Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@reks100

Tak, to prawda, 110 lvl zostanie wprowadzony w Poniedziałek <tak mi sie wydaje>.

@topic

Co do dropienia, to baardzo się opłaca. Bez sponsor pay, kupiłem za 200k rękawice złodzieja na 2h i :

- x2 aury

- x2 fms

- kd defa +4

- oz czarowana zbroja (pewnie troche warta)

i w ciul innych ku i kd :)

Na prawdę, nie opłaca się marnować tych reklam na początkowe eq, bo później kasa wam się bardziej przyda, a reklamy wiecznie nie będą wam działały.

P.S. mógłby ktoś każdy ten itemek wycenić ? Będę wdzięczny.

fb.com/myrodj

Opublikowano

grałem tam tydzień i fajnie mi się grało bardzo fajne eventy takie jak np gold fever czy cos takiego :D w ciągu 1h dorobiłem się 500k expiac na dzikusach podnosząc tylko yangi. Jedynym - dla tego serwera jest fakt ze potrzeba o wiele więcej doświadczenia na dany lvl. Na PLu na 30 lvl potrzeba 2,1kk expa a na sg ok 4kk :<

nie gram tam ponieważ mam już bardzo dobra postać na metin2 US (silne prawie na G)

jeśli ktoś by chciał to mam na metin2 SG około 7,5kk 2 hermity marmurek i jakieś itemki na mały lvl + 9 i jakieś śmieci o łącznej wartości ok 2-3kk mogę dorzucić jeszcze postać woja mentala i ninje deggera 30 lvl

jak coś pisać na gg 13352630 dogadamy się co do ceny :>

DAJ +

Opublikowano

Z expem to jest tak. Wczesniej na 76 860kk, teraz okolo 138kk. Oczywiscie otrzymywane PD z mobow tez jest zmniejszone, ale czlowiek lepiej sie czuje widzac te 138kk :))

Opublikowano

Zmiany tabeli expa nieznacznie wpłyną na niskie lvle, natomiast troszeczkę ułatwią wbicie lvla na 75+, krążą też plotki, że jest to przygotowanie do zwiększenia limitu lvlowego na serwerze do 100+ :P

Budowniczy
Opublikowano

Nie wiem jak tam wy ale ja tam mam trudności w ogóle coś sprzedać ;/ Obojętnie co bym sellał nie kupią mi tego. Więc się zdenerwowałem i zakończyłem grę :)

Opublikowano

taki sam;P

btw Polakos lamo po co na server gf idziesz xD

Na SG czytam skille i biologa oddaje, bo nie mam weny jakoś expić:D Poza tym wbije aure na G za miesiąc i zacznę lvle cisnąć:D

Opublikowano

@UP

Jak ci się uda to trafisz na event gdzie bijesz lykosa i dostajesz 3 bodzie tak jak ja xD

@Topic

Sellam bodzie w jinoo na razie potem zaczynam grę w shinshoo

Nick: jamahax

Opublikowano

taki latwiejszy PL z tym DT masz u mnie +sa i przeczytalem twoja cala lekture pomysl i zapowiedz na temat serwa bardzo mnie zaciekawila

Opublikowano

Nie wiem dlaczego ale sporo Polaków zaczelo odchodzic z serwa ... poszliscie na GF i po paru dniach wam sie znudzi.... powodzenia

Tu ma sie okazje wbic eq a bonami i skile na P ... a na Plu ? hmm no jak masz kase to oczywiscie

Wszystkie poradniki w "O mnie" i na moim profilu YouTube.

51dd70965ae71.png

!!!HIT!!! -- Pełno klientów na DT nawet na najstarszym kompie bez zamuły!

!!!HIT!!! -- Nowa modyfikacja do Metina FastKill

World of Metin2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...