Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurw... na hackach sobie nie pogracie !!! 5min i ban ... gwarantuje to wam a po zatym nie chcemy tu zadnych hakerow...

Ja gralem od 0 nikt mi nic nie dal ... ktos wam da itemek +9 to macie szczescie . a czesto daja ...

Gawra po co ty idziesz do Jinno ... pff nie rozumiem tego.

Jutro OX o 17:00,Sroda Zuo 16 Czwartek 21 OX

W sprawie gildii przyjmujemy nowych graczy do Akademii wiecie co to chyba? Idziecie do miasta ...tam lata pełno polakow z naszej akademii "FoHacademy" I piszesz do gracza z tej gildii on Ci na 100% da zaproszenie i to tyle ;)

1 gildia nazywa sie "FullOfHate" przyjmujemy od 25lv ... wiec w akademii macie szanse sie wybic ;) Tyle ode mnie ... i prosze nie spamowac ze pogracie se na hakach bo wam gwarantuje ze nie ^^

Wszystkie poradniki w "O mnie" i na moim profilu YouTube.

51dd70965ae71.png

!!!HIT!!! -- Pełno klientów na DT nawet na najstarszym kompie bez zamuły!

!!!HIT!!! -- Nowa modyfikacja do Metina FastKill

World of Metin2

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Metin2Singapore

Jesli to nawiazanie do mnie to polecam troche czytania ze zrozumieniem, bo pytalem czy moge wbic przez KMRMODA poniewaz clienta bedzie sie sciagal 4h około. Czy ja gdzies pisalem o jakis hackach? No nie sadze...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

@ `NJoy

Zalezy jak na to spojrzec, slowo "mod" nie wskazuje Ci wcale na to ze sa w nim hacki lecz na to ze jet zmodyfikowany. Modyfikacja moze to byc rowniez chociazby zmiana wygladu broni na 1 lvl - juz masz "mod"...

A kamermod to sam w sobie nie hack, bo wchodzac w gre przez kmr i grajac normalnie wcale nie uzywasz zadnego ze wspomagaczy znajdujacego sie tam...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

@up

tyle że oni cie wyłapią, że odpalasz clienta z innego pliku ;p

nie sądze, aby kamer zrobił taką same strukturę pliku odpalającego clienta jak ci goscie od sg

wysle sie do nich log, a to wystarczy do bana

Opublikowano
A kamermod to sam w sobie nie hack, bo wchodzac w gre przez kmr i grajac normalnie wcale nie uzywasz zadnego ze wspomagaczy znajdujacego sie tam...

Nawet jeśli byś zmodyfikował lekko klienta to nawet za to byś dostał bana. Piszę ogólnie.

Wszystkie poradniki w "O mnie" i na moim profilu YouTube.

51dd70965ae71.png

!!!HIT!!! -- Pełno klientów na DT nawet na najstarszym kompie bez zamuły!

!!!HIT!!! -- Nowa modyfikacja do Metina FastKill

World of Metin2

Opublikowano

Dobra temat odnosnie kmrmoda mozna skonczyc, Napisalem do jednego z GMów i dowiem sie na ten temat wszystko... Potem wam tu wkleje odpowiedz :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Chyba dostałem bana :<

a nie :D

Tutaj rozmowa z MOD dotycząca kamermoda bez czitów.

beztytuucve.jpg

Opublikowano

A tutaj odpowiedz od Christophera:

"I'm sorry to inform that you are not allow to play in kamermod."

Czyli niestety nie mozemy grac na kmr, coz trudno :D

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

To bawienie się na sponsorpay jest w 100% bezpieczne ? Mam zmieniać ip ?(Mam radiówkę ) i na głównym e -mail ?.

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

@p4w6i4

No a czemuby nie?

Juz tak na metin2.us zarobilem na 50 przepustek, na plemionach na tydzien KP... Spokojnie:D

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

@UP

Poszukaj sobie tematow z uzyciem "aola" i tam jest wsjo opisane...

Wszystko jest na PL, a na SG wydaje mi się, że jest nie co inaczej. Tutaj na poprzedniej stronie kolega pisał, że e-mail musi być zgodny z e-mailem, na którym zostało założone konto. Konto na SG mam z Wirtualnej Polski, a w niektórych tych reklamach trzeba mieć tylko z USA...

143516sygna.png

Opublikowano

Czyli mam zmieniać to ip czy nie bo nie uzyskałem odpowiedzi o którą prosiłem .E -mail rozumiem główny ?. I pytanie ile dziennie nabijacie sobie tym tych tec point?

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

To prawda , przy grach jest sie najlatwiej nauczyc jezyka (o ile sie juz go chociaz troche ogarnia). Bo gramy dla przyjemnosci tak wiec nauka polaczona z przyjemnoscia, hah :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zarejestrowałem się, ściągam clienta i zobaczę jak tam jest ;)

Uśmiechnij się, bo jutro może ci zabraknąć czasu albo zębów

:)

Opublikowano

ten serwer to jak pl na poczatku bez cheatow / pojebow i zlodziei i innych zjebow genetyki, bardzo milo sie expi i gra :)

11-37.59.93.25.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...