobnie za wszystkie sie dsotaje jesli team ma dobrze podpisane te kontrakty.

Na mt2.us jak robilem to za wszystkie dostawalem, mniejsze ilosci ale za WSZYSTKO.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

@GoodNight jest liderem(Insomniac). a kto zadal idiotyczne pytaniem czy nie ukradlismy loga-orzelka(nick z sg)?

Podobne logo ma 21312312312311124782461753247gildi jak nie wiecej xD

Opublikowano

@DeDe92

Prawdopodobnie za wszystkie sie dsotaje jesli team ma dobrze podpisane te kontrakty.

Na mt2.us jak robilem to za wszystkie dostawalem, mniejsze ilosci ale za WSZYSTKO.

Ja na 20 DOBRZE zrobionych reklam/ankiet, z potwierdzeniem maila, dostałem tylko z pięciu punkty.

Opublikowano

Akademia była dlatego, że wiele osób dochodziło.. i po 2 dniach przestawały grać i zapychały miejsce w gildii.. Paru już odpadło , paro zostało wiec można usunąć akademie.. ;) teraz lece do szkoły, jak wróce pogadam z Inso o rozwinięciu akademii

Kupie Konto z EQ Na s7 lub s26 :) każda waluta wchodzi w gre.

Opublikowano

Istvan ale na email od konta wlasnie jak robilem wyskoczylo dalem email nie doszlo.wczoraj norm.

Ale moglem 1raz zrobic tylko.

Każda oferta arca max ma inne warunki.

Przeczytaj dokładnie, jakie warunki musisz spełnić, aby otrzymać TEC POINTS.

@50% exp jest, więc expi się szybko.Wczoraj miałem 44lv, a dziś mam 56 surą WP.

Wszystkie poradniki w "O mnie" i na moim profilu YouTube.

51dd70965ae71.png

!!!HIT!!! -- Pełno klientów na DT nawet na najstarszym kompie bez zamuły!

!!!HIT!!! -- Nowa modyfikacja do Metina FastKill

World of Metin2

Opublikowano

O to miło i przyjemnie.

Zaczął bym teraz o tej porze grę, ale nie mam eq na początek, a przydałoby się coś. :3 Lubię być +9 :3

1321773425-U215643.png

Opublikowano

Solo expiłeś?:D Spałeś coś w ogóle?:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...